Hoe Moet Je pijpen?: De Theorie

Pijpen is een vorm van orale seks, een hele intieme vorm waarbij de partner de penis van de man verwent met de mond en de tong. Pijpen is duidelijk veel meer dan alleen maar die penis in de mond op en neer halen: Pijpen is een spel van verleiding en genot, een spel van plagen en opgeilen. Maar je vraagt je natuurlijk af: Hoe moet je pijpen? Lees snel verder, dan leg ik je alles uit!

Vind jij pijpen lekker om te doen?

Het feit dat je dit artikel leest, bewijst in ieder geval wel dat je erg nieuwsgierig bent naar het pijpen. Misschien wil je het zélf heel graag, of heeft je vriend gevraagd om hem te pijpen. Wat ook de reden is dat je wilt pijpen, doe het nooit als je het zelf (nog) niet wilt, ook al vraagt je vriend het nog zo lief, of dreigt hij met het uitmaken van de verkering. Seks is iets heel intiems tussen twee mensen, en het kan niet zo zijn dat iedereen alles maar lekker moet vinden. De één moet het respecteren als de ander iets niet wil. Blijf in ieder geval praten, dan komen jullie er altijd wel uit.

In de Westerse wereld wordt er door 50 – 80% van de vrouwen gepijpt. Bij de vrouwen onder de 25 jaar is dit zelfs 90%. Opmerkelijk is dat ongeveer de helft aangeeft dat ze het fijn vinden om te doen. De andere helft vindt het niet lekker of heeft hier geen mening over. Schokkend? Zorg gewoon dat je niet tot die tweede helft behoort!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Pijpen kun je overal!

Er zijn een aantal seksuele handelingen die je overal en altijd kunt doen. Denk eens aan lekker tongen, of elkaar lekker betasten inclusief vingeren en aftrekken. Als je dan een stapje verder wilt gaan, kun je hem gaan pijpen. Dit kan gewoon staand als jullie ergens in een park lekker aan het zoenen zijn, of in de auto, of even heel snel terwijl de lift razendsnel 20 verdiepingen omhoog gaat. Dit laatste zou ik trouwens even bewaren voor het moment dat jullie hierin wat meer ervaring hebben. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos en alléén maar begrenst aan jullie eigen fantasie en (vooral) durf.

Met of zonder condoom pijpen

Het is belangrijk om vooraf na te denken of je wilt pijpen mét of zonder condoom. Misschien vind je het wel ontzettend vies om zijn lul in je mond te nemen, of ben je bang voor SOA’s. Dit laatste is zeker het geval als je al vaker gepijpt hebt met een aantal anderen. Maar ook een condoom kan soms niet even prettig smaken. In dat geval kun je kiezen voor een smaakjescondoom. Aan de andere kant is het voor de man minder gevoelig en dus wat minder prettig om gepijpt te worden met een condoom. Op het moment dat je twijfelt, praat er dan over met je vriend. Samen zullen jullie er vast uitkomen!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

De anatomie van de man

Zoals eerder gezegd, is pijpen niet alleen maar die penis in je mond op en neer halen. Pijpen is in feite het verwennen van de penis en de hele erogene zone daaromheen.

De penis bestaat uit een aantal hele gevoelige delen. Ten eerste de stam of de schacht. Hier zit een los stuk huid omheen die helemaal doorloopt naar boven toe. Aan het topje van de schacht zit de eikel. Deze wordt (deels) omhult door de voorhuid, het verlengde van de huid die om de schacht heen zit. Midden op de eikel zit het plasgaatje. Dit is hetzelfde gaatje waar ook het sperma uit komt als de man klaarkomt. Onder de eikel zit een rand, die ook wel de Corona wordt genoemd.

Tussen de eikel en de schacht zit het toompje, als onderdeel van de voorhuid. Dit is in feite het stukje huid die er voor zorgt dat de voorhuid weer (deels) om de eikel getrokken wordt als de penis niet (meer) in erectie is.

Dan heb je nog de balzak, met daarin twee ballen. Dit is het productiecentrum van de sperma. Op het moment dat de man opgewonden raakt, trekt de balzak zich sterk samen. Het is voor de man ook erg prettig als je de balzak likt, of zelfs op één van de ballen gaat zuigen. Ook het plekje daar onder, dus tussen de ballen en de anus, is super gevoelig voor de meeste mannen.

Als je wilt weten wat er precies gebeurt als de man een erectie krijgt, lees dan even het artikel: Wat is een erectie precies?

Ga je sperma slikken?

Voor de mannen is klaarkomen in de mond van een vrouw het toppunt van het pijpen en aftrekken. Maar dit wordt niet door iedereen gewaardeerd. Sperma smaakt iedere keer weer anders. Dit is sterk afhankelijk van wat de man die dag gegeten heeft. De ene keer kan het heel bitter zijn, de andere keer heel erg zoet. Maak hierover gewoon goede afspraken en laat hem aangeven wanneer hij klaar gaat komen. In veel gevallen kun je dit zelf ook wel merken aan de lichaamstaal.

Een alternatief is om de man klaar te laten komen op jouw borst, of op zijn eigen borst. Dit is sterk afhankelijk van de positie. Misschien dat je dan even een héél klein beetje kunt proeven, gewoon om te proberen.

Hoe moet je pijpen?

Ok, we hebben het nu wel even gehad met de theorie. We gaan aan het werk! In het tweede deel van dit artikel kun je alles lezen over de uitgangsposities voor het pijpen, de basistechniek van het pijpen en de verschillende speciale technieken en variaties die je toe kunt passen.

Voor het vervolg ga naar: Hoe moet je pijpen?: De Praktijk

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *