Haar lichaam ⎟ Vrijen doe je zo!

Op Vrijen doe je zo! wordt, zonder taboe, informatie gegeven over daten, flirten, en vooral over hoe je lekkere seks kunt hebben.

Hoe Bereik Je een Full Body Orgasme‽ – Technieken en Tips

Je lichaam en geest die samensmelten. Elke vezel van je lichaam wordt wakker, elke zintuiglijke ervaring versterkt. Dit is geen vluchtig piekje van plezier; meer een aanhoudende, diepe staat van extase. Eentje die je van top tot teen overspoelt.

Heb je ook ooit het gevoel gehad dat er meer is qua seksueel genot dan je tot nu toe hebt mogen beleven? Een full body orgasme is niet zomaar een moment van piekgenot; meer een alomvattende ervaring die je hele lichaam en geest in de zee van wonderbaarlijkheid betrekt. Dus hoe treed je door tot deze nieuwe dimensie van intimiteit en zelfontdekking?

Klik hier om verder te lezen »

Seks zonder Condoom of Pil – Onveilig of Moet Kunnen? + 6 Tips

Een intieme, onbelemmerde verbinding is iets wat we allemaal graag willen in onze seksuele relaties. Seks zonder condoom of anticonceptiepil kan voor velen een meer natuurlijke en aangename ervaring bieden, maar deze vrijheid komt met enkele mogelijke gevaren en risico’s.

Het is onmiskenbaar dat dit gevoelige onderwerp een veelheid aan vragen en zorgen oproept. Om je inzicht te geven in zowel de risico’s als de methoden om deze te beheren, gaan we hier op een genuanceerde manier de essentiële aspecten behandelen. Met de juiste informatie en bewustzijn aan je zijde, kun je onvergetelijke seks ervaren zonder de nodige veiligheid uit het oog te verliezen.

Klik hier om verder te lezen »

7 Veel Voorkomende Mythes Over Het Vrouwelijk Orgasme

Het vrouwelijk orgasme is al eeuwenlang een onderwerp van discussie en fascinatie. Helaas zijn er ook veel mythes en misvattingen. Ondanks dat we leven in een tijdperk van vooruitgang en openheid over seksuele gezondheid en welzijn, blijven er hardnekkige mythes bestaan die ons begrip van deze opwindende en unieke seksuele ervaring kunnen vertroebelen.

Deze mythes kunnen niet alleen leiden tot verkeerde ideeën over seksualiteit, maar ook tot onzekerheid, schaamte en ontevredenheid bij vrouwen. Bovendien kan het leren over deze mythes mannen helpen om de seksuele ervaring van hun partner te verbeteren en bij te dragen aan hun seksueel welzijn. Vanwege deze redenen onderzoeken en ontmaskeren we in deze blog 7 van de meest hardnekkige mythes over het betoverende vrouwelijke orgasme!

Klik hier om verder te lezen »

Vaginisme Oplossen? 8 Tips van Specialisten

Er zijn wereldwijd veel vrouwen die last hebben van vaginisme, een lichamelijke aandoening waarbij de vagina onvrijwillig samentrekt tijdens de geslachtsgemeenschap. Het treedt meestal op bij de seks, maar kan ook optreden bij bijvoorbeeld het inbrengen van een tampon, een menstruatiecup of vingers. Hoewel vaginisme niet gevaarlijk is, kan het de seks pijnlijk of zelfs onmogelijk maken. Veel vrouwen lijden daarom in stilte aan symptomen waarover moeilijk te praten valt.

Deze stoornis wordt in verband gebracht met seksueel misbruik of trauma, pijnlijke seksuele ontmoetingen in het verleden en emotionele factoren, hoewel er in sommige gevallen geen directe oorzaak kan worden gevonden. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen voor verschillende soorten vaginisme. In deze blog bespreken we de oorzaken en symptomen van vaginisme, en hebben we de 8 beste behandelingsmethoden en oefeningen voor deze lichamelijke aandoening op een rijtje gezet.

Klik hier om verder te lezen »

5 Manieren om Je Libido Als Vrouw Te Verhogen

Het seksueel verlangen, ook wel bekend als libido, fluctueert in de loop van de tijd. Het is normaal en natuurlijk dat het libido kan worden beïnvloed door van alles, van dagelijkse stress tot hormonale schommelingen. Het libido neemt zelfs af naarmate we ouder worden, hoewel het uiteraard ook op latere leeftijd gewoon mogelijk is om gezonde zin in seks te behouden.

Als je als vrouw meer zin in intimiteit wilt krijgen dan nu het geval is, zijn er gelukkig diverse en effectieve manieren om het libido te verhogen. Hoewel het libido bij iedereen anders is, kunnen interne en externe factoren een rol spelen bij de mate van de seksuele drift. Om je verder op weg te helpen met je seksuele passie, laten we je in dit artikel kennismaken met 5 verschillende manieren om je libido te verhogen.

Klik hier om verder te lezen »

Wat Is Lovegra en Werkt Het? Onderzoek + 4 Alternatieven

Het is niet altijd even makkelijk om een goede minnaar te zijn; soms voel je geen passie of heb je totaal geen zin. Dat is jammer, want seksuele activiteiten zouden leuk en spannend moeten zijn — niet saai of zelfs vervelend! Helaas zijn er toch vrouwen die seks zo ervaren. Gelukkig is er voor hen een optie op de markt gekomen: Lovegra.

Lovegra staat ook wel bekend als ‘viagra voor vrouwen’ en zorgt ervoor dat vrouwen weer van seks kunnen genieten. Het product bestaat nog niet erg lang en er is veel onderzoek naar gedaan. In dit artikel leg ik je uit wat er uit dat onderzoek volgt en welke alternatieven er zijn. Zo kun jij binnenkort weer met plezier met een ander het bed in duiken!

Klik hier om verder te lezen »

7 Belangrijkste Erogene Zones van de Vrouw + Stimulatie

Wil jij een optimale verleider worden? Wil je leren hoe je het maximale uit je seksleven kunt halen? Dan is het misschien goed om eens na te denken over het stimuleren van de erogene zones van vrouw. Er zijn weinig dingen die het hoofd van een vrouw zo op hol kunnen laten slaan als het goed stimuleren van haar erogene zones.

Om een vrouw te verleiden, moet je veel uit de kast trekken. Maar wie een meester in de verleiding is, kan vrouwen met gemak om zijn vinger winden. In dit artikel ga ik nader in op de vraag wat erogene zones precies zijn, welke erogene zones het vrouwelijk lichaam kent en hoe je deze erogene zones het beste kunt stimuleren.

Klik hier om verder te lezen »

Wat Is de Clitoris? 4 Beste Manieren voor Clitoris Stimulatie

Er zijn maar weinig termen die voor mannen mysterieuzer zijn dan de clitoris en het vrouwelijk orgasme. Tegenwoordig weet bijna elke man wel hoe een clitoris er ongeveer uitziet, en dat het een heel belangrijke rol speelt bij seks, maar veel verder gaat de kennis hierover vaak niet. Waar zit die clitoris nou precies, en wat moet je er nou precies mee?

Enige kennis van de clitoris is van groot belang als je een vrouw seksueel wil bevredigen, dus het is voor zowel mannen als vrouwen heel jammer dat de kennis over dit onderwerp zo beperkt is. De reden dat ik dit artikel schrijf, is dan ook om te proberen hier iets aan te doen. Op die manier hoop ik het seksleven van de lezers en hun seksuele partners een stuk te verbeteren.

Klik hier om verder te lezen »

Schaamhaar Scheren: Is het Nodig? 7 Scheertips

Schaamhaar: het is een onderwerp waar we in de afgelopen decennia erg anders tegenaan zijn gaan kijken. Waar het in de jaren ’80 nog heel gewoon was om een hele bos te hebben, zie je tegenwoordig steeds vaker dat mensen het allemaal wegscheren. Net als kleding lijkt het bij schaamhaar maar net te zijn wat op dat moment “in de mode” is.

Maar is het nou echt nodig om je schaamhaar te scheren? Als jij onzeker bent over je schaamhaar, dan ben je echt niet de enige. Of je nou een man of een vrouw bent, veel mensen vragen zich af of ze dat schaamhaar nou kunnen laten staan of echt moeten scheren. Wat verwachten mensen eigenlijk van ze?

Klik hier om verder te lezen »

Hoe Smaakt Beffen? Is Beffen Vies? 4 Tips om te Beffen

Als je nog nooit een vrouw hebt gebeft, kun je je afvragen hoe het precies is. Hoe smaakt haar vagina? Is beffen lekker of is het juist vies? In dit artikel probeer ik een beetje uit te leggen hoe beffen smaakt, wat je eraan kunt doen als je het vies vindt smaken en hoe je haar heerlijk kunt beffen!

Klik hier om verder te lezen »

Wat Is de Clitoris en Hoe Geef Je Haar een Clitoraal Orgasme?

De clitoris is veelal het meest gevoelige plekjes van het vrouwelijk lichaam. Het is eigenlijk heel bijzonder hoe er in zo’n klein bolletje (de clitoris heeft een doorsnede van een paar millimeter) zoveel zenuwuiteinden kunnen zitten. Omdat de clitoris zo klein is, hebben mannen soms moeite om de clitoris te vinden en hier goed aandacht aan te besteden.

Want ook dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Juist omdat de clitoris zo gevoelig is, kun je er niet alles mee doen wat je wilt. Daarnaast zijn er vrouwen wiens clitoris gevoeliger of minder gevoelig zijn dan die van andere. Daarom heb ik dit artikel geheel gewijd aan de clitoris: wat voor magisch plekje is het nu, en hoe geef je je partner een clitoraal orgasme?

Klik hier om verder te lezen »

Waar Zit de G-Spot + G-Spot Orgasme bij de Vrouw

De g-spot is een tijd een omstreden plek van het vrouwelijk lichaam geweest. Niet iedereen was ervan overtuigd dat de g-spot ook werkelijk bestond. Tegenwoordig weten we wel beter: iedere vrouw heeft een g-spot en kan dan ook een g-spot orgasme krijgen. Helaas weten nog niet alle mannen (en zelfs niet alle vrouwen) dat!

Daarom leg ik je hier haarfijn uit waar je ongeveer de g-spot kunt vinden en hoe je een g-spot orgasme kunt opwekken bij de vrouw. Het verschilt namelijk wel een beetje per vrouw waar de g-spot exact zit. Maar als je die eenmaal weet te vinden, dan zal je haar de orgasmes van haar leven geven!

Klik hier om verder te lezen »