Review Sex Speeltjes: Vibrator ‘LELO MONA-2’

G-Spot vibrator Lelo Mona 2 - Vrijen doe je zo!

Ik heb de MONA-1 van dezelfde fabrikant al in mijn nachtkastje liggen, dus was ik erg gemotiveerd om de Mona-2 te testen. Volgens de fabrikant is de MONA op veel punten beter geworden. Dit neem ik niet zomaar voor waarheid aan, dus zelf testen is de enige oplossing! Allereerst heb ik even het promotiefilmpje van LELO bekeken, om er achter te komen wat ze allemaal beloven. Geloof me, in de reclame worden soms de gekste dingen belooft, en in veel gevallen wordt dit niet waargemaakt. Ik sta hier altijd wantrouwend tegenover. Hierboven kun je zelf het filmpje bekijken.

————

Ben je er weer? Dan gaan we nu verder met mijn eigen bevindingen. De Mona-1, die al een hele tijd een vast onderdeel van mijn collectie is, is een hele fijne vibrator. Niet alleen qua vorm maar ook qua kracht. Daarbij komt nog dat de kracht goed verdeelt wordt over de vibrator. Dit is beslist niet het geval bij de goedkopere vibrators die de (lagere) kracht op één punt concentreren. Zal wel goedkoper zijn om te maken, maar dat draagt echt niet bij aan een fijne ervaring met de vibrator. Een vibrator is een investering waar je lang plezier van kunt hebben, tenminste als je een goede koopt. Mijn Mona-1 was in die tijd een hele goede investering.

Krachtige trillingen

De Mona-1 was al krachtig, want als ik deze tussen mijn schaamlippen leg, voel ik de trillingen overal: Tussen mijn schaamlippen, op mijn schaamlippen en ook op mijn clitoris. Tot mijn grote verbazing beweert de fabrikant dat de MONA-2 maar liefst twee keer zo krachtig is. Natuurlijk heb ik dit direct geprobeerd. Twee keer zo krachtig vind ik wat overdreven, maar fors krachtiger is de MONA-2 wel zeker! De trillingen gaan veel dieper dan de MONA-1. Heel positief punt voor mij. Met behulp van de eenvoudige knopjes kun je maar liefst 6 verschillende variaties kiezen, en dat allemaal ook nog in verschillende sterktes.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hygiëne van sex speeltjes

Waar ik altijd erg op let is de hygiëne. Persoonlijk vond ik de MONA-1 redelijk goed schoon te maken, behalve dan de knopjes. Op het uiteinde zitten 4 knopjes waarmee je alle functies kunt bedienen, en deze zijn bij de MONA-1 verzonken. Misschien heel goed bedoelt, maar naast de knopjes kan zich allerlei vuil opstapelen wat je onmogelijk daar weer weg kan krijgen zonder met een mesjes langs de knopjes te schrapen en daarmee de MONA-1 te beschadigen. Waarschijnlijk zijn daar klachten over gekomen, en hebben ze dat verandert in de MONA-2. De knopjes liggen er nu een beetje bovenop, waardoor er geen vuil meer tussen de behuizing en de knopjes zelfs kan komen. Natuurlijk kunnen de knopjes zelf nog wel vuil worden, maar dat is zo weer schoongemaakt. Een grote verbetering! Daarnaast is de MONA-2, net zoals de MONA-1, volledig latexvrij en bevat geen weekmakers. Dit zijn voor mij basis-eisen, maar toch de moeite waard om het even te vermelden.

G-Spot

De MONA-2 wordt aangeboden als een speciale G-Spot vibrator. Persoonlijk kan ik met iedere vibrator mijn G-spot wel vinden. Daar heb ik MONA niet voor nodig. Maar door de vorm is het wel gemakkelijker om de vibrator zelf te bedienen, je kunt de vibrator gemakkelijker en beter gericht in en uit halen. Door te draaien raak je steeds weer een ander deel, wat mij persoonlijk erg opwindt. De speciale vorm is voor mij dus meer handig dan dat het mijn G-Spot stimuleert, tenminste niet méér dan met andere vibrators.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Vorm en kleur

Naast het praktische aspect van de vorm, vind ik het ook nog eens een mooie vorm. Daarbij verkrijgbaar in leuke kleurtjes, dus schaam ik me er helemaal niet voor om deze rond te laten slingeren. Ziet er gewoon erg cool uit! Persoonlijk ben ik geen liefhebber van die levensechte gevormde vibrators, die gigantische penissen met aders en alles er op en er aan. Als ik zoiets wil, dan heb ik liever een echte…

Waterproof

Voor diegene die houden van erotische pret in bad of onder de douche: De MONA-2 is waterdicht! Ook dit heb ik getest, weliswaar onder de keukenkraan, maar het is inderdaad waar. Goedkopere vibrators die beweren dat hun product waterdicht is, of spatwaterdicht, kunnen dit niet waarmaken. Heb dat helaas al een paar keer meegemaakt. Bijna op je hoogtepunt, en dan gaat je vibrator sputteren om er een paar seconden later helemaal mee op te houden. Geloof me: ERG frustrerend! De waterdichtheid is voor mij nog een grote vooruitgang ten opzichte van de MONA-1.

Bediening

Net zoals de MONA-1, wordt de bediening geregeld door vier knopjes. Na een beetje oefenen kun je deze blindelings vinden zodat je volledig kunt genieten van de actie, en niet steeds de gebruiksaanwijzing hoeft te raadplegen. Erg eenvoudig, maar toch krachtig.

Mijn conclusie over dit sex speeltje

De MONA-2 van LELO is absoluut een grote verbetering ten opzichte van de eerder uitgebracht MONA-1, terwijl dat al een hele goede vibrator was. Voor mij gaat de MONA-1 met pensioen, en wordt die vervangen door de MONA-2!

Wil jij de MONA-2 zelf eens proberen?

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *