Zo kun je je libido verhogen!

Zo kun je je libido verhogen - Vrijen doe je zo!

Wanneer je op internet zoekt naar manieren om je libido te verhogen, zul je tips vinden over onder anderen oesters eten en voldoende slapen. Hoewel deze tips voor sommige mensen werken, zijn er nog meer dingen die je kunt doen om je libido te verhogen en je seksleven te verbeteren.

Oesters worden al heel lang als afrodisiacum beschouwd, maar er zijn nog andere dingen die je kunt eten. Ten slotte houdt niet iedereen van slijmerige schelpdieren.

Libido verhogen

Wil je je libido verhogen, dan kun je bijvoorbeeld ook broccoli eten. Okee, dit klinkt misschien niet heel aantrekkelijk, maar dat is niet het enige. Zo kun je ook rode wijn drinken. Echter kun je meer doen dan alleen de juiste dingen eten en drinken om een laag libido tegen te gaan. Wanneer je je libido wil verhogen, vergeet dan ook niet je reukvermogen. Geuren zoals lavendel staan erom bekend dat ze het gedeelte van je hersenen dat aan je libido is verbonden stimuleren.

Er is nog een ander aspect om te overwegen wanneer je je libido wil verhogen, namelijk adrenaline. Onderzoeken hebben uitgewezen dat mensen die meer risico’s nemen die adrenaline opwekken, geneigd zijn om wat enthousiaster in de slaapkamer te zijn. Hoewel je wellicht niet uit een vliegtuig wil springen om je libido te verhogen, kunnen kleine sensaties zoals het kijken van enge films of je partner laten schrikken precies zijn wat je nodig hebt. Er is tevens aangetoond dat een toename van adrenaline in het lichaam zorgt voor een natuurlijke verhoging van testosteron bij mannen. Dus dames, een goed excuus om je partner zo nu en dan eens te laten schrikken!

Het geven van massages is ook een goede manier als je bij je partner het libido wil verhogen. Wie houdt er nu niet van een goede massage na een lange werkdag? Het zal niet alleen je partner aanzetten om verder te gaan, maar de sensuele aanrakingen zullen jou ook opwinden. Steek voor het masseren ook wat geurkaarsen of misschien wat wierook aan!

Wil je weten hoe je een goede seks massage geeft? Lees dan ook even: Een erotische massage als voorspel – Magisch!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

De Beste Remedies Tegen een Laag Libido

Als je partner niet in de buurt is en je vraagt je nog steeds af hoe je je libido kunt verhogen, dan hoef je alleen maar een paar minuten naar zijn of haar foto te kijken om jezelf de dag door te helpen. De visuele prikkels zullen je libido in no time een boost geven. Natuurlijk zul je moeten wachten tot hij of zij thuis komt voordat je er iets aan kunt doen, maar het werkt wel!

Leestip #1: Mannelijk libido – Geen zin in seks?

Leestip #2: Vrouwelijk libido – Geen zin in seks? 

Maar één van de beste dingen die je kunt doen om je libido te verhogen, is gezond blijven. Goed eten en voldoende bewegen helpt je lichaam om de juiste stofjes aan te maken die je libido verhogen, en werkt ook bevorderlijk voor het libido van je partner. Dat betekent niet dat je een enorme fitness freak hoeft te worden. Dagelijks bewegen en het eten van gezonde maaltijden zonder kunstmatige voedingsstoffen zullen zeker helpen om de romantiek weer tot leven te brengen!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

1 reactie op "Zo kun je je libido verhogen!"

  1. Therealjeff

    says:

    A little rationality lifts the quality of the debate here. Thanks for conubirtting!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *