Vreemden in een bar

Vreemden in een Bar - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Mijn vrouw Diana en ik hebben een spelletje dat we graag tijdens de weekenden spelen. Het zit zo: na bijna twintig jaar met elkaar getrouwd te zijn, was ons seks leven niet meer wat het geweest was. We hadden iets nodig om het allemaal wat spannender te maken.

Diana besloot om eens online te gaan kijken om te zien hoe we dat konden doen. Eerst wilde ze bondage uitproberen, maar dat leek niet iets waar ik geïnteresseerd in zou zijn. Natuurlijk, een beetje lichte bondage is wel leuk. Wie wil er nu niet af en toe vastgebonden worden? Toch paste het niet bij wat ik wilde.

Er waren zoveel dingen die we zouden kunnen uitproberen, het leek alsof we nooit iets zouden vinden dat ons zou helpen. Totdat Diana een site vond over fetisjen voor stellen. Zo ontdekte ze dat er stellen zijn die naar kroegen en clubs gaan en met elkaar gaan alsof ze die nacht complete vreemden voor elkaar zijn. Ik weet dat het een beetje gek klinkt, maar na de eerste paar keer bleek het erg goed voor ons te werken.

De laatste keer dat we ons spelletje speelden was waarschijnlijk een van de heetste sessies die we ooit hebben gehad. Ze ging altijd voor mij naar de kroeg en ik verscheen later als de mysterieuze vreemdeling die net in de stad was gearriveerd. Deze keer was niet anders, en we bereidden ons allebei voor op een spannende avond. Ze wilde echter niet dat ik haar zou zien voordat ze vertrok, want ze had een verassing voor me, zei ze. Dus ik bereidde me voor en ging zo’n vijftien minuten later de deur uit.

Ik liep de bar binnen zoals ik dat altijd deed; ik keek om me heen, op zoek naar iemand waarin ik wellicht geïnteresseerd was om beter te leren kennen. In de verste hoek van de bar zag ik een mooie vrouw zitten met een drankje voor zich. Ik liep rustig naar haar toe en ging in de lege stoel naast haar zitten. Ik riep de barman en vroeg of ik een drankje voor haar mocht kopen. Ze glimlachte verlegen en knikte. Ik kon al duidelijk de spanning voelen die zich zou opbouwen aan het eind van de avond, wanneer ik haar zou vragen om met me mee te gaan naar de hotelkamer die we de dag ervoor hadden geboekt.

Ik probeerde een conversatie met haar aan te gaan maar kwam er al snel achter dat ze niet al te spraakzaam was. Ik begon te denken dat ik iets verkeerd had gedaan en dat ze geen interesse meer had. Toch leek ze het naar haar zin te hebben, en ik wilde niet de avond verpesten. Ik wist natuurlijk niet wat Diana voor me in petto had. Daar kwam ik echter snel genoeg achter. Ik voelde een hand om mijn schouder en draaide me om zodat ik kon zien wie het was.

Diana stond glimlachend naast me en ik moest nog een keer kijken naar de vrouw waarvan ik had gedacht dat ze mijn vrouw was. Diana grinnikte; ze leunde voorover om de andere vrouw iets in haar oor te fluisteren en ze stonden op, pakten mijn handen vast en leidden me naar de deur. Ik wilde protesteren, maar ik kon gewoonweg niet geloven dat de vrouw waar ik de hele tijd mee had zitten praten niet mijn vrouw was. Ik had beter moeten weten, maar ik denk dat het licht zo slecht was dat ik haar niet goed had gezien.

We gingen naar de hotelkamer en ze liepen beiden regelrecht naar het bed, waar ze gingen zitten. Ik vroeg me af of ze me nog op de hoogte zouden brengen van het mysterieuze plan. Mijn vrouw stond op en zei dat ze deze dame in de kroeg had ontmoet toen ze er een week eerder heen was gegaan om zich voor te bereiden op onze date. Na een beetje met elkaar gepraat te hebben, hadden ze besloten om haar bij de date te betrekken voor wat extra plezier. Maar er was slechts één ding dat ik moest weten.

Ik mocht alleen in een stoel zitten, geheel aangekleed, en toekijken hoe zei plezier zouden hebben. Normaal gesproken zou ik hier tegen in gegaan zijn, maar aangezien we hier toch al allemaal waren, ging ik er maar in mee. Dus ik ging zitten en bereidde mezelf voor op de show. Het was een van de geilste dingen die ik ooit heb mogen aanschouwen. Het was niet te vergelijken met de girl on girl porno die ik online had gezien. Dit was gepassioneerd, spannend. Wat het allemaal nog intenser maakte was dat ik nooit had kunnen vermoeden dat mijn vrouw geïnteresseerd zou zijn om zoiets uit te proberen.

Langzaam kleedden ze zich uit. Ze gingen op het bed zitten en begonnen elkaar zo ongelofelijk teder te zoenen dat ik compleet vastgenageld aan mijn stoel zat. Ik keek toe hoe hun handen langzaam elkaars lichaam streelden en luisterde naar hun zachte gekreun. Het was een van de meest erotische dingen die ik ooit had aanschouwd en ik voelde hoe mijn penis langzaam hard begon te worden. Ik keek toe hoe mijn vrouw naar mond naar haar tepels liet zakken en om de beurt op ze zoog. Ik verlangde er vorig naar om mijn penis tevoorschijn te halen, maar ik wist dat het nog niet zover was.

Ze kronkelden op het bed terwijl ze elkaar zoenden en hun lichamen tegen elkaar wreven. Ik kon mezelf niet langer inhouden. Ik ritste mijn broek open en haalde mijn lul eruit zodat ik hem kon strelen terwijl ik naar hen keek. Ze keken beide toe hoe ik me aftrok en begonnen vervolgens elkaar langzaam te vingeren. Terwijl ik mijn hoogtepunt begon te bereiken, kon ik de geur van seks in de lucht ruiken.

Op dat moment sprongen ze beide van het bed en gingen bij mijn voeten zitten, terwijl ze elkaar steeds sneller vingerden. Ze pasten hun ritme aan de mijne aan en, net voordat ze klaar leken te komen, bereikte ik mijn orgasme. Mijn sperma schoot uit mijn penis terwijl ze hun monden openden en hun ogen sloten om me te ontvangen. Ze kwamen tegelijk en het was het mooiste dat ik ooit had gezien. Ik hoop dat Diana me nog een keer met zoiets verrast. Ik fantaseer nog steeds over die nacht en zou het maar wat graag een keertje over doen.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *