Reviews Seks Speeltjes⎟Vrijen doe je zo!

9 Geilste Seksspeeltjes Voor Haar

Sekspeeltjes zijn de laatste tijd steeds normaler geworden, zeker bij de jongere generatie. Ook wordt het veel vaker openlijk besproken dat seksspeeltjes gebruikt worden en dat mensen seksspeeltjes bezitten. Dit komt vooral veel voor in het geval van vrouwen.

Ben je op zoek naar meer avontuur in bed, dan kan dit artikel je helpen bij het vinden van een seksspeeltje dat bij jou past. Seksspeeltjes zijn niet alleen voor mensen die single zijn. Ze kunnen ook je seksleven met je partner spannender en leuker maken. Wil je graag weten welke seksspeeltjes het geilst zijn voor vrouwen, lees dan dit artikel waarin 9 soorten geile seksspeeltjes worden besproken.

Klik hier om verder te lezen »

7 Beste Seksspeeltjes Voor Hem

Seksspeeltjes zijn in de afgelopen jaren steeds normaler geworden, en steeds meer mensen durven openlijk toe te geven dat ze er één of meer bezitten. Dit geldt echter voornamelijk voor vrouwen. Bij mannen heerst er nog steeds nogal een stigma rondom het bezit van seksspeeltjes. Zo zouden ze alleen voor homo’s zijn, of zou je een viespeuk zijn als je gebruikmaakt van seksspeeltjes.

Dit is natuurlijk allemaal klinkklare onzin. Seksspeeltjes kunnen je seksleven een stuk leuker maken, of je nu man of vrouw, homo of hetero bent. Ben jij een man die benieuwd is naar welke seksspeeltjes voor mannen er eigenlijk allemaal zijn? Lees dan vooral door, want dat is precies wat ik je in dit artikel ga behandelen!

Klik hier om verder te lezen »

Erectie Verbeteren Met Buttplug. 3 Tips + 3 Alternatieven

Om seksspeeltjes hangt voor veel mannen nog altijd een taboe. De (achterhaalde) gedachte dat seksspeeltjes iets voor vrouwen en homo’s zijn, houden hetero-mannen vaak tegen om ze ook eens te proberen. Dat is erg jammer, want iedere man, hetero of homo, heeft er baat bij om deze speeltjes eens uit te proberen.

Neem nou een buttplug. De meeste mannen zouden er nooit aan denken om er één te gebruiken, terwijl je hier significant betere erecties (en orgasmes) door kan krijgen. Hoe dat kan, dat lees je in dit artikel. Ook zal ik je enkele tips geven om dat effect nog wat te versterken, en enkele alternatieve methoden om een betere erectie te krijgen.

Klik hier om verder te lezen »

De 5 Beste / Geilste Seksspeeltjes Voor Stelletjes

Veel mensen gaan al blozen zodra ze de term “seksspeeltje” horen. Hoewel er tussen de jaren ’60 en nu een hele hoop seksuele taboes doorbroken zijn, kunnen Nederlanders nog steeds erg preuts zijn, en seksspeeltjes worden dan ook vaak gezien als iets om je voor te schamen.

Dit is erg jammer, want er zijn genoeg seksspeeltjes die erg geschikt zijn om te gebruiken tijdens seks met je partner, om de seks voor jullie allebei aangenamer, leuker, lekkerder of geiler te maken. Er is echter een grote kans dat je niet zo bekend bent met de verschillende soorten seksspeeltjes, en daardoor niet zo goed weet wat je precies moet kopen. Welke seksspeeltjes zijn nou het meest geschikt voor stelletjes?

Klik hier om verder te lezen »

7 Beste Dildo’s Op een Rijtje + Tips voor de Ultieme Ervaring

‘’Oh, en als hij dat ene doet… nou, laten we maar zeggen dat we op dat moment blij mogen zijn dat we een alleenstaand huis hebben,’’ grapt een van je vriendinnen. De rest giert het uit. ‘’Dat geluk hebben wij niet,’’ zegt een ander. ‘’Je zou eens moeten zien hoe mijn buurvrouw mij aankijkt als ik haar op de galerij tegenkom.’’

Allemaal hebben ze wel iemand. Iemand die hen tot een seksueel hoogtepunt kan brengen. Iemand die het hen kan laten uitschreeuwen van genot. Allemaal, behalve jij. Jij bent de enige single. Maar waarom zou jij daarom gaan treuren? Er is niks mis met single zijn. Je moet alleen wat creatiever zijn in het bereiken van jouw hoogtepunt, namelijk door een dildo aan te schaffen. Maar welke neem je?

Klik hier om verder te lezen »

Top 3 Beste Glijmiddel Voor Aangename Seks

Bijna ieder stelletje heeft wel condooms bij de hand in de slaapkamer. Ook seksspeeltjes zijn steeds vaker in de nachtkastjes te vinden. Maar hoe zit het met glijmiddel? Er zijn nog veel mensen die geen glijmiddel gebruiken bij de seks. En hoewel dat prima kan, maakt glijmiddel de seks toch net wat aangenamer, spannender en sensueler.

Misschien komt het door het grote aanbod glijmiddel dat je afgeschrikt wordt. Er zijn namelijk allerlei soorten glijmiddel te koop. Hoewel ze allemaal hetzelfde doel hebben – namelijk de seks soepeler laten verlopen – zijn ze niet allemaal in dezelfde situatie bruikbaar. Welke soorten glijmiddel zijn er? En wat is de top 3 beste glijmiddelen? Je weet het na het lezen van dit artikel!

Klik hier om verder te lezen »

12 Beste Vibrators Voor Solo Seks of Seks met de Partner

Vibrators worden steeds meer gebruikt. Jong en oud, in een relatie of daarbuiten, met of zonder partner – elke vrouw kan met een vibrator intens genieten. Het gevolg daarvan is dat er ook steeds meer vibrators op de markt komen. Sommige zijn van uitstekende kwaliteit, terwijl andere waardeloos zijn en direct uit elkaar vallen.

Het kan lastig zijn om het kaf van het koren te scheiden, ofwel de goede vibrators van de slechte. Daarom geef ik je in dit artikel een overzicht van de 12 beste vibrators. Ik ga eerst met je kijken naar de verschillende soorten vibrators die er zijn, zodat je beter weet welke soort je moet hebben. Daarna geef ik per categorie een rijtje goede vibrators.

Klik hier om verder te lezen »

Review Sex Speeltjes: Vibrator ‘LELO MONA-2’

G-Spot vibrator Lelo Mona 2 - Vrijen doe je zo!

Ik heb de MONA-1 van dezelfde fabrikant al in mijn nachtkastje liggen, dus was ik erg gemotiveerd om de Mona-2 te testen. Volgens de fabrikant is de MONA op veel punten beter geworden. Dit neem ik niet zomaar voor waarheid aan, dus zelf testen is de enige oplossing!

Klik hier om verder te lezen »