Daten ⎟ Vrijen doe je zo!

Op Vrijen doe je zo! wordt, zonder taboe, informatie gegeven over daten, flirten, en vooral over hoe je lekkere seks kunt hebben.

15 knotsgekke, originele dating tips!

15 originele dating tips - Vrijen doe je zo!

Misschien is het jullie eerste date, of heb je al een paar keer een afspraakje gehad, maar zit je nu zonder inspiratie voor de volgende date, een écht origineel idee.

Klik hier om verder te lezen »

Dating tips voor mannen

Dating tips voor mannen - Vrijen doe je zo!

Je hebt de stoute schoenen aangetrokken, en haar mee uit gevraagd. Geweldig! Maar nu gieren ook je zenuwen door je lijf: Wat gaan we doen? Wat moet ik aantrekken? Waar moeten we over babbelen?

Klik hier om verder te lezen »

Alternatief Daten: Ga Speeddaten!

Alternatief daten, ga speeddaten! - Vrijen doe je zo!

Sinds een jaar of zeven worden er in Nederland steeds meer mogelijkheden geboden om te speeddaten. Is weer eens wat anders dan een datingsite en wordt gezien als een algemeen geaccepteerde manier van alternatief daten.

Klik hier om verder te lezen »

Dating Tips voor Vrouwen

Dating tips voor vrouwen - Vrijen doe je zo!

Zeker als het om een eerste date gaat, weet je nog helemaal niet of het gaat klikken. Je hoopt het natuurlijk van wel, maar zeker weten doe je het nooit. Misschien is die man wel een hele grote engerd, of zit hij al smakkend en boerend die hamburger naar binnen te werken.

Klik hier om verder te lezen »

Alternatief daten: Bezoek single events!

Ontmoet nieuwe mensen op single events - Vrijen doe je zo!

Je hebt het hartstikke druk, en vaak heb je de energie niet meer om een avond uit te gaan. Maar toch wil je nieuwe mensen ontmoeten. Het is niet alleen leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ook noodzakelijk in je zoektocht naar een eventuele partner.

Klik hier om verder te lezen »

Uit eten tijdens de eerste date?

Uit eten tijdens de eerste date? - Vrijen doe je zo!

Het is de meest populaire keuze voor een eerste dat: Lekker uit eten met z’n tweetjes. Maar, ondanks het ogenschijnlijk onschuldige karakter, kunnen er nog steeds veel dingen zijn die je eerste date behoorlijk kunnen verzieken.

Klik hier om verder te lezen »

Waar praat je over tijdens de eerste date?

Waar praat je over tijdens de eerste date? - Vrijen doe je zo!

Je hebt het lef gehad om inderdaad die leuke jongen of meid mee uit te vragen. Maar dan slaat de angst toe: Wat moet ik zeggen? Een belangrijk punt, want het is erg gênant als er ongemakkelijke stiltes vallen.

Klik hier om verder te lezen »