Zo Stel Je Je Orgasme Uit met 20 Minuten

Veel gestelde seks vragen - Vrijen doe je zo!

Mannen kunnen relatief eenvoudig een orgasme bereiken. Het kan problematisch zijn als je als man tijdens het vrijen binnen een paar minuten klaar komt. Het probleem kan zelfs zo groot zijn dat het de liefdesrelatie op het spel zet. Dan is het tijd om er iets aan te doen.

Er zijn veel middeltjes en medicijnen verkrijgbaar om een orgasme bij de man uit te stellen. Toch zijn ze niet allemaal even succesvol. Graag geven wij tips om een orgasme uit te stellen. Wij lichten toe hoe je dit met medicijnen en hulpmiddelen kunt bereiken, maar ook een natuurlijke manier om een orgasme uit te stellen willen wij bij jou graag onder de aandacht brengen. Door de juiste tips en oefeningen kun je een orgasme 20 minuten uitstellen.

Hoe ontstaat een orgasme bij een man?

Een orgasme is een seksuele ontlading. Bij een naderend orgasme stopt de productie van voorvocht en worden de teelballen harder en omhooggetrokken. Door spiercontracties in het gehele lichaam ontstaat het gevoel van een orgasme in het lichaam. Meestal gaat dit samen met ejaculatie en komt er sperma uit de penis. Na de zaadlozing vloeit de opwinding uit het lichaam van de man. Een mannelijk orgasme duurt ongeveer 4 seconden. Een orgasme van een vrouw kan wel 15 seconden duren.

Waar komt een vroegtijdig orgasme door?

Er kunnen verschillende lichamelijke en geestelijke oorzaken zijn van een vroegtijdig orgasme. 4 veel voorkomende oorzaken zullen wij in het kort bespreken en toelichten:

  • Geestelijke oorzaken – Hieronder wordt onder andere verstaan faalangst, onzekerheid en onervarenheid. Door spanningen is er een slechte controle over het lichaam en kan een orgasme eerder ontstaan. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld ook erectiestoornissen ontstaan
  • Een slecht ontwikkelde pc spier – De spier loopt van het schaambeen tot het stuitbeen. Door deze spier te trainen kan een orgasme langer uitgesteld worden. Verderop in het artikel zullen wij het trainen van de pc spier nader uitwerken
  • Een slecht uithoudingsvermogen – Een man met een slecht uithoudingsvermogen zal gemiddeld eerder een orgasme bereiken.
  • Te gehaaste ademhaling – Zorg voor een rustige en relaxte ademhaling. Dit brengt het lichaam tot rust

Orgasme uitstellen tijdens het vrijen

Er zijn goede methodes om het lichaam te trainen om een orgasme langer uit te stellen, maar er zijn ook een aantal manieren om tijdens het vrijen gelijk al toe te passen. Dit is niet de oplossing voor het probleem, maar zeker het proberen waard. Verderop in het artikel zullen wij toelichten hoe je kunt zorgen voor een permanente oplossing.

Orgasme uitstellen tip # 1: Begin met een minder prikkelende manier van penetreren

Een orgasme kan door opwinding zeer snel ontstaan. Door de hevigheid van het penetreren in eerste instantie te beperken, kun je een orgasme uitstellen. Dit doe je bijvoorbeeld door in eerste instantie minder opwindende standjes te proberen waarbij je minder diep penetreert. Een andere manier is om niet gelijk in een snel tempo te stoten. Je kunt ook proberen om vlak voor het hoogtepunt te stoppen met penetreren. Door even een pauze in te lasten, kun je het orgasme langer uitstellen.

Orgasme uitstellen tip # 2: Eerst een zaadlozing, dan vrijen

Door voorafgaand aan het vrijen eerst te masturberen, kun je een orgasme tijdens het vrijen uitstellen. Op deze manier is de seksuele opwinding tijdens het vrijen minder groot omdat de spanning er een beetje af is. Tussen het masturberen en het vrijen moet een kwartier tot een half uur zitten, maar voor sommige mannen kan het ook noodzakelijk zijn om er een langere periode tussen te laten. Het is een kwestie van het proberen en het ervaren.

Orgasme uitstellen tip # 3: Knijpmethode

Kort voordat je klaar gaat komen, moet je met je duim en je wijsvinger bovenin de penis en vlak onder de eikel knijpen. Door deze handeling stroomt het bloed in de penis terug waardoor een orgasme niet ontstaat. Het is belangrijk om de hand niet teveel te bewegen, ander zal er alsnog een orgasme ontstaan door de beweging. De handeling kan ook door de partner uitgevoerd worden.

Orgasme uitstellen tip # 4: Gebruik een condoom

Door het vrijen met een condoom ontstaat er minder het huid op huid gevoel waardoor de opwinding minder kan aanvoelen. De zenuwen in de eikel zullen door een condoom minder geprikkeld worden. Door de opwinding te verminderen zal er ook minder snel een orgasme bereikt worden. Probeer verschillende soorten condooms uit om te ervaren wat het beste voor jou werkt.

De penis gedeeltelijk verdoven om het orgasme uit te stellen

Er zijn medicijnen en zalfjes te verkrijgen die een orgasme kunnen uitstellen. 2 populaire zijn Emla crème en Priligy. Emla crème is een zalf die aangebracht moet worden op de eikel. De zalf zorgt voor een verdovend effect. De zenuwen in de eikel zullen hierdoor minder geprikkeld worden tijdens het vrijen. Hierdoor zal het bereiken van een orgasme langer duren. Helaas kan de zalf ook nadelige bijeffecten hebben, zoals jeuk en een branderig gevoel. Het is ook erg duur, want een tube van 50 mg kost minimaal €60.

Priligy is een tablet die je 1 tot 3 uur voor het vrijen moet innemen. Hierdoor wordt de communicatie tussen zenuwcellen verbeterd, waardoor je langer kunt vrijen zonder klaar te komen. Er zijn ook condooms te koop waar aan de binnenkant van het condoom een verdovende middel verwerkt zit. Hierdoor ontvangt de eikel minder prikkels tijdens het vrijen.

Dit zijn manieren om een orgasme uit te stellen, maar eigenlijk is het jammer op om de kwaliteit van een vrijpartij in te leveren door een deel van het genot weg te nemen.

Te snel orgasme verbloemen door een lang voorspel

Je kunt de nadelen van een snel orgasme voor je partner wegnemen door in het voorspel je volledig te storten op het pleasen van de vrouw. Neem minimaal 20 minuten de tijd om haar lichaam te stimuleren en zorg eventueel voor een orgasme. Een bijkomend voordeel van het klaar laten komen van de vrouw is dat er een grotere kans bestaat dat ze nog een keer een orgasme krijgt door het penetreren. Toch is dit niet de oplossing voor het probleem. Om te komen tot een duurzame oplossing, moet je tijd investeren in je pc spier.

Fysieke ontspanning tijdens de seks

Tijdens het vrijen moet je rust in je lichaam hebben. Een van de technieken is om rustig adem te halen. Een gehaaste ademhaling maakt het lichaam onrustig. Je zult je fysiek moeten ontspannen om mentaal ook tot rust te komen. Vermoeiende seksstandjes zijn dus niet aan te raden als je een orgasme uit wilt stellen. Aan de andere kant bieden verschillende standjes wel weer als voordeel dat er pauzes worden ingelast, waarin er geen sprake is van penetratie.

Een goede manier is om de vrouw meer te laten doen. Laat haar bijvoorbeeld bovenop zitten (cowgirl) om zelf niet teveel lichamelijke inspanning te moeten doen. Een bijkomend voordeel is dat de vrouw de bewegingen kan uitvoeren op de manier die het prettigst voor haar voelt.

Permanente oplossing – Je lichaam trainen om een orgasme uit te stellen

Er zijn tips aan te leren om een orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, maar het beste is om je lichaam onder controle te krijgen. Dit kun je enerzijds doen door de juiste ademhaling, maar nog effectiever is om je pc spier op de juiste manier te trainen. Door deze oefeningen goed te oefenen, moet jij het penetreren met gemak 20 minuten kunnen volhouden.

Oefening # 1: Pc spier samentrekken

Voluit geschreven staat de pc spier voor pubococcygeal spier. Door deze spier op de juiste manier aan te spannen, kun je een orgasme uitstellen. Deze spier is te trainen om op deze manier meer controle te krijgen over een orgasme.

De eerste oefening die wij jou willen uitleggen is het samentrekken van de pc spier. Deze oefening moet je dagelijks uitvoeren om tot het beste resultaat te komen. Houd er rekening mee dat de oefeningen gedurende een maand uitgevoerd moeten worden. Knijp de pc spier samen gedurende 15 seconden. Dit doe je door zogenaamd je plas op te houden. Ontspan de spier weer voor 30 seconden en herhaal de oefening 2 keer.

Oefening # 2: Aanspannen en ontspannen

De tweede oefening is om 12 tot 15 keer de spier aan te spannen en ook gelijk weer te ontspannen. Gun de spier vervolgens 30 seconden rust en herhaal de oefening 2 keer.

Het is wel belangrijk om de oefeningen voorzichtig op te bouwen. Je kunt de spier namelijk overbelasten. Doe in het begin bijvoorbeeld niet beide oefeningen voluit.

Jij zult niet alleen zelf meer genieten van seks door deze tips. Je partner zal ook sneller een orgasme bereiken als het vrijen 20 minuten duurt.

Unieke Aanpak om Vanavond al 30 Minuten Langer uit te Houden

Chris Coster heeft een ebook geschreven waarin hij de exacte stappen en specifieke instructies geeft om te snel klaarkomen (vroegtijdige ejaculatie) compleet te verbannen en eindelijk te genieten van geweldige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over de methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *