Daten ⎟ Vrijen doe je zo!

Op Vrijen doe je zo! wordt, zonder taboe, informatie gegeven over daten, flirten, en vooral over hoe je lekkere seks kunt hebben.

10 Manieren om Jouw Relatie Spannend te Houden

Relaties kunnen saai worden en stagneren als er niet voldoende aandacht en welwillendheid voor elkaar is. Het leven draait nu eenmaal om routines, verantwoordelijkheden en schema’s, en de dagen van vlinders, verrassingen en spontane afspraakjes lijken misschien voorbij te zijn. Het is echter normaal dat relaties verslechteren of verouderen, wat betekent dat het belangrijk is om te leren hoe je een spannende relatie onderhoudt.

De sleutel tot een duurzame relatie is om de vonk en de opwinding levend te houden. Dit kan op verschillende manieren, zoals tijd voor elkaar maken, leuke afspraakjes organiseren en samen nieuwe dingen proberen. In dit artikel bespreken we 10 manieren om je relatie spannend te houden en die liefdevolle band met je partner te behouden. Van het voeren van zinvolle gesprekken en het plannen van spontane uitjes tot het verbeteren van jullie seksuele ervaringen, hier zul je genoeg tips vinden om de romantiek weer aan te wakkeren en je relatie fris te houden!

Klik hier om verder te lezen »

15 Trucs Om Succesvol Online Te Flirten

Ja, we weten dat het een beetje beangstigend is om dat moment te ervaren dat je in je scherm staart en heen en weer gaat met die backspace-knop. Dit gebeurt bij de meesten van ons, laat de experts je wat tips geven!

Hoe moet je online flirten en is dat anders dan wanneer je het in het echt doet?

Onthoud dat wanneer je online flirt, je dat net zoals in het echte leven moet doen. Zeg de juiste dingen en in de goede context. Lees hieronder wat we hiermee bedoelen.

Klik hier om verder te lezen »

3 Voordelen & 3 Nadelen van een Open Relatie

Als je dit artikel hebt aangeklikt, dan heb je er waarschijnlijk wel eens over nagedacht of een open relatie misschien iets voor jou zou zijn. Er zitten duidelijke voordelen aan zo’n afspraak met je partner, maar ook enkele belangrijke nadelen, en hierdoor kan het lastig zijn om de knoop uiteindelijk door te hakken.

Klik hier om verder te lezen »

15 knotsgekke, originele dating tips!

15 originele dating tips - Vrijen doe je zo!

Misschien is het jullie eerste date, of heb je al een paar keer een afspraakje gehad, maar zit je nu zonder inspiratie voor de volgende date, een écht origineel idee.

Klik hier om verder te lezen »

Dating tips voor mannen

Dating tips voor mannen - Vrijen doe je zo!

Je hebt de stoute schoenen aangetrokken, en haar mee uit gevraagd. Geweldig! Maar nu gieren ook je zenuwen door je lijf: Wat gaan we doen? Wat moet ik aantrekken? Waar moeten we over babbelen?

Klik hier om verder te lezen »

Alternatief Daten: Ga Speeddaten!

Alternatief daten, ga speeddaten! - Vrijen doe je zo!

Sinds een jaar of zeven worden er in Nederland steeds meer mogelijkheden geboden om te speeddaten. Is weer eens wat anders dan een datingsite en wordt gezien als een algemeen geaccepteerde manier van alternatief daten.

Klik hier om verder te lezen »

Dating Tips voor Vrouwen

Dating tips voor vrouwen - Vrijen doe je zo!

Zeker als het om een eerste date gaat, weet je nog helemaal niet of het gaat klikken. Je hoopt het natuurlijk van wel, maar zeker weten doe je het nooit. Misschien is die man wel een hele grote engerd, of zit hij al smakkend en boerend die hamburger naar binnen te werken.

Klik hier om verder te lezen »

Alternatief daten: Bezoek single events!

Ontmoet nieuwe mensen op single events - Vrijen doe je zo!

Je hebt het hartstikke druk, en vaak heb je de energie niet meer om een avond uit te gaan. Maar toch wil je nieuwe mensen ontmoeten. Het is niet alleen leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ook noodzakelijk in je zoektocht naar een eventuele partner.

Klik hier om verder te lezen »

Uit eten tijdens de eerste date?

Uit eten tijdens de eerste date? - Vrijen doe je zo!

Het is de meest populaire keuze voor een eerste dat: Lekker uit eten met z’n tweetjes. Maar, ondanks het ogenschijnlijk onschuldige karakter, kunnen er nog steeds veel dingen zijn die je eerste date behoorlijk kunnen verzieken.

Klik hier om verder te lezen »

Waar praat je over tijdens de eerste date?

Waar praat je over tijdens de eerste date? - Vrijen doe je zo!

Je hebt het lef gehad om inderdaad die leuke jongen of meid mee uit te vragen. Maar dan slaat de angst toe: Wat moet ik zeggen? Een belangrijk punt, want het is erg gênant als er ongemakkelijke stiltes vallen.

Klik hier om verder te lezen »