5 Nadelen Medicijnen Behandeling bij Vroegtijdig Klaarkomen

De beste seks standjes om de G-spot te stimuleren - Vrijen doe je zo!

Er zijn diverse medicijnen verkrijgbaar om het vroegtijdig klaarkomen te verhelpen, maar bij deze middeltjes zijn nogal wat kanttekeningen te plaatsen. Het grootste bezwaar is dat het geen oplossing is, maar een lapmiddel. Waarom zou je ook kiezen voor een medische oplossing, als je het eenvoudig zelf kunt oplossen?

Wij gaan kort een aantal medicijnen tegen het vroegtijdig klaarkomen inhoudelijk bespreken. Wat is de werking, de behandeling en waar kun je de medicijnen online bestellen? Wij gaan ook 5 nadelen toelichten. Bij het lezen van deze nadelen kies je waarschijnlijk niet meer voor een oplossing in de vorm van medicijnen.

Te vroeg klaarkomen is een onderschat probleem

Het is moeilijk om een tijdsduur te koppelen aan het “te vroeg” klaarkomen. Hier is namelijk sprake van als partners het definiëren als te vroeg. Als een man het penetreren 3 minuten kan volhouden tot er een orgasme komt, kan dit worden gezien als te snel klaarkomen. In het geval de bedpartners hier tevreden mee zijn, is er geen probleem. Het is voor partners wel belangrijk om erover te praten. Er moet iets tegen gedaan worden als één van de partners er last van heeft. Vaak zal de vrouw er moeite mee hebben. Na het klaarkomen van de man is zijn behoefte aan seks namelijk ook weg.

Wat kun je doen tegen vroegtijdig klaarkomen?

Door er onderling over te praten kan het probleem al sterk verkleind worden, maar openheid van de partners brengt nog geen oplossing. Er worden medicijnen geproduceerd om het probleem weg te nemen. Je kunt er zelf ook iets tegen doen door tips en trucs in acht te nemen. Het beste is om te zoeken naar een permanente oplossing. Later in dit artikel nemen wij jou mee in de oplossingen die wij jou kunnen aanbevelen. Eerst zullen wij de medische oplossingen bespreken.

Medicijnen om vroegtijdig klaarkomen te behandelen

Vroegtijdig klaarkomen is een veel voorkomend probleem, dus is het ook interessant voor de farmaceutische industrie. Hier kan namelijk veel geld mee verdiend worden. Medicijnen zijn namelijk big business. Wij zullen 3 medicijnen bespreken die je kunt gebruiken tegen het vroegtijdig klaarkomen.

Emla crème

Emla crème is een zalf die aangebracht moet worden op de penis kort vóór het vrijen. De zalf bevat de bestanddelen lidocaïne en prilocaïne. Deze bestanddelen zorgen voor een verdovend effect in de penis. Door het verdovend effect ontvangt de penis tijdens het vrijen minder seksuele prikkels. Het gevolg is dat er minder snel een orgasme ontstaat. Bij het vrijen zonder condoom kan ook de vrouw een verdovend effect voelen in de vagina. De crème is zonder recept te verkrijgen in drogisterijen en online bestellen is ook mogelijk.

Het is een duur medicijn. Een tube van 50 mg kost minimaal €60 tot €70. Bij het online bestellen moet je ook nog rekening houden met verzendkosten.

Priligy / depaxetine

Priligy is een medicijn in de vorm van een tablet. Het medicijn laat zenuwcellen beter met elkaar communiceren. Hierdoor wordt een orgasme langer uitgesteld. Een tablet moet 1 tot 3 uur vóór het vrijen worden ingenomen. Om flauwvallen te voorkomen moet het medicijn met veel water worden ingenomen. Dit medicijn is niet vrij verkrijgbaar. Uitsluitend met een doktersrecept kun je het medicijn kopen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om online een consult en een doktersrecept te krijgen. Online bestellen is dus mogelijk. Eén tablet kost gemiddeld €3 tot €5.

Orgalang

Orgalang zijn capsules die je dagelijks moet slikken in de vorm van een kuur. Na 3 tot 4 weken de kuur gevolgd te hebben, zul je minder last krijgen van vroegtijdig klaarkomen. De capsules hebben ook bijeffecten. Je zult minder zin hebben in seks en je zult vermoeider zijn. Wij zullen jou de ingewikkelde werking van het medicijn besparen, maar op zich heeft het een verlengend effect op het vrijen. Het medicijn is online te verkrijgen en je hoeft er geen doktersrecept voor te hebben. Een potje met 60 capsules kost je ongeveer €40.

orgalang - 4

Nadelen van een behandeling met medicijnen

In medicijnen kan niet de oplossing gevonden worden. Je moet de medicijnen blijven slikken om te voorkomen dat je vroegtijdig klaar gaat komen, maar dat is niet het grootste nadeel. 5 nadelen die een grote impact kunnen hebben, zullen wij nader toelichten.

Nadeel # 1: De medicijnen hebben vaak een negatieve bijwerking

De meeste medicijnen hebben ook bijwerkingen. Dat geldt zeker ook voor deze medicijnen. Ze hebben allemaal tot gevolg dat de seks drive deels weg wordt genomen. De medicijnen zijn erop gericht om de penis minder prikkels te laten ervaren. Het klaarkomen wordt inderdaad uitgesteld, maar het genot wordt je ook deels ontnomen. Orgalang heeft als bijverschijnsel dat je duizelig kunt worden en vermoeid kunt raken. Na het nemen van een capsule wordt het afgeraden om aan het verkeer deel te nemen.

Nadeel # 2: Spontane seks zit er niet meer in

Naast het feit dat je door de medicijnen een verminderde behoefte aan seks kunt hebben, hebben de Emla crème en Priligy als extra nadeel dat spontane seks uitgesloten is. Je moet namelijk eerst de zalf smeren en de tablet innemen en in laten werken. Erg romantisch is het allemaal niet.

Nadeel # 3: Het is niet de oplossing

Zolang je het medicijn blijft gebruiken is het probleem (deels) verholpen. Zodra je stopt met de medicatie ben je weer terug bij af. Kortom, het is niets meer dan een hulpmiddel zonder dat je er verder iets van mag verwachten. Sterker nog! Je lichaam kan er zelfs afhankelijk van worden, waardoor je het altijd moet blijven gebruiken.

Nadeel # 4: Het kan de seksuele prestaties negatief beïnvloeden

De medicijnen kunnen vroegtijdig klaarkomen verhelpen, maar er kunnen ook bijverschijnselen ontstaan die op een andere manier weer negatief zijn voor je seksleven. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan erectiestoornissen en een verminderde behoefte aan seks. In het uiterste geval wil het klaarkomen helemaal niet meer lukken. Als je hier last van hebt doe je er verstandig aan om de medicatie niet meer in te nemen.

erectiestoornis - 4

Nadeel # 5: De hoge kosten van de medicijnen

Van de hierboven besproken medicijnen is vooral de Emla crème zeer kostbaar. Zeker voor mannen die een actief seksleven hebben. Hoge kosten maken om van het probleem af te komen heb jij er vast wel voor over, maar helaas zijn het geen tijdelijke kosten.

Natuurlijke oplossingen – 3 manieren zonder medicijnen

Bovenstaande nadelen maken de voordelen van natuurlijke oplossingen wel duidelijk. Graag lichten wij jou kort drie manieren toe waarmee je vroegtijdig klaarkomen kunt voorkomen. De manieren zijn eenvoudig toe te passen, en door ze te oefenen blijf je er gedurende je gehele seksleven baat bij hebben.

Manier # 1: De stop & go methode

Door tijdens het vrijen het moment van een orgasme aan te voelen, kun je een korte pauze inlasten. Door even te stoppen met penetreren kan het orgasme wegzakken. Je moet het moment goed leren aan te voelen, want als een orgasme is ingezet, is deze niet meer te stoppen. Probeer dit moment aan te voelen door het te proberen tijdens het masturberen. Je kunt het gebruiken van deze methode ook camoufleren door tijdens de pauze te switchen naar een andere standje.

Manier # 2: Let op je ademhaling

Tijdens het vrijen moet je goed letten op de ademhaling. De meeste mannen hebben de neiging om te zwaar en te kort te ademen. Door hijgend te ademen zul je sneller klaarkomen. Je kunt beter je lichaam rustig houden door op een relaxte manier te ademen. Haal diep adem door de neus en adem rustig weer uit door de mond. Op deze manier houd je jouw lichaam in toom en kun je een orgasme beter reguleren.

Manier # 3: Oefen je pc spier

De pc spier gaat samentrekken waardoor er een orgasme ontstaat. Door deze spier te trainen kun je vroegtijdig klaarkomen voorkomen. Je kunt het vrijen langer volhouden als je dagelijks gaat investeren in het trainen van deze spier. Deze spier train je door zogenaamd bij het plassen de urinestroom te onderbreken. De spier die je hiervoor gebruikt moet je trainen. Dit doe je door de spier aan te spannen gedurende 15 seconden en daarna weer te ontspannen gedurende een periode van 30 seconden.

Voer deze oefening  3 keer daags uit, en na verloop van tijd zul je de spier onder controle krijgen.

Een andere manier om te trainen is door de spier 12 tot 15 keer aan te spannen en ook gelijk weer te ontspannen. Gun deze spier na deze oefeningen weer 30 seconden rust, en herhaal de oefening nog 2 keer.

Succes gegarandeerd met deze 3 manieren om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen. Dus zweer medicijnen af, en los het probleem eigenhandig op.

Unieke Aanpak om Vanavond al 30 Minuten Langer uit te Houden

Chris Coster heeft een ebook geschreven waarin hij de exacte stappen en specifieke instructies geeft om te snel klaarkomen (vroegtijdige ejaculatie) compleet te verbannen en eindelijk te genieten van geweldige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over de methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *