Penis Vergroten

Word een seksgod!
Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun ebook De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Leer de beste seks technieken »

Review: Betere Erectie met de LibidoPil

Het Verjaardagscadeau - Spannende Verhalen

Viagra kennen we natuurlijk allemaal, maar hier is ook steeds meer weerstand tegen. Zelf ben ik een groot voorstander van natuurlijke oplossingen. In de categorie erectiepillen zijn gelukkig ook natuurlijke oplossingen: Natuurlijke erectiepillen op basis van vitamines, kruiden en mineralen. Libidopil is er daar een van. Hoewel ik zelf geen problemen heb met mijn erecties, besloot ik toch de proef op de som te nemen. Deels uit nieuwsgierigheid, en deels om voor jullie te testen of de Libidopil, een natuurlijk erectiemiddel, inderdaad werkt.

Klik hier om verder te lezen »

Review: Je Penis Vergroten met Libido 7

Review Penis Vergroten met Libido 7 - Vrijen doe je zo!

Libido7 is een tablettenkuur voor penis vergroting, waar op het internet veel over gesproken wordt. Het zou op een natuurlijke wijze de penis vergroten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik tegenover dit soort producten een beetje sceptisch sta. Maar.. om een eerlijk oordeel te kunnen geven moet je het natuurlijk gewoon zelf uittesten. Ik heb een pot Libido7 besteld en de werking getest. Zie hier mijn bevindingen.

Klik hier om verder te lezen »