Kom je te Snel Klaar? Gratis Tips, Trucs & Oefeningen!

Leer de technieken om vanavond al het te snel klaarkomen op te lossen door bewezen effectieve tips, trucs en oefeningen.

Help! Ik Kom Heel Snel Klaar Tijdens Seks – 5 Tips Voor Mannen

Het kan zijn dat het moment daar is; de kaarsen branden, Barry White of andere sensuele muziek speelt op de achtergrond, en dan – oeps – is het alweer voorbij. Vroegtijdige ejaculatie is menselijk, en het komt voor bij mannen van alle leeftijden.

De gedachte “Ik kom heel snel klaar” kan echter een schaduw werpen over romantische ontmoetingen en intimiteit. Dit is een zin die door het hoofd van tal van mannen spookt, en het gaat vaak gepaard met gevoelens die schaamte en frustratie vertegenwoordigen. Dus wat valt er aan te doen? Lees verder voor veelvoorkomende oorzaken en 5 vitale tips voor een langer en bevredigender liefdesspel.

Klik hier om verder te lezen »

7 Tips voor Natuurlijk Uitstellen Orgasme

Steeds meer Nederlandse mannen krijgen te maken met te snel klaarkomen. Hoewel ze niet allemaal de medische definitie van vroegtijdig klaarkomen halen, zijn veel mannen simpelweg ontevreden met hoe lang ze het volhouden tussen de lakens. Dit kan tot wanhoop leiden, omdat dit in de ogen van deze mannen een onoplosbaar probleem is.

Dat laatste is gelukkig grote onzin. Er zijn diverse manieren om je orgasme uit te stellen, en je hoeft hiervoor ook echt niet aan de zware medicatie te gaan. Natuurlijke manieren om later klaar te komen zijn er namelijk genoeg. In dit artikel bespreek ik zeven van die manieren, en leg ik uit hoe ze jou gaan helpen om van je probleem af te komen.

Klik hier om verder te lezen »

7 Beste Manieren Om Ejaculatio Praecox Te Voorkomen

Ejaculatio praecox, ook wel premature ejaculatie of simpelweg vroegtijdig klaarkomen genoemd. Als jij er mee te maken hebt, dan weet je dat dit een zeer vervelend probleem is, wat een enorme invloed op je seksleven heeft. Je zult er alles aan willen doen om het op te lossen. Indien je er echter nog niet mee te maken hebt, dan kun je niet vroeg genoeg beginnen met het voorkomen ervan.

Klik hier om verder te lezen »

Wat te Doen bij Vroegtijdig Klaarkomen? 6 Effectieve Oplossingen

Als er iets is wat het seksleven van een man totaal de das om doet, dan is het wel te vroeg klaarkomen. Het is natuurlijk niet bepaald leuk als een geile sekspartij abrupt wordt onderbroken omdat je alweer bent klaargekomen, voor zowel jou als je partner. Bovendien kan ik me ook best voorstellen dat zoiets je raakt in je gevoel van eigenwaarde, omdat het niet bepaald leuk is om je partner niet goed te kunnen bevredigen.

Klik hier om verder te lezen »

6 Tips Om Je Penis/Eikel Minder Gevoelig Te Maken

Als je dit artikel hebt aangeklikt, dan herken je waarschijnlijk de volgende situatie wel: je ligt met je partner in bed, en jullie zijn bezig met voorspel. Je raakt meer en meer opgewonden, en op een bepaald moment komt het tot seks. Zodra je penis goed en wel in je partner zit, zijn de sensaties echter meteen zo heftig dat je na enkele seconden of minuten alweer klaarkomt, en dan is het uit met de pret.

Veel mannen die te vroeg klaarkomen doen dit doordat ze een te gevoelige penis hebben (bron). Omdat zij seks veel heftiger ervaren dan andere mannen, komen ze logischerwijs ook sneller klaar. Gelukkig is het mogelijk om je penis wat minder gevoelig te maken, en het op die manier langer vol te houden in bed. Ook als je penis zo gevoelig is dat seks helemaal niet prettig is, zul je iets hebben aan de onderstaande informatie. Ik zal je leren hoe je dit doet aan de hand van de volgende tips:

  • Gebruik verdovende condooms
  • Gebruik een verdovende crème
  • Gebruik een verdovende spray
  • Slik SSRI’s
  • Kijk of er medische oorzaken zijn die je kunt laten behandelen
  • Masturbeer voor de seks

Klik hier om verder te lezen »

12 Belangrijkste Oorzaken van Vroegtijdig Klaarkomen Uitgelegd + Tips

Te snel klaarkomen is een van de meest voorkomende seksuele aandoeningen. Ja, dat lees je goed: wanneer je structureel vroegtijdig klaarkomt (binnen twee minuten), kun je spreken van een aandoening. Met andere woorden, er is iets aan de hand als jij het nooit langer dan een paar minuten volhoudt. Maar hoe komt dat nou precies?

Dat ga ik je in dit artikel uitleggen! Ik bespreek namelijk de belangrijkste oorzaken van vroegtijdig klaarkomen. Door de achterliggende reden van jouw probleem te identificeren, kun je het gerichter oplossen. Zo voorkom je dat je allerlei technieken toepast die eigenlijk niet bij de oorzaak van jouw premature ejaculatie passen. Lees dus snel verder!

Klik hier om verder te lezen »

“Ik Kom Te Snel Klaar!” 3 Effectieve Behandelmethodes

De eerste keer seks - Vrijen doe je zo!

Het vroegtijdig klaarkomen is vaak een onderschat probleem. Mannen die met dit probleem zitten kunnen het er mentaal erg moeilijk mee hebben. Voor het gevoel tast het namelijk de mannelijkheid aan. Gelukkig zijn er mogelijkheden om er iets tegen te doen.

Het te snel klaarkomen heeft vaak een geestelijke oorzaak. Door middel van een aantal eenvoudige technieken kun je in kleine stapjes jouw bedprestaties vergroten. Door een goede training moet het jou uiteindelijk lukken om het penetreren minuten langer vol te houden. Daar maak je jouw partner erg gelukkig mee.

Klik hier om verder te lezen »

Zo Stel Je Je Orgasme Uit met 20 Minuten

Veel gestelde seks vragen - Vrijen doe je zo!

Mannen kunnen relatief eenvoudig een orgasme bereiken. Het kan problematisch zijn als je als man tijdens het vrijen binnen een paar minuten klaar komt. Het probleem kan zelfs zo groot zijn dat het de liefdesrelatie op het spel zet. Dan is het tijd om er iets aan te doen.

Er zijn veel middeltjes en medicijnen verkrijgbaar om een orgasme bij de man uit te stellen. Toch zijn ze niet allemaal even succesvol. Graag geven wij tips om een orgasme uit te stellen. Wij lichten toe hoe je dit met medicijnen en hulpmiddelen kunt bereiken, maar ook een natuurlijke manier om een orgasme uit te stellen willen wij bij jou graag onder de aandacht brengen. Door de juiste tips en oefeningen kun je een orgasme 20 minuten uitstellen.

Klik hier om verder te lezen »

5 Nadelen Medicijnen Behandeling bij Vroegtijdig Klaarkomen

De beste seks standjes om de G-spot te stimuleren - Vrijen doe je zo!

Er zijn diverse medicijnen verkrijgbaar om het vroegtijdig klaarkomen te verhelpen, maar bij deze middeltjes zijn nogal wat kanttekeningen te plaatsen. Het grootste bezwaar is dat het geen oplossing is, maar een lapmiddel. Waarom zou je ook kiezen voor een medische oplossing, als je het eenvoudig zelf kunt oplossen?

Wij gaan kort een aantal medicijnen tegen het vroegtijdig klaarkomen inhoudelijk bespreken. Wat is de werking, de behandeling en waar kun je de medicijnen online bestellen? Wij gaan ook 5 nadelen toelichten. Bij het lezen van deze nadelen kies je waarschijnlijk niet meer voor een oplossing in de vorm van medicijnen.

Klik hier om verder te lezen »

Werkt Emla Creme Echt Zo Goed? Mijn Eerlijke Mening

Een probleem van veel mannen is het te vroeg klaarkomen. Er zijn meerdere manieren en middelen om hier iets tegen te doen.

Door Emla crème op de penis te smeren kun je een orgasme inderdaad langer uitstellen. Wat kun je van de crème verwachten en waar kun je het kopen? Ook leggen wij jou graag uit dat er betere alternatieven zijn.

Klik hier om verder te lezen »

Hoe Doe Je PC Spier Oefeningen? 6 Belangrijke Stappen

Seks met jezelf: hoe moet je jezelf aftrekken - Vrijen doe je zo!

De meest effectieve manier om een orgasme uit te stellen bereik je door de PC spieren te trainen. Het klinkt eenvoudig, maar het is een bewerkelijk traject waar je veel tijd in moet investeren. Wij gaan jou uitleggen wat je moet doen om je ejaculatie beter onder controle te krijgen.

Hoe kun je spieren trainen die je niet ziet? Hoe je de biceps kunt trainen hoeven wij niet uit te leggen, maar spieren rondom je penis wordt een ander verhaal. Wij leren jou hoe je in één maand tijd de volledige controle kunt krijgen over je orgasme.

Klik hier om verder te lezen »

Werkt Priligy / Dapoxetine Echt Zo Goed? Mijn Mening (review)

Hoe kun je de G-Spot stimuleren? - Vrijen doe je zo!

Om vroegtijdig klaarkomen te verhelpen, zijn er medicijnen in de markt gezet. Wij waren benieuwd naar de werking van het medicijn Priligy (met werkend bestandsdeel dapoxetine), en hebben het medicijn onder de loep genomen. Wij gaan het medicijn bespreken in deze review.

Klik hier om verder te lezen »