Nog Eventjes Dan…

Nog Eventjes Dan - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Hannah slaakte een diepe zucht toen ze zag dat degene die haar belde, weer haar vriendje bleek te zijn. Josh had haar vandaag al zeker vier keer gebeld. Hij vroeg zich waarschijnlijk af wat er met haar aan de hand was, maar ze dacht niet dat ze nu met hem kon praten. Ze wist dat hij haar zou vragen om langs te komen, maar dat trok ze nu echt niet.

Het was niet zo dat ze niet van hem hield. Ze hield echt wel van hem. Het probleem was dat Josh geen idee had hoe hij haar seksueel moest bevredigen. Hij was wat de meeste vrouwen een ‘minute man’ zouden noemen. Dat zou wellicht iets zijn waar ze aan konden werken, maar hij weigerde om zelfs maar te bedenken dat hij misschien iets verkeerd deed. Nee, Josh deed gewoon zijn ding om vervolgens van haar af te rollen en in slaap te vallen, of hij ging een sportwedstrijd op televisie kijken.

Hannah vond het zelfs fijner wanneer hij de slaapkamer verliet, wat dan kon ze haar vibrator te voorschijn halen en zichzelf bevredigen. Ze had alles geprobeerd dat ze kon bedenken om hem zover te krijgen de dingen anders aan te pakken, maar zonder succes. Het had geen zin, en hoewel ze van hem hield, kon ze zich niet voorstellen dat ze de rest van haar leven met iemand zou doorbrengen die geen flauw idee had hoe hij haar seksueel kon bevredigen, of daar zelfs ook maar iets om leek te geven. Ze had zelfs al een paar keer bijna besloten om het uit te maken en ze kreeg nu het gevoel dat hij daar lucht van begon te krijgen.

Haar telefoon ging weer.

Met een zucht nam ze op.

“Hallo,” zei ze.

“Hey schatje! Daar ben je!” riep Josh enthousiast. “Ik begon me al zorgen te maken. Ik probeer je al tijden te bereiken.”

“Ja, ik weet het,” antwoordde ze. “Sorry. Ik heb het erg druk gehad vandaag en ik had mijn telefoon niet de hele tijd bij me. Wat is er?”

“Nou, ik dacht dat we vanavond misschien wel konden afspreken,” zei hij. “Wat denk je ervan?”

“Ik weet niet of ik daar vanavond wel zin in heb, Josh. Ik ben een beetje moe. Ik was van plan om een bad te nemen en lekker vroeg naar bed te gaan.”

“Ah, kom op schat! We hebben elkaar al twee dagen niet gezien! Ik mis je, weet je dat?”

Ja, Hannah wist dat hij haar miste, en dat was precies waarom ze hem niet wilde zien.

“Vanavond denk ik niet, Josh. We kunnen morgen iets afspreken. Die nieuwe film die ik wil zien draait. Misschien kunnen we dat doen.”

“Film?” zei hij op een onzekere toon. “Nou, ik hoopte eigenlijk op iets spannenders dan een film, als je begrijpt wat ik bedoel?”

Hannah kon zichzelf niet meer inhouden.

“Josh, we moeten echt praten,” zei ze.

“Waarover, schat?”

“Over ons seksleven,” zei ze.

“Dat is een onderwerp waar ik graag over praat!”

“Nee, ik heb je dit al eerder geprobeerd te vertellen en je wil gewoon niet luisteren! Je bevredigt me niet, Josh!”

Er viel een doodse stilte aan de andere kant van de lijn.

“Waarom zeg je zoiets?” vroeg hij uiteindelijk.

“Omdat het waar is,” zei ze. “Je geeft niets om me. Het enige waar je om geeft is dat jij aan je trekken komt. Weet je wel dat ik een vibrator moet gebruiken? Je hebt me nog nooit laten klaarkomen! Ik heb je dit keer op keer geprobeerd te vertellen, maar je luistert gewoon niet naar me. Ik… ik denk dat we het uit moeten maken, Josh.”

“Whoa! Wacht eens even, schat! Dit is iets waar we face to face over moeten praten! Ik weet zeker dat er iets is dat ik kan doen om dit goed te maken!”

Hannah besloot om hem een kans te geven, maar ze was niet erg hoopvol.

De volgende avond stond Josh voor haar appartement met een bos bloemen in zijn ene hand en een fles champagne in zijn andere. Hij was goed gekleed en had een klein cadeautasje bij zich. Toen ze er nieuwsgierig naar keek, schudde hij zijn hoofd.

“Dat is een verassing voor later,” zei hij.

Toen trok hij haar in zijn armen voor een grote knuffel en een intense zoen. Er was echter niets gehaast aan, zoals normaal. Dit was een tedere en gepassioneerde kus, één die verassend genoeg niet meteen voorbij was. Hannah was zelfs een beetje buiten adem toen hij haar eenmaal losliet.

Hij pakte haar hand en leidde haar naar de bank. Hij haalde een DVD uit het cadeautasje en deed hem in de DVD-speler. Nadat hij met Hannah op de bank ging zitten, gebruikte hij de afstandsbediening om op Play te drukken. Het bleek één van Hannah’s favoriete chickflicks te zijn. Ze wist niet wat haar overkwam.

Voorzichtig liet ze zich in zijn armen glijden terwijl ze tegen elkaar aan kropen en de film keken. Toen hij was afgelopen, kuste Josh haar weer.

Hier komt het, dacht Hannah. Hij probeerde me alleen te vleien voor wat er komen gaat.

Maar dat was niet wat er gebeurde. Hij bleef haar zoenen. Ze zoenden een hele tijd, voordat hij zelfs maar aanstalten maakte om haar borsten aan te raken. Hij liet zijn hand onder haar shirt glijden en masseerde zachtjes haar borsten, tot ze onvrijwillig haar rug kromde zodat hij er beter bij kon.

Het duurde niet lang voor Hannah helemaal naakt op de bank lag. Josh had zijn jeans nog aan, zijn shirt was uit. Hij kuste haar van top tot teen terwijl hij zijn handen gebruikte om haar lichaam te ontdekken. Alles dat hij deed ging op een langzame, ontspannen manier. Op een gegeven moment haalde hij iets anders uit het cadeautasje. Het was een kleine tube stimulerende crème voor vrouwen. Hij smeerde de crème zachtjes over haar klitje geen en begon haar te stimuleren.

Er ging een ongelofelijke sensatie door haar lichaam terwijl ze kreunend tegen Josh aan kronkelde. Hij haalde een hand weg en haalde een vibrerende dildo uit het tasje. Toen hij hem aanzette en hem bij haar naar binnen bracht, schreeuwde ze het uit van genot. De vibrator, in combinatie met de stimulerende crème, maakte haar gek.

Ze genoot zo intens dat ze het keer op keer uitschreeuwde van genot. Toen ze weer een beetje bij begon te komen, merkte ze op dat Josh nu ook helemaal naakt was. Zijn penis was hard en hij had er een penisring omheen gedaan. Hij had hier ook wat crème opgesmeerd zodat hij het wat langer uit kon houden als hij eenmaal Hannah’s kutje in gleed.

Hij hield het inderdaad iets langer uit. Wellicht niet zo lang als hij en Hannah gewild zouden hebben, maar dat gaf niet. Ze had zich nog nooit zo bevredigd gevoeld. Na afloop lagen ze samen op de bank, hun ledematen in elkaar verstrengeld.

“Schatje, het spijt me zo erg dat ik zo’n ongevoelige klootzak was,” zei hij. “Ik weet niet wat er met me aan de hand was. Maar ik beloof je dat dit pas het begin is. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij er net zoveel plezier aan beleefd als ik.”

Hannah glimlachte en kuste hem.

“Ik geloof je,” zei ze. “En dit was een geweldig begin!”

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *