Je Schaamhaar Scheren (video)

Schaamhaar scheren (video) - Vrijen doe je zo!

Hoewel dit altijd een ding voor de vrouwen was, zijn er nu ook steeds meer mannen die hun schaamhaar scheren. Wij laten, in een ongecensureerde video, stap voor stap zien hoe je dit op de meest veilige manier kunt doen.

Je penis groter maken in 5 minuten?

Jazeker, geen probleem! Steeds meer mannen scheren hun schaamhaar om verschillende redenen, maar de meest genoemde is het feit dat de penis hierdoor groter lijkt. Vergelijk het maar eens met een bos: Als je alle begroeiing rondom de bomen weghaalt, lijken deze bomen plotseling veel groter. Zo werkt het ook met je schaamhaar, je ballen en je penis.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Een andere manier om je penis te vergroten

Je schaamhaar scheren is één van de trucjes om je penis groter te laten lijken. Maar als je je penis écht wilt vergroten, dan kun je ook overwegen om hiervoor een natuurlijke pillenkuur te nemen. Karel, van de redactie, heeft dit persoonlijk getest om zeker te zijn van een juiste werking. Hoe de resultaten zijn, vindt je in zijn review:

Review penis vergroten met Libido7

Schaamhaar-scheren

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Video over schaamhaar scheren

Omdat er heel veel praktische vragen van bezoekers binnenkwamen, hebben wij een video gemaakt over schaamhaar scheren: Waarom je schaamhaar scheren, wat heb je nodig en hoe pak je dit aan.

Een video in de stijl die je van ons gewend bent: Zonder enige vorm van taboe!

Maak kennis met Patrick, onze acteur, die laat zien hoe hij zijn schaamhaar scheert in deze full-HD video!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

7 reacties op "Je Schaamhaar Scheren (video)"

 1. Helmich says:

  Ik scheer mijn hele schaamgebied regelmatig, n.l. ongeveer één keer per twee weken. Dat doe ik met scheerschuim en scheermesje. Elke keer na het scheren krijg ik veel last van irritant jeukende uitslag/rode bultjes. Vreemd genoeg niet op de balzak of penis in het geheel, maar vooral in liezen en gehele schaamstreek boven en rond het klokkenspel. Kan dit voorkomen worden en hoe dan?

 2. Bwestbroek says:

  Ik was eerst sceptisch over het scheren van mijn genitaliën. Wat zou dat voor verbetering brengen in mijn relatie? Maar ik moet zeggen: mijn vrouw was erg enthousiast! Ze vond het erg opwindend om te zien en zei inderdaad dat mijn jongeheer nog groter leek dan normaal. Daarnaast vond ik het zelf ook een uiterst aangenaam gevoel om het daarbeneden geschoren te hebben. Bedankt!

 3. Karsten says:

  Klopt het dat ik de video over schaamhaar scheren niet in het artikel zie? Ik zou graag zien hoe iemand het doet, want ik wil mij niet bezeren.

 4. Ruben says:

  Kan ik ook mn ballen scheren met een elektrisch scheer apparaat? Dat lijkt me veel makkelijker dan zon bot mesje.

 5. Scholliers Louis says:

  Ik kan maar een zaak aanraden, LASER.
  Geen kans op verwondingen, vlot en weinig irritant. Het ganse zaakje wordt gedaan bij mij, buik schaamhaar en volledig balzak kortom alles wordt weggenomen... wel blijvend. 5 a 8 behandelingen nodig, niet van het goedkoopste maar de moeite en het geld waard. Je mag niet geschoren zijn drie dagen ervoor. Men moet de haartjes kunnen zien. Dan wordt je zaakje geschoren door de dame die uitvoert, pijnloos en dan volgt de Laser behandeling. Resultaat, meer dan zeer bevredigend. Mijn haarkapster is ook geinteresseerd, gisteren toevallig besproken. Gelet haar interesse en op samenspraak heb ik haar de volledige zone getoond. Zij ging ook afspraak maken.

 6. Sem says:

  Ik vond het eerst maar onzin, m'n schaamhaar scheren. Dat is toch gewoon zoals ik ben? Ik vind het zelf bij meisjes ook wel mooier als ze daarbeneden geschoren zijn maar als dat niet zo is vind ik het ook prima. Daarom keek ik mijn vriendin vreemd aan toen ze me vroeg of ik mijn schaamhaar wilde scheren. Ik vond het nergens voor nodig. Maar ze bleef maar aandringen, dus uiteindelijk heb ik even goed uitgezocht hoe je dat (veilig) moet doen en toen ben ik aan de slag gegaan.

  En ik moet zeggen, ik snap haar wel! Mijn penis lijkt echt een stuk groter. Het is dan misschien schijn, maar het geeft wel een goed gevoel. En zij wordt er ook lekker opgewonden van omdat ie er groter uit ziet. Het is wel wat veel werk om het te onderhouden, maar goed dan heb je ook wat. Ik zou het dus aan iedereen aanraden!

  Groetjes, Sem

 7. Joris says:

  waar staat de video??

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *