Lekker vrijen met aardbeien en slagroom

Lekker vrijen met aardbeien en slagroom - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Ik stapte de douche uit, droogde mezelf vluchtig af en smeerde mijn lichaam in met naar sandelhout geurende bodylotion. Het ging een heel speciale avond worden, want het was de derde date. Cameron en ik hadden inmiddels twee fantastische dates achter de rug en ik hoopte dat we vanavond een stapje verder zouden gaan. Okee; ik hoopte dat we heel veel verder zouden gaan. Veroordeel me niet!

Cameron is nu eenmaal één van die mannen waar alle vrouwen zich aangetrokken tot voelen. Ik probeerde liever niet te veel te denken aan hoe het kon dat hij interesse in me had. Als ik daar aan begon, dan zou ik nog nerveuzer worden dan ik nu al was. Hij was zo ongelofelijk aantrekkelijk, en het kostte me alle moeite om mijn handen van hem af te houden.

We hadden natuurlijk wel een beetje gerotzooid. Op de laatste date was de spanning zo hoog opgelopen dat ik bijna dacht dat we onszelf niet langer konden bedwingen. We waren heel heftig aan het zoenen, dat kan ik je wel vertellen. Op het laatste moment trok ik me echter terug. Ik wilde eerst wat meer zekerheid hebben voordat we de volgende stap zouden nemen. Ondanks dat was ik, nadat hij naar huis was gegaan, zo geil dat ik mezelf moest bevredigen voordat ik de slaap kon vatten.

Vanavond had ik Cameron uitgenodigd om bij me thuis te komen eten. Het eten stond al op het vuur, en dat was de reden dat ik me zo haastig moest aankleden. Ik koos een zwarte zijden jurk en trok hem over mijn hoofd. De jurk had een diepe V-hals die mijn vrij indrukwekkende decolleté liet zien en splits aan beide kanten die tot halverwege mijn dijbenen reikten. De jurk accentueerde mijn rondingen precies goed en stak mooi af tegen mijn roodbruine haar.

Ik bracht wat donkere oogschaduw aan gevolg door eyeliner en mascara. Ik koos voor een dieprode lipgloss om het geheel af te maken. Ik deed een stapje terug en beek mezelf kritisch in de spiegel. Ik dacht niet dat ik er beter uit kon zien dan nu. Sterker nog, ik zag er ronduit sexy uit. Ik gooide mijn lange steile haar naar achteren en liep de keuken in.

Ik had net de tafel gedekt en het eten klaargezet toen mijn deurbel ging. Ik wierp een blik door het kijkgaatje en zag Cameron aan de andere kant staan. Ik trok de deur open en gaf hem een uitnodigende glimlach.

“Verdomme, meid,” zei hij in zijn sexy stem. “Je ziet er uit om op te eten.”

“Nou,” zei ik plagend. “Wil je wat proeven dan?”

“Heel graag,” zei hij glimlachend.

Hij trok me tegen zijn lichaam aan en begon me te zoenen op die hete manier als hij de vorige keren ook had gedaan. Ik smolt vrijwel meteen. Op dit tempo zouden we het niet eens tot na het eten halen! Maar ik had er veel tijd aan besteedt en ik was vastberaden om dat niet voor niets te laten zijn. Dus ik pakte zijn hand en leidde hem naar de eettafel.

We gingen zitten en begonnen aan de heerlijke maaltijd die ik had bereid, maar we bleven elkaar constant blikken toewerpen die elke keer met meer spanning gevuld leken te zijn. Ik kon mijn ogen niet afhouden van zijn sexy mond, die genoeglijk op zijn voedsel kauwde. Ik wilde dat hij op mij kauwde. Het was bemoedigend dat hij op dezelfde manier naar mij keek.

Toen het tijd was voor het toetje, bracht ik onze borden terug naar de keuken. Ik haalde een dienblad met aardbeien en een kom slagroom uit de koelkast. Ik weet dat het cliché is, maar ik weet ook hoe sexy die twee dingen kunnen zijn.

Langzaam liep ik terug naar de eetkamer en ik wierp hem een glimlach toe terwijl ik langs hem liep. Ik keek over mijn schouder en gebaarde hem om me te volgen. Ik leidde hem de gang in, naar mijn slaapkamer en het deed me goed dat hij geen seconde verspilde om van zijn stoel af te komen.

Zodra we in mijn kamer waren, zette ik het dienblad en de kom op het nachtkastje en stak een paar kaarsen aan. Cameron hing in de deuropening en bekeek me aandachtig. Uiteindelijk draaide ik me naar hem om en glimlachte. Hij begreep de hint en slenterde naar me toe. Toen nam hij me in zijn armen en drukte hij me tegen zijn lichaam aan. Ik genoot net zo hard van dat gevoel als van de hete zoenen die hij me bleef geven.

Deze keer liet hij zijn handen over mijn lichaam glijden toen hij me zoende. Terwijl ik mijn handen over zijn rug liet gaan, bracht hij de zijne naar mijn zij en legde hij ze over mijn borsten. Hijgend ging ik wat dichter bij hem staan zodat hij er beter bij kon. Hij besefte wat ik wilde, maakte mijn jurk los en liet deze voorzichtig op de grond glijden. Toen stopte hij met zoenen. Hij deed een stapje achteruit en staarde naar me.

“Je bent een godin!” fluisterde hij.

Ik glimlachte verlegen en giechelde een beetje want ik wist eerlijk gezegd niet hoe ik daar op moest reageren. Hij veraste me door me ineens op te tillen en me op het bed neer te leggen. Toen deed hij een stap achteruit en begon hij zich uit te kleden. Ik bekeek hem aandachtig. Toen hij zijn zwarte zijden boxers uit deed, was het mijn beurt om te hijgen van verbazing. Zijn lul was zo hard en mooi dat ik mijn kutje kon voelen samentrekken. Ik wilde hem vasthouden, strelen, in mijn mond voelen en hem daarna hard in mijn kutje duwen.

Cameron boog zich over me heen en verwende me opnieuw met zijn heerlijke, hete zoenen. Maar toen ik hem naar me toe trok, stopte hij. Hij maakte een teleurgesteld geluidje terwijl hij naar het nachtkastje liep en zorgvuldig twee aardbeien in de slagroom doopte. Ik keek toe hoe hij elke aardbei op mijn tepels liet balanceren. Terwijl ik doodstil lag, keek ik gebiologeerd toe hoe hij zachtjes aan de slagroom en de aardbeien knabbelde en vervolgens aan mijn blote, extreem gevoelig tepels begon.

Terwijl Cameron mijn tepels likte en er zachtjes op beet, waande ik me in een andere wereld. Het genot was zo intens dat ik dacht dat ik zou klaarkomen. Dat gebeurde niet, want ineens was hij weer weg. Ik maakte me geen zorgen, want ik wist dat hij alleen maar meer aardbeien ging pakken.

Toen hij terugkwam, boog hij zich weer naar me toe om me te zoenen, maar ik voelde hoe hij de in slagroom gedoopte aardbeien tussen mijn geopende dijbenen plaatste. Hij maakte zijn lippen los van de mijne en liet een spoor van verzengende hitte door mijn lichaam gaan. Hij stopte niet tot hij bij de aardbeien was aangekomen, die precies in dezelfde lijn als mijn pijnlijke gezwollen klitje lagen. Het leek een eeuwigheid te duren voor hij eindelijk bij die aardbeien was aangekomen!

Toen hij er eindelijk aan begon te eten, realiseerde ik me dat hij me nog steeds aan het plagen was. Zodra zijn mond mijn klitje raakte, schreeuwde ik het uit. Ik kromde mijn rug en begroef zijn gezicht in mijn heupen. Ik kon mezelf niet meer bedwingen en bleef tegen zijn gezicht op rijden. Hij leek het echter niet erg te vinden. Ik had niet zo snel de controle willen verliezen, maar ik kon er niets aan doen. Mijn orgasme sloeg zo hard naar binnen dat het een explosie leek.

Toen ik terug was op aarde, trok ik Cameron op me en begonnen we weer te zoenen. Dit keer gebruikte ik mijn tong om de slagroom van zijn mond af te likken, terwijl mijn hand als een hittezoekende raket naar beneden gleed. Er kwam genoeg hitte af was zijn steenharde lul, dus het was niet lastig om mijn doelwit te vinden. Ik liet mezelf naar beneden glijden tot mijn mond bij zijn lul zat. Ik liet mijn tong over de top bewegen en likte de schacht voordat ik hem geheel in mijn mond nam.

Het voelde en smaakte net zo heerlijk als ik had gedacht. Ik kreeg echter niet de kans om er zoveel van te genieten als ik wilde, want Cameron trok me weg.

“Zo snel wil ik dit niet beëindigen,” fluisterde hij. “Ik wil in je zijn.”

Ik moet toegeven dat ik dat harde stuk staal maar al te graag in me wilde hebben. Gretig duwde ik hem op zijn rug en ging op hem zitten. Ik liet zijn paal bij me naar binnen glijden, staarde in zijn ogen en begon hem te berijden. Ik kan niet beschrijven hoe geweldig deze man me liet voelen.

Ik voelde de steken in mijn kutje weer beginnen en ik denk dat hij het ook voelde. Hij keek diep in mijn ogen en stootte hard bij me naar binnen. Ik voelde de spasmen toen zijn orgasme begon. Schreeuwend leegde hij zichzelf in me en binnen enkele seconden kwam ik ook weer klaar.

Wat volgde was nog meer hete zoenen, waar ik helemaal geen problemen mee had. We hadden genoeg aardbeien en slagroom om de nacht mee door te komen.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *