Over Ons

Vrijendoejezo.nl is een website voor jong en oud, beginner en gevorderde, waarin op een informatieve manier informatie wordt gegeven over flirten, daten en hoe je lekkere seks kunt hebben. Hierbij wordt gebruik gemaakt van tekst, beeld en videomateriaal. Het redactieteam van vrijendoejezo.nl hecht er veel waarde aan om alles gewoon bij de naam te noemen, en geen betuttelende teksten en flauwe tekeningen te gebruiken.

Vrijendoejezo.nl richt zich op jongeren, volwassenen, homo en hetero, tussen de 18 en 99 jaar. De website is in principe gericht op jongeren en jongvolwassenen die voor het eerst seksueel actief zijn of daarin al gevorderd zijn, maar hierover nog wel vragen hebben of beter voorgelicht willen worden. Uiteraard is de site ook interessant voor iedereen die ouder is, want informatie over hoe je seks leuker en lekkerder kan maken is natuurlijk niet aan een leeftijd gebonden.

Vrijendoejezo.nl hecht er zeer veel waarde aan om op een visueel- en tekstueel kwalitatieve manier deze informatie te presenteren. Hierbij komen alle onderwerpen aan bod die onder andere te maken hebben met je eigen lichaam, flirten, versieren, daten, relatie en seks.

Vrijendoejezo.nl beseft natuurlijk dat alle eerder genoemde onderwerpen het beste in de praktijk geleerd kan worden, met vallen en opstaan. Maar met de informatie op de site kun je jezelf wel zo goed mogelijk voorbereiden op een actief en spannend seksleven.

Het team achter vrijendoejezo.nl:

Bernadette

Bernadette

Joris

Joris

Karel

Karel

Karin

Karin

Lisa

Lisa

Mark

Mark