Spannende Verhalen? 25+ Erotische en Stoute Verhalen

Ben je op zoek naar spannende verhalen? Hou je van seksverhalen lezen en ben je op zoek naar nieuw leesmateriaal? Zoek dan niet verder: hier vind je de heerlijkste, geilste en stoutste erotische verhalen van onze schrijvers en bezoekers. Hier verschijnen regelmatig nieuwe seks verhalen die je zeker zullen opwinden...

De Zweep van Haar Verlangen

Zweep van haar verlangen - Spannende verhalen

Spannend Verhaal:

De zwarte eenvoud van de schouderloze, tot op de grond vallende jurk had als enige bedoeling de weelderige lijnen van haar lichaam te laten uitkomen, en maakte de diepe insnijding van de cups eigenlijk overbodig. Ook haar gezicht was met volle lippen, hoge jukbeenderen en ronde wangen supervrouwelijk. Als om die overdaad aan vrouwelijkheid te compenseren, waren de vroeg grijze haren gemillimeterd tot vlak tegen de fraaie schedel, en had ze zich een grote tatoeage rond de gespierde biceps laten zetten.

Klik hier om verder te lezen »

Vreemden in een bar

Vreemden in een Bar - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Mijn vrouw Diana en ik hebben een spelletje dat we graag tijdens de weekenden spelen. Het zit zo: na bijna twintig jaar met elkaar getrouwd te zijn, was ons seks leven niet meer wat het geweest was. We hadden iets nodig om het allemaal wat spannender te maken.

Klik hier om verder te lezen »

Vast in de lift…

Vast in de lift - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Heb je wel eens van die dagen? Dagen waarop het lijkt alsof alles wat je aanraakt kapot gaat of het om de één of andere reden niet meer doet? Nou, niet al te lang geleden had ik zo’n dag en ik was er helemaal klaar mee. Op mijn werk liep het niet bepaald lekker en ik raakte bijna mijn baan kwijt.

Klik hier om verder te lezen »

Seks met een onbekende

Seks met een onbekende - Spannende Verhalen

Spannende Verhaal:

Het was een en al geheimzinnigheid. De tweeling zou hun 18e verjaardag vieren in de club van hun ouders. Ze heten Danny en Sander, en het waren twee vreselijk verwende jongens. Hun ouders waren schatrijk en ze wisten zich soms van gekkigheid geen raad wat ze met hun geld moesten doen.

Klik hier om verder te lezen »

Op het nippertje…

Op het nippertje - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Het was al bijna middernacht toen Dennis zijn gitaar nam en zachtjes begon te spelen. Iedereen staarde moe en gelukkig naar het kampvuur en om de paar minuten gingen er enkele mensen weg. We wisten, zonder iets te zeggen, dat we alleen wilden zijn. Alleen met elkaar en alleen met onze gevoelens.

Klik hier om verder te lezen »

Onze eerste keer

Onze eerste keer - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Karel was het mietje van de klas, maar op een bepaalde manier toch wel leuk. Maar het was natuurlijk niet stoer om hem leuk te vinden. Karel behoorde dus ook niet tot ons groepje, maar hoorde bij de ‘nerds’, een groepje van 4 jongens die allemaal stuk voor stuk pukkels hadden en een hele dikke bril.

Klik hier om verder te lezen »

Vrienden voor het leven

Vrienden voor het leven - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Mijn eerste seksuele ervaring was iets waar ik nooit met mijn vrienden over had gesproken. Ik weet niet of ik bang was om hen te vertellen hoe het was gebeurd, of dat ik bang was dat ik uit ons groepje verbannen zou worden vanwege wat ik had gedaan. Ik deed in ieder geval mijn best om ervoor te zorgen dat niemand erachter zou komen, tot nu.

Klik hier om verder te lezen »

Nog Eventjes Dan…

Nog Eventjes Dan - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Hannah slaakte een diepe zucht toen ze zag dat degene die haar belde, weer haar vriendje bleek te zijn. Josh had haar vandaag al zeker vier keer gebeld. Hij vroeg zich waarschijnlijk af wat er met haar aan de hand was, maar ze dacht niet dat ze nu met hem kon praten. Ze wist dat hij haar zou vragen om langs te komen, maar dat trok ze nu echt niet.

Klik hier om verder te lezen »

Ontmaagd

Ontmaagd - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Ik weet dat er heel veel jongens zijn die het voor het eerst met iemand van school doen, maar bij mij was dat niet het geval. Ik was opgevoed met de gedachte dat je vrouwen moest respecteren en dat seks alleen mocht gebeuren tussen een getrouwd stel.

Klik hier om verder te lezen »

Nog ééntje dan…

Spannend Verhaal:

“Oh ja, dat is het schatje! Ja, ja! Ahhhh!” Terwijl hij zichzelf zo diep mogelijk in Alison begroef, leegde Bradley zichzelf in haar voordat hij, snakkend naar adem, boven op haar ineenzakte.

Klik hier om verder te lezen »

Mijn Seksleven

Mijn seksleven - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Mijn seksleven is niet altijd geweldig geweest, of iets om over op te scheppen, maar ik probeerde er van te genieten.

Klik hier om verder te lezen »

Maria

Maria - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Ik keerde me voor de zevende keer om, ik kon me niet concentreren op de les want ze zat vlak achter mij. Maria was een exotisch meisje dat erg opviel met haar donkere huid, haar mooie ogen, en haar volle lippen die ze af en toe tuitte alsof ze zich vreselijk verveelde.

Klik hier om verder te lezen »