Erectie Verbeteren Met Buttplug. 3 Tips + 3 Alternatieven

Om seksspeeltjes hangt voor veel mannen nog altijd een taboe. De (achterhaalde) gedachte dat seksspeeltjes iets voor vrouwen en homo’s zijn, houden hetero-mannen vaak tegen om ze ook eens te proberen. Dat is erg jammer, want iedere man, hetero of homo, heeft er baat bij om deze speeltjes eens uit te proberen.

Neem nou een buttplug. De meeste mannen zouden er nooit aan denken om er één te gebruiken, terwijl je hier significant betere erecties (en orgasmes) door kan krijgen. Hoe dat kan, dat lees je in dit artikel. Ook zal ik je enkele tips geven om dat effect nog wat te versterken, en enkele alternatieve methoden om een betere erectie te krijgen.

Hoe helpt een buttplug om erecties te verbeteren?

Ik zou dit artikel natuurlijk meteen kunnen beginnen met de tips om het maximale uit een buttplug te halen, maar ik kan me voorstellen dat ik je eerst nog moet overtuigen. Het idee dat je betere erecties door een buttplug kan krijgen, zal voor sommigen nogal vergezocht klinken. Daarom begin ik dit artikel met een uitleg over hoe dit precies werkt.

Zoals je waarschijnlijk wel zal weten, is een buttplug een seksspeeltje dat je in je anus aanbrengt. De meeste mannen zijn niet zo gecharmeerd van dingen in hun anus stoppen, maar dit kan wel degelijk heel opwindend zijn. Sterker nog: het kan zorgen voor een hoop extra seksuele stimulering, en is daarom naar mijn idee de moeite meer dan waard.

Dit komt doordat er een heleboel zenuwuiteinden in de anus zitten. Doordat je anus een beetje strak om zo’n buttplug heen zit, zal dat dus erg stimulerend zijn. Daarnaast kun je via je anus je prostaat indirect stimuleren, en dit kan ook via een buttplug. Het stimuleren van je prostaat geeft een enorme seksuele prikkeling, en kan zelfs leiden tot een zogenaamd ‘handsfree’ orgasme; dus zonder dat je je penis hoeft aan te raken.

“Iedereen heeft een anus, dus dat heeft niks met mannen of vrouwen te maken.”

Maar wat heeft dit alles nou te maken met erecties? De reden dat buttplugs voor betere, hardere, grotere erecties kan zorgen, is die seksuele stimulering waar ik het eerder over had. Je opwinding zal namelijk een stuk groter zijn met zo’n buttplug, en als je meer opgewonden bent dan normaal, dan zijn je erecties tevens groter en harder. Je hersenen sturen dan namelijk meer bloed naar je penis. Op die manier kun je dus je erectie verbeteren door iets in je anus te doen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe haal ik het maximale effect uit een buttplug? 3 tips

Ik heb je zojuist uitgelegd dat een buttplug tot betere erecties kan leiden, en ik hoop dat ik je heb overtuigd om er eens eentje te proberen. Als dat het geval is, raad ik je aan om nog even door te lezen. Als jij het maximale effect uit zo’n buttplug wil halen, en dus de best mogelijke erectie wil krijgen, dan kan dat met behulp van de volgende tips:

  1. Kies niet voor een te kleine buttplug
  2. Gebruik een vibrerende buttplug
  3. Gebruik een buttplug met een cockring eraan

Tip 1: Kies niet voor een te kleine buttplug

Zoals ik eerder al even aanstipte, bestaat er nog steeds best wel een taboe onder mannen wat seksspeeltjes betreft. Om die reden kan het kopen van een buttplug best een grote stap zijn voor een man. Om die reden hebben ze vaak de neiging om een wat kleinere buttplug te kopen. Omdat ze het een beetje spannend vinden, willen ze graag rustig beginnen.

“Als je de sprong in het diepe waagt, spring dan ook écht het diepe in.”

Hoewel ik dat best snap, kan ik dat niet aanraden. Een grotere buttplug is voor de meeste mannen een veel betere optie. Hoe groter de buttplug, hoe meer seksuele prikkeling je namelijk zal ervaren. Je zal meer zenuwuiteinden stimuleren met een grotere buttplug, en er is een hogere kans dat het je lukt om je prostaat te stimuleren.

Dit is natuurlijk van belang omdat seksuele prikkeling op zichzelf heel wenselijk is, maar ook omdat meer seksuele prikkeling zorgt voor meer opwinding, en dat zorgt zoals ik net al uitlegde voor een betere erectie. Indien jij voor de kleinste maat kiest, dan is de kans natuurlijk groot dat je bijna geen effect op je erectie zal zien, en dat is vooral zonde van je aankoop.

Overigens moet je ook weer niet een té grote buttplug kopen, want het moet natuurlijk wel enigszins comfortabel passen. Een buttplug die je maar met zeer veel moeite naar binnen geduwd krijgt, zal vooral pijn veroorzaken, en dat is niet erg opwindend. Je zal dus de juiste maat voor jou moeten vinden, niet te klein, maar ook zeker niet te groot.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 2: Kies een vibrerende buttplug

Wie het idee van een buttplug al spannend vindt, wordt waarschijnlijk helemaal rood bij het horen van deze suggestie. Toch kan een vibrerende buttplug een enorm effectieve variant zijn, en ik zou iedereen aanraden om het in ieder geval een keer te proberen. Het gebruik van zo’n buttplug is namelijk enorm opwindend, en zorgt daarom voor erg harde, grote erecties.

Vibraties maken de seksuele prikkeling vele malen sterker. Door deze vibraties kun je namelijk een veel groter deel van je anus stimuleren, en bovendien is stimulering door trillingen een stuk intenser dan stimulering door enkel aanraking. Het stimuleren van je prostaat lukt waarschijnlijk ook veel beter als je gebruik maakt van een vibrerende buttplug.

“Trillingen zorgen voor wrijving, en wrijving is de basis van seks.”

Iets wat eigenlijk voor elke buttplug van belang is, maar in nog veel sterkere mate voor een vibrerende buttplug, is dat je je darmen geleegd moet hebben vóór je zo’n plug in doet. Als er nog poep in je endeldarm zit, dan zal het door de trillingen worden losgeschud. Hierdoor kan het dat je ineens een grote boodschap moet doen zonder dat je dat kan tegenhouden, en dat is natuurlijke verre van sexy.

Dat klinkt misschien een beetje eng, maar zo’n groot risico is dit nu ook weer niet. Om ervoor te zorgen dat je niet hoeft te poepen tijdens de seks, kun je van tevoren even naar de wc gaan om alles wat erin zit eruit te persen. Houd dit in je achterhoofd, dan zit er geen enkel noemenswaardig risico aan het gebruik van een vibrerende buttplug.

Tip 3: Gebruik een buttplug met een cockring eraan

Ik heb je zojuist kennis laten maken met de vibrerende buttplug, maar dat is zeker niet de enige bijzondere buttplug die er bestaat. Er zijn namelijk ook buttplugs waar een cockring aan bevestigd is. Een combinatie van twee populaire seksspeeltjes dus! Zo’n buttplug combineert de voordelen van beide seksspeeltjes, en laten die speeltjes nou allebei tot betere, hardere erecties leiden.

“Het beste van twee werelden.”

Een cockring is een ring die je om je penis schuift. Deze zit tamelijk strak om de stam van je penis heen, daar waar hij uit je buikholte komt. Doordat deze zo strak zit, wordt het bloed vastgehouden in je penis. Het kan er maar beperkt in- en uitstromen, waardoor de grootte van je erectie niet kan afnemen.

Bovendien wordt je penis gevoeliger van zo’n cockring, omdat je penis gevoeliger wordt naarmate er meer bloed in zit. Dit maakt dat de seks nog opwindender wordt. Dit is, zoals gezegd, weer goed voor de grootte en hardheid van je erectie. Daarnaast heb je natuurlijk ook betere seks als je er meer van voelt, en dat zou al reden genoeg moeten zijn om zo’n cockring eens te proberen.

Afzonderlijk zorgen buttplug en cockringen dus al voor een hoop extra opwinding tijdens de seks, maar als je ze combineert, dan zorgen ze voor een effect dat met geen enkel ander seksspeeltje te vergelijken is. Ik kan je daarom aanraden om je over dat irrationele taboe op mannelijke seksspeeltjes heen te zetten, want je doet jezelf er geen plezier mee.

Hoe kan ik nog meer mijn erectie verbeteren? 3 alternatieven

Hoewel buttplugs een prima manier zijn om betere erecties te krijgen, is het zeker niet de enige manier. Wil jij liever op een andere manier voor een hardere, grotere penis zorgen, dan is dat heel goed mogelijk. Om je hierbij te helpen, bespreek ik in de rest van dit artikel drie alternatieven op buttplugs, waarmee je hetzelfde doel kan bereiken:

  1. L-arginine
  2. Ginkgo biloba
  3. Een penispomp

Alternatief 1: L-arginine

Misschien zijn seksspeeltjes simpelweg niets voor jou, en dat is natuurlijk prima. Gelukkig zijn er ook andere manieren om een betere erectie te krijgen, en één daarvan is de stof L-arginine. Dit is een natuurlijk supplement, een pilletje dus, dat flinke effecten op de grootte en hardheid van erecties kan hebben. Hoe dat precies werkt, zal ik hieronder toelichten.

L-arginine is een lichaamseigen aminozuur, wat betekent dat deze stof van nature al in je lichaam aanwezig is. Deze stof heeft een heleboel verschillende functies, maar voor nu is het vooral van belang dat L-arginine de bloedsomloop stimuleert. Dit is namelijk de reden dat deze pil invloed kan hebben op de grootte en hardheid van erecties.

Misschien zie je dat verband niet meteen, maar een erectie ontstaat wanneer de zwellichamen in de penis zichzelf vol laten lopen met bloed. Een betere bloedsomloop betekent dat er meer bloed in die zwellichamen kan stromen, waardoor de daaropvolgende erectie groter en harder kan worden dan normaal. Dat L-arginine een dergelijk effect op erecties heeft, is wetenschappelijk bewezen (bron).

“Zelfs mannen met een erectiestoornis kunnen met L-arginine vaak een fatsoenlijke erectie krijgen.”

Daarnaast krijg je ook een hoger libido van L-arginine. Dat wil dus zeggen dat dit pilletje ervoor zorgt dat je meer zin in seks hebt. Ik heb eerder al in dit artikel uitgelegd dat meer opwinding leidt tot betere erecties, dus je ziet waarschijnlijk al wel waarom ook dit positief is. Overigens kun je L-arginine niet gebruiken bij sommige hartproblemen, dus hartpatiënten zullen hierover eerst even met de huisarts moeten praten.

Alternatief 2: Ginkgo biloba

Een ander natuurlijk middel dat voor betere erecties kan zorgen, is de plant ginkgo biloba. Dit is een plant die vrij verkrijgbaar is, en je dus zonder receptje kan kopen. Er zitten ook geen nare bijwerkingen aan het gebruik hiervan, behalve voor mensen die reeds bloedverdunners gebruiken. Ook hier geldt weer dat die mensen beter eerst met hun huisarts kunnen praten voor ze ginkgo biloba gebruiken.

Net als L-arginine zorgt ginkgo biloba voor grotere en hardere erecties door je bloedsomloop te verbeteren (bron). Dit middel wordt in Japan al duizenden jaren gebruikt voor erectieproblemen, en voor mannen die graag een wat grotere erectie willen. Inmiddels heeft de wetenschap bewezen dat zij gelijk hadden wat de werking van dit plantje betreft.

“Als ginkgo biloba niet zou werken, dan hadden de Japanners het niet decennialang gebruikt.”

Wie graag ginkgo biloba wil aanschaffen, heeft verschillende opties. Je zou gewoon een plantje kunnen kopen, maar op de blaadjes kauwen is niet iets wat veel mensen erg lekker vinden. Er is ook ginkgo biloba-thee verkrijgbaar, maar ook die is voor de meeste mensen wat te bitter. Ik zou je aanraden om ginkgo biloba als voedingssupplement te kopen. Dit is namelijk een smaakloos pilletje, wat tevens makkelijk door je lichaam wordt opgenomen.

Alternatief 3: Een penispomp

Een penispomp is een apparaat waar je je penis in steekt, waarna je de buis vacuüm zuigt. Hierdoor wordt je penis gedwongen om zo groot mogelijk te worden, door de lage luchtdruk die nu in de buis is ontstaan. Hierdoor kun je een veel grotere erectie krijgen dan normaal het geval is. Wel zou ik dit middel alleen als laatste redmiddel aanbevelen. Er zitten namelijk nogal wat risico’s aan: beschadiging van de penis komt relatief vaak voor. Wees er dus in ieder geval heel voorzichtig mee en neem de gebruiksaanwijzing vooraf goed door.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *