Werkt Emla Creme Echt Zo Goed? Mijn Eerlijke Mening

Een probleem van veel mannen is het te vroeg klaarkomen. Er zijn meerdere manieren en middelen om hier iets tegen te doen.

Door Emla crème op de penis te smeren kun je een orgasme inderdaad langer uitstellen. Wat kun je van de crème verwachten en waar kun je het kopen? Ook leggen wij jou graag uit dat er betere alternatieven zijn.

Wanneer is er sprake van te vroeg klaarkomen?

Hoe snel je klaarkomt hangt van vele factoren af. Enerzijds is de mate van opwinding vóór het penetreren van groot belang, maar ook je uithoudingsvermogen en de mate van ontspannenheid tijdens de seks. Gemiddeld duurt het vrijen exclusief het voorspel tussen de 10 en 14 minuten. Het voorspel zal tussen de 5 en 9 minuten in beslag nemen. Als je binnen 10 minuten klaarkomt kun je zeggen dat je te snel klaarkomt. Er zijn verschillende manieren en middelen om het probleem van de vroegtijdige ejaculatie te voorkomen. In dit artikel bespreken we de Emla crème.

Wat is Emla crème?

Het is te verkrijgen als een zalf dat aangebracht moet worden om de penis. Dit moet ruime tijd voordat je seks gaat hebben. De zalf zorgt voor een verdovend effect, waardoor het lichaam minder prikkels ontvangt. Door de zalf zul je minder snel klaarkomen. Dit komt door 2 bestanddelen in de zalf, namelijk lidocaïne en prilocaïne. Met name de eikel bevat zeer veel zenuwen. Door het gebruiken van Emla crème, zal de penis minder gestimuleerd worden en hierdoor kom je minder snel klaar.

De bestanddelen in deze crème worden ook wel gebruikt voor lokale verdovingen van de huid bij medische ingrepen of bij het plaatsen van tatoeages.

emla creme - 2

Waar kun je Emla crème kopen?

Emla crème is zonder recept te verkrijgen. Het is vrij verkrijgbaar bij bijvoorbeeld de drogist Kruidvat en andere drogisterijen. Je kunt het ook discreet online bestellen via diverse websites. Het is een tube van 50 mg, maar  de prijs is schrikken. Zoals wij later in dit artikel gaan toelichten, heeft het middel naast de zeer hoge prijs nog meer nadelen.

Wat kost Emla crème?

Voor een tube betaal je maar liefst €60 tot €70. Online wordt het medicijn goedkoper aangeboden, maar pas op met goedkope buitenlandse aanbieders. Er zijn nepproducten in omloop. Bij online bestellingen komen er eventueel nog verzendkosten over heen. Het is een effectieve crème, maar alleen al door de prijs kun je beter kiezen voor alternatieven.

Wat zijn de alternatieve middelen?

Het probleem van vroegtijdige ejaculatie is zonder medicatie en middeltjes op te lossen. Toch willen wij nog een aantal alternatieve middelen voor de Emla crème toelichten. Je kunt gebruik maken van Priligy. Dit is een tablet die ervoor zorgt dat de communicatie tussen zenuwcellen wordt verbeterd. Hierdoor zul je minder snel klaarkomen. Het tablet moet je 1 tot 3 uur voor het vrijen innemen.

Durex Performa condooms beloven ook te werken om minder snel klaar te komen. Het condoom is aan de binnenkant voorzien van Benzocaïne. Dit middeltje komt vrij nadat het condoom is aangebracht en heeft ook een licht verdovend effect op de penis. In vergelijking met andere middeltjes zoals Emla crème en Priligy, is het een goedkope manier om het probleem van het te vroeg klaarkomen eenmalig te verhelpen. Toch gaat er niets boven een natuurlijke en permanente manier om het probleem echt aan te pakken.

durex - 2

Emla crème heeft grote nadelen

Naast de extreem hoge prijs van Emla crème zijn er nog meerdere nadelen van het product te benoemen. Naast de nadelen is het ook geen oplossing. Net als de speciale condooms en Priligy is Emla crème slechts een lapmiddel. Het lost het probleem niet op. Door de middeltjes te gebruiken ben je eventueel eenmalig verlost van het probleem. Graag willen wij nog een paar nadelen van Emla crème toelichten.

Nadeel # 1: Het vermindert het genieten van seks

Door de crème te gebruiken wordt de penis gedeeltelijk verdoofd. Dit heeft inderdaad tot resultaat dat het klaarkomen wordt uitgesteld, maar het vermindert ook je plezier in seks. Waarom zou je het gebruiken als je plezier van seks deels wordt weggenomen? Indien je zonder condoom vrijt, zal ook de vrouw een licht verdovend gevoel krijgen in de vagina. Ook voor haar zal het vrijen minder intens worden. Minder snel klaarkomen is ook in het belang van de vrouw, maar als het vrijen minder lekker gaat aanvoelen heeft het uitstellen van de ejaculatie ook geen zin.

Nadeel # 2: Slechtere bedprestaties van de man

Het gebruiken van Emla crème kan ook tot gevolg hebben dat de penis te ongevoelig wordt. Hierdoor ontstaat er bijvoorbeeld geen erectie of het klaarkomen gaat helemaal niet meer lukken. De uitwerking van de crème zal eerst ervaren moeten worden om te weten hoeveel er gebruikt moet worden en hoe lang vóór het vrijen het aangebracht moet worden.

Nadeel # 3: Het middel heeft nare bijwerkingen

De meeste mannen zullen er niet voor kiezen om medicijnen in te nemen als het ook anders kan, en er zijn goede redenen om het medicijn niet te gebruiken. Het kan een jeukend gevoel geven of je kunt er zelfs een branderig gevoel aan over houden. Het libido kan afnemen en de kans op erectiestoornissen wordt ook groter. In uiterste gevallen kun je zelfs zwellingen krijgen. Kortom, er zijn meer nadelen te benoemen dan voordelen.

Betere methoden om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen

Uit het ebook “Complete Ejaculatie Controle” hebben wij een paar methoden gehaald waarmee je op een natuurlijke manier  te vroeg klaarkomen kunt voorkomen. Wij zullen de methoden kort aan jou toelichten.

Methode # 1: Train de pc spier

Eén van de redenen voor te snel klaarkomen kan een zwakke pc spier zijn. Deze spier zorgt voor de ejaculatie. Door deze spier te trainen kun je een betere controle krijgen over het klaarkomen. Naast een beter ontwikkelde spier zorgt het trainen er ook voor dat je invloed kunt uitoefenen op de spier. Je krijgt als het ware een betere controle over je lichaam. De spier loopt van het schaambeen tot het stuitbeen. Je traint de spier door te doen alsof je je plas gaat ophouden. Door tijdens het urineneren de urinetoevoer te stoppen, train je de spier. In het ebook wordt een intensieve training besproken. Er moet namelijk meer gebeuren dan alleen de spier trainen door je plas op te houden.

Methode # 2: Train je ademhaling

De juiste ademhaling kan ervoor zorgen dat je minder snel klaar gaat komen. Gejaagde en een te snelle ademhaling roept als het ware een orgasme op. Door een constante en stabiele ademhaling komt het lichaam tot rust. Adem diep in door de neus en rustig weer uit door de mond. Je moet de juiste ademhaling oefenen tijdens het vrijen of het masturberen.

Methode # 3: Ontspan je en voorkom stress

De beste seks krijg je door je te ontspannen en stress zoveel mogelijk te vermijden. Mannen die te snel klaarkomen, voelen een soort faalangst. Dit zorgt er weer voor dat er minder ruimte is voor ontspanning en er weer meer stress ontstaat. Dit heeft weer tot gevolg dat de zaadlozing nog eerder komt. Zorg ter voorbereiding op het vrijen ervoor dat er zo weinig mogelijk stressfactoren zijn en maak je tijdens het vrijen niet meer druk om een vroegtijdige ejaculatie. Minder snel klaarkomen is een kwestie van veel oefenen.

Krijg je ejaculatie onder controle met het ebook “Complete Ejaculatie Controle”

In hoofdlijnen hebben wij een aantal tips en trucs toegelicht om ervoor te zorgen dat je tijdens het vrijen minder snel klaar gaat komen. Wij hebben ook toegelicht dat de oplossing niet kan worden gevonden in een Emla crème. De natuurlijke manier om het probleem van het te snel klaarkomen op te lossen kan niet in één artikel worden uitgelegd.

Daarom adviseren wij jou het ebook “Complete Ejaculatie Controle”. Hierin wordt in detail beschreven hoe je jouw lichaam kunt trainen om minder snel klaarkomen te bereiken. Je kunt beter op een natuurlijke manier jouw lichaam trainen om de beste bedprestaties te bereiken.

Unieke Aanpak om Vanavond al 30 Minuten Langer uit te Houden

Chris Coster heeft een ebook geschreven waarin hij de exacte stappen en specifieke instructies geeft om te snel klaarkomen (vroegtijdige ejaculatie) compleet te verbannen en eindelijk te genieten van geweldige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over de methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *