Je Erectiestoornis Oplossen? Gratis Tips & Oefeningen!

Wil je je erectiestoornis oplossen? Ontdek hier bewezen effectieve tips, trucs en oefeningen, zodat je vanavond al een keiharde erectie kunt krijgen.

Erectieproblemen door Jelking/Jelqing? Oorzaak + 5 Oplossingen

Het komt helaas maar al te vaak voor dat mensen een probleem proberen op te lossen, maar met de oplossing een heel nieuw probleem in het leven roepen. We willen zó graag van ons huidige probleem af, dat we niet nadenken over de mogelijke gevolgen van de oplossing. Tot het te laat is. Eén zo’n probleem dat mogelijk tot nieuwe problemen leidt is jelqing (ook wel Jelking).

Jelqing is een techniek die veel wordt toegepast door mannen die een grotere penis willen krijgen. Er wordt echter ook gezegd dat jelqing erectiestoornissen kan veroorzaken. Wat is hier nu de waarheid? En als jelqing dan echt tot erectiestoornissen leidt, wat kun je dan doen om dit op te lossen? Die vragen staan in dit artikel centraal. Het artikel is als volgt ingedeeld:

  • Wat is jelqing (jelking) precies?
  • Kan jelqing zorgen voor erectieproblemen?
  • Hoe kom ik van mijn erectieproblemen af? 5 oplossingen

Klik hier om verder te lezen »

Eet Je Een Harde Erectie: De 10 Beste Soorten Voeding

Wist je dat je je bord kunt vullen met erectie versterkende voeding? Ja, dat heb je goed gelezen. Bepaalde voedingsmiddelen hebben de krachtige invloed om je erectiele gezondheid te verbeteren en een uitstekende basis te vormen voor een beter seksleven. Voeding is niet alleen brandstof voor het lichaam, het is ook de bouwsteen van je seksuele vitaliteit. Kortom, een harde erectie begint op je bord!

Dus in plaats van te grijpen naar dure en ongezonde erectiepillen, pas gewoon je eetgewoontes aan. Ben jij er klaar voor om je culinaire horizon te verbreden en tegelijkertijd je seksleven naar een hoger niveau te tillen? Hier vertellen we alles dat je moet weten over welke voeding goed is voor een harde erectie.

Klik hier om verder te lezen »

7 Tips voor Kegeloefeningen voor Mannen

Kegeloefeningen, ook wel bekkenbodemspieroefeningen genoemd, kunnen belangrijk zijn voor zowel mannen als vrouwen. De bekkenbodemspieren lopen van het stuitje aan de achterkant naar het schaambeen aan de voorkant. Kegeloefeningen hebben als doel het versterken van de bekkenbodemspieren – de spieren die niet alleen de urinestroom regelen en de bekkenorganen op hun plaats houden, maar ook betrokken zijn bij erectie en orgasme tijdens seksuele activiteit.

In dit artikel vertellen we alles wat je moet weten over het nut van kegeloefeningen en geven we je de beste tips om de bekkenbodemspieren te trainen. Kegeloefeningen zijn gemakkelijk uit te voeren als je weet op welke spieren je je moet richten. Begin hier met het begrijpen wat Kegeloefeningen voor je kunnen betekenen en maak kennis met enkele nuttige instructies voor het samentrekken en ontspannen van jouw bekkenbodemspieren.

Klik hier om verder te lezen »

Is Kurkuma Goed of Slecht voor de Erectie?

Als je te maken hebt met erectieproblemen, dan heb je waarschijnlijk je heil al gezocht in erectiepillen. Bij het gebruik van erectiepillen heb je vast gemerkt dat er veel bijwerkingen aan vast zitten, zoals hoofdpijn, diarree, misselijkheid, een rood gezicht, rugpijn spierpijn en zelfs hartkloppingen. Het is dus niet gek dat je nu bent aanbeland bij dit artikel.

Kurkuma is vergeleken met erectiepillen namelijk een natuurlijk middel. Het is een specerij, die gewonnen wordt uit de plant Curcuma longa. Van de wortel van de plant wordt de specerij kurkuma gemaakt. Als je erectiepillen dus beter kunt vermijden, is kurkuma dan het antwoord voor een goede erectie? Lees verder om hier alles over te weten te komen!

Klik hier om verder te lezen »

De Relatie Tussen een Vergrote Prostaat en Erectieproblemen

Voor de vierde keer in de nacht loop je vermoeid naar het toilet toe, omdat je het gevoel hebt nodig te moeten plassen. Als je eenmaal plast, ervaar je een branderig gevoel. Daarnaast is er sprake van een zwakke urinestraal. Dit zijn nog maar een aantal symptomen van het hebben van een vergrote prostaat; een aandoening die zich bevindt in de buurt van de penis.

Als je te maken hebt met een vergrote prostaat, kamp je hoogstwaarschijnlijk ook met erectieproblemen. Erectieproblemen bevinden zich namelijk eveneens in de penis. Een terechte vraag die je hierbij kunt stellen, is: wat is de relatie tussen een vergrote prostaat en erectieproblemen? In dit artikel ga ik uitgebreid in op deze vraag. Lees dus gauw verder!

Klik hier om verder te lezen »

Is Groene Thee Goed of Slecht voor de Erectie?

Groene thee staat bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen. Zo zit groene thee vol met antioxidanten, die van belang zijn om je lichaam te helpen bij het onschadelijk maken van vrije radicalen. Een onderzoek uit 2005 toont aan dat vrouwen die regelmatig groene thee drinken, 22% minder kans hebben op het ontwikkelen van borstkanker (bron).

Verder verlaagt groene thee het risico op hart- en vaatziekten, helpt het bij diabetes, versterkt het je weerstand en heeft het een antibacteriële werking. Genoeg redenen dus om direct groene thee in huis te halen. Is groene thee ook goed voor de erectie? In dit artikel ga ik uitgebreid in op de effecten van groene thee op de erectie. Lees dus gauw verder!

Klik hier om verder te lezen »

Erectieproblemen Door Diabetes? 6 Oorzaken + 4 Oplossingen

Als je erectieproblemen hebt, ben je bij lange na niet de enige. Zo’n 14% van alle Nederlandse mannen heeft ermee te maken, en andere onderzoeken zeggen zelfs dat veel meer mannen hierdoor getroffen worden. Zeker op latere leeftijd kan het percentage flink oplopen: vanaf 75 jaar zegt bijna driekwart van de mannen dat ze seksuele problemen hebben. Het is een probleem dat veel voorkomt, maar waar niet altijd even open over gepraat wordt.

Daarnaast kunnen erectieproblemen diverse oorzaken hebben, die zowel psychisch als fysiek kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan depressies en angststoornissen als mentale problemen die hun weerslag hebben op hoe je seksueel functioneert. Qua fysieke problemen kun je bijvoorbeeld een ziekte hebben. Diabetes is één van dit soort onderliggende problemen.

Klik hier om verder te lezen »

Werkt Tongkat Ali Tegen Erectieproblemen? Lees Ons Onderzoek

Hoewel we er op latere leeftijd minder versteld van staan, kunnen erectieproblemen op elke leeftijd voorkomen. Naar schatting heeft rond de 14% van alle mannelijke Nederlanders er last van; dit is veel meer dan veel dan meestal gedacht wordt. Helaas gebeurt het vaak dat mannen zich schamen en zelfs angststoornissen of depressie ontwikkelen, omdat zij denken dat zij met een groot geheim rondlopen, waarvoor ze zich zouden moeten schamen. Gelukkig is niets minder waar en kunnen erectieproblemen prima opgelost worden.

Eén van die oplossingen is het gebruiken van tongkat ali. In Nederland heeft dit geneesmiddel nog niet veel bekendheid, maar dat gaat mogelijk veranderen. Ben je benieuwd naar dit medicijn? In dit artikel bespreken we uitvoerig hoe tongkat ali werkt en wat het kan betekenen voor mannen met erectieproblemen.

Klik hier om verder te lezen »

6 Tips voor Langere, Hardere en Betere Erecties

Als er één ding is waar maar weinig mannen tevreden mee zijn, dan is het wel hun erectie. Of ze nu erectieproblemen hebben of gewoon een minder harde erectie dan ze eigenlijk zouden willen, alle mannen hebben wel iets te klagen. Een betere erectie is dan ook iets waar maar zeer weinig mannen nee tegen zullen zeggen. Het goede nieuws is: dat kan!

De hardheid van je erectie kun je namelijk flink verbeteren, en heel moeilijk is het niet eens! Met een aantal simpele tips moet het je lukken om je erecties harder te krijgen. Zelfs voor mannen met een erectiestoornis kunnen deze tips een groot effect hebben, en het vaak zelfs weer mogelijk maken om seks te hebben. Ik raad je dan ook aan om deze tips zo snel mogelijk in de praktijk te brengen!

Klik hier om verder te lezen »

Potentie Verhogen? Lees Ons Onderzoek + 5 Tips

Het krijgen van een erectie is voor veel mannen de normaalste zaak van de wereld. Er zijn echter ook een heleboel mannen voor wie dit niet zo vanzelfsprekend is. Steeds meer mannen hebben hier moeite mee. Sommige zijn impotent, maar ook mannen die niet impotent zijn, zouden vaak best hun potentie wat willen verhogen.

Ben jij benieuwd hoe je dat voor elkaar krijgt? Of wat de termen “potentie” en “impotentie” eigenlijk betekenen? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel leg ik je dit allemaal uit, gestaafd met wetenschappelijk onderzoek. Zo kun jij direct aan de slag om je potentie te verbeteren, zodat jij gewoon weer een erectie kan krijgen wanneer je dat wilt!

Klik hier om verder te lezen »

6 Alternatieve Geneesmiddelen Tegen Erectieproblemen

Tegenwoordig zijn er meer dan genoeg geneesmiddelen waarmee je erectieproblemen te lijf kunt gaan. Dit soort middelen hebben echter ook veel bijwerkingen, zijn niet natuurlijk, en zijn bovendien vaak erg duur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat jij op zoek bent naar alternatieve geneesmiddelen om je erectieprobleem aan te pakken.

Maar wat voor alternatieve geneeswijzen zijn er nu eigenlijk tegen erectieproblemen? Dat is precies de vraag die ik in dit artikel ga beantwoorden. Ik zal enkele van die geneesmethoden bespreken, en uitleggen waarom ze zo goed werken tegen erectieproblemen. Zo kun jij zelf bepalen welk middel of welke middelen voor jou het meest geschikt zijn!

Klik hier om verder te lezen »

Partner met Erectieproblemen? 6 Tips om Hem te Helpen

Als er één persoon is voor wie erectieproblemen erg vervelend zijn, dan is het natuurlijk de man die last heeft van deze problemen. Als je als man geen erectie meer kan krijgen, dan heeft dat een vernietigende impact op je seksleven. Seks is een belangrijk onderdeel van het leven van elke volwassene, en het is dus niet fijn om dat te moeten missen.

Vaak vergeten we echter iemand die er misschien wel net zoveel last van heeft: de partner van de man in kwestie. Als jouw partner niet in staat is om seksueel te presteren, dan heeft dat natuurlijk ook een flink effect op jouw eigen seksleven. Bovendien maakt dit het vaak moeilijker om het met je partner over seks te hebben, omdat veel mannen zich uit schaamte emotioneel afsluiten.

Klik hier om verder te lezen »