Flirten & Versieren ⎟ Vrijen doe je zo!

Op Vrijen doe je zo! wordt, zonder taboe, informatie gegeven over daten, flirten, en vooral over hoe je lekkere seks kunt hebben.

Intimiteit Missen in Relatie: 7 Geheimen van Gelukkige Koppels

Intimiteit is de levensader van elke relatie. Maar die connectie kan soms verloren raken. Of het nu komt door de dagelijkse beslommeringen of door een gebrek aan aandacht voor elkaar, het missen van intimiteit in een relatie is een uitdaging. Maar het hoeft zeker niet het einde van de weg te zijn.

Wat maakt gelukkige koppels anders? Welke geheimen hebben zij ontdekt om de vlam van intimiteit brandend te houden? Een gelukkige relatie is geen toeval, maar het resultaat van bewuste keuzes en constante inspanningen. Dit zijn de 7 meest verborgen schatten die intieme koppels weten te koesteren.

Klik hier om verder te lezen »

Hoe Krijg Ik Een Vrouw Opgewonden? 4 Stappen

Vrouwen komen van Venus, en mannen komen van Mars, zo luidt het gezegde, en hierin zit zeker een kern van waarheid. Op veel vlakken verschillen mannen en vrouwen sterk van elkaar, en kunnen de beide seksen elkaar maar moeilijk begrijpen. Het vlak waarvoor dit misschien nog wel het meest geldt, is het seksueel vlak.

Het is dan ook geen wonder dat veel mannen vragen hebben over hoe je een vrouw nu precies opgewonden krijgt. Mannen en vrouwen zitten op dit gebied wezenlijk anders in elkaar, dus is het voor veel mannen maar gewoon gokken wat een vrouw opwindend vindt. Gelukkig kun je in dit artikel precies lezen hoe jij een vrouw helemaal gek kunt maken.

Klik hier om verder te lezen »

Beter Worden in Sexting? Lees Hier 10 Tips Voor Sexting!

Sexting staat eigenlijk voor alle seksueel getinte zaken die je via de telefoon kunt doen. Het gaat dus niet alleen maar om het sturen van geile berichtjes, maar bijvoorbeeld ook foto’s of filmpjes sturen. Sexting kan een hele goede manier zijn om je dag extra spannend te maken, en om jezelf en je partner al klaar te maken voor een heerlijke nacht.

Maar gewoon naar je partner sturen “ik ben zo geil” heeft niet zoveel zin. Iedereen kan wel seksueel getinte dingen sturen, maar weet je al hoe je het echt leuk maakt? Waarschijnlijk niet! Daarom geef ik je in dit artikel 10 tips om nog beter aan sexting te doen. Wedden dat jullie niet meer kunnen wachten tot jullie thuis zijn?

Klik hier om verder te lezen »

Een vrouw versieren: Hoe doe je dat?

Een vrouw versieren, hoe doe je dat? - Vrijen doe je zo!

Geloof me, vrouwen versieren is een kunst. Het is niet alleen maar een knipoogje geven en dan maar verwachten dat ze je om de hals vliegt. Het is een spel van gevoel, emotie en vooral van gewoon lekker jezelf zijn.

Klik hier om verder te lezen »

Lichaamstaal is dé basis van flirten en versieren!

Lichaamstaal is de basis van flirten en versieren - Vrijen doe je zo!

Je hebt thuis vast al geoefend op je beste openingszinnen. Zinnen die in de praktijk waarschijnlijk nooit zullen werken, want als door lichaamstaal blijkt dat er een eerste klik is, hoef je alleen maar gewoon ‘Hoi’ te zeggen.

Klik hier om verder te lezen »

Lekker flirten op afstand door oogcontact te maken

Lekker flirten op afstand door oogcontact te maken - Vrijen doe je zo!

Flirten kan voor sommigen heel erg moeilijk, omdat de meesten bang zijn om afgewezen te worden en dus een blauwtje te lopen. Maar die eerste stap kun je op een hele veilige afstand doen.

Klik hier om verder te lezen »

Lekker flirten kun je leren!

Lekker flirten kun je leren! - Vrijen doe je zo!

Flirten is een manier om iemand in een korte tijd het hof te maken, om mannen of vrouwen te versieren, maar ook een manier om gewoon nieuwe mensen te ontmoeten. Lekker flirten is een kunst, maar wel een kunstvorm die je kunt leren!

Klik hier om verder te lezen »

Hoe Versier Je een Man? 7 Krachtige & Effectieve Tips

Hoe versier je een man? - Vrijen doe je zo!

Vrouwen worden graag versiert, maar wat als die ene knappe vent je niet ziet staan? Misschien is hij wel verlegen! Als je dan wilt wachten op zijn eerste move, kun je waarschijnlijk lang wachten. Tijd om zelf het roer in handen te nemen!

Klik hier om verder te lezen »

Hoe moet je flirten: De spanning opbouwen

Hoe moet je flirten: de spanning opbouwen - Vrijen doe je zo!

Voordat we ingaan op spanning opbouwen, helpt het om te weten wat het precies is. Zie het maar als dat warme gevoel dat twee mensen die zich tot elkaar aangetrokken voelen krijgen wanneer ze samen zijn.

Klik hier om verder te lezen »

Help, Ik zoek een vriendin!

Help, ik zoek een vriendin! - Vrijen doe je zo!

Een veelgehoorde noodkreet die, helaas, meestal van mannen komt die hun avond op de bank met een biertje doorbrengen. Dit is beslist niet onaardig bedoeld, maar als je de hele tijd thuis blijft zitten wachten tot een leuke vrouw aan gaat bellen, heb je het helemaal mis.

Klik hier om verder te lezen »

De perfecte openingszin bestaat niet!

De perfecte openingszin bestaat niet! - Vrijen doe je zo!

Het is helemaal waar: één van de moeilijkste momenten in het spel van flirten, versieren en verleiden is de openingszin. Het allereerste contact, en dus het allereerste wat je zegt, is een belangrijk moment. Maar hoe bepalend is dit nu uiteindelijk?

Klik hier om verder te lezen »

Flirttips voor Vrouwen

Flirttips voor vrouwen - Vrijen doe je zo!

Het is waar dat de meeste vrouwen, als ze dat willen, het voor het kiezen hebben als het gaat om mannen. Het spel van verleiden is voor vrouwen gewoon gemakkelijker dan voor mannen.

Klik hier om verder te lezen »