Hoe Moet Je Vingeren? 4 Technieken om Haar te Verwennen

Je kunt je vriendin of vrouw gaan vingeren als voorspel, maar je kunt haar ook een geweldig orgasme laten bereiken door het op de juiste manier te doen. Je denkt misschien: “Wat is er zo moeilijk aan vingeren”, maar vergis je niet. Met goede skills kun jij je onderscheiden van andere sekspartners die zij heeft gehad.

Wij leren jou 4 technieken aan waarmee je haar mee kunt nemen naar het ultieme genot. Daarnaast geven wij jou tips om net een beetje extra te kunnen geven. Je kunt alle technieken en tips teniet doen door een afknapper. Hier gaan wij jou in dit artikel ook voor behoeden.

Hoe moet je vingeren?

Met vingeren wordt bedoeld het stimuleren van de vagina met de vingers. Wat de beste manier is om te vingeren zal per vrouw verschillen. Toch zijn er wel technieken te benoemen waarbij de kans op een orgasme zeer groot is. Het vormt voor de meeste stellen een vast onderdeel van het voorspel. Iedereen kan het, maar met een paar aanwijzingen kun je de vrouw beter en sneller bevredigen. Haar klaar laten komen door te vingeren is zeer goed mogelijk bij het hanteren van onze technieken en tips.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Ga in gesprek met je partner! Wat vindt zij lekker?

Iedere vrouw heeft in bed weer andere voorkeuren. De beste manier om haar zo goed mogelijk te verwennen doe je door goed naar haar te luisteren. Geeft ze jou geen aanwijzingen? Vraag haar of je het goed doet. Een andere optie is om er een keer over te praten als jullie niet met seks bezig zijn. Ga een keer het gesprek aan om te ervaren wat haar wensen zijn in bed. Een serieus gesprek over seks kan jullie seks stukken verbeteren. Bij onze technieken en de tips komen wij hier nog weer op terug.

Je leert goed vingeren door het gewoon te doen

Vingeren kun je niet leren door er veel over te lezen. Er is maar één manier om het goed in de vingers te krijgen, namelijk door het gewoon te doen. Je moet ervaring opbouwen en goed letten op de opmerkingen om haar genot en jouw technieken te kunnen verbeteren. Mannen die meerdere bedpartners hebben gehad, zullen beter weten hoe ze goed moeten vingeren. Uit ervaring met andere vrouwen beheers jij mogelijk technieken die je van ex-partners hebt geleerd. Probeer niet de methodes uit pornofilms te imiteren. Dergelijke films zijn niet gebaseerd op de werkelijkheid, maar het is hoofdzakelijk acteerwerk.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

4 Technieken om haar beter te bevredigen met vingeren

Hoewel alle vrouwen andere voorkeuren hebben, zitten ze lichamelijk wel allemaal op dezelfde manier in elkaar. Wat voor de ene vrouw de beste techniek is, zal voor een andere vrouw ook genieten zijn. Wij hebben uit het ebook Revolutionaire Seks Methode een aantal effectieve technieken voor jou gehaald die wij nu inhoudelijk toe gaan lichten. Het ebook legt uit hoe je een god in bed kunt worden. Wij hebben enkele technieken gericht op het vingeren voor jou uitgekozen.

Vingertechniek # 1: Focus een keer niet op de clitoris, maar op de G-spot

Met het vingeren kun je op een eenvoudige manier punten scoren door je te focussen op de clitoris. Wist jij dat het effectiever kan zijn door je te richten op de G-spot in plaats van haar clitoris? De G-spot is het sponsachtige stukje huid, ongeveer twee vingerkootjes diep aan de bovenwand van de vagina. Deze techniek moet je niet in het begin van het voorspel toepassen, want de G-spot is pas goed te vinden als ze opgewonden is. Niet alle vrouwen zijn gevoelig voor G-spot stimulatie. Probeer het gewoon en let op haar lichamelijke reactie.

cli2

Vingertechniek # 2: Ga haar eens beffen en vingeren tegelijk

Alleen door goed te vingeren kun je haar klaar laten komen, maar wat nu als je ook je mond gaat inschakelen? Voordat je deze techniek gaat toepassen moet ze wel al opgewonden zijn en snakken naar meer. Zodra de tijd rijp is moet je het vingeren aanvullen door haar te beffen. Door op 2 manieren te stimuleren zal ze eerder een orgasme bereiken. Ga met je tong eerst de vagina verkennen en kom uiteindelijk bij de clitoris terecht. Bij vingertechniek #5 lichten wij een techniek toe die nog verder gaat.

Vingertechniek # 3: Schakel de hulp in van een seksspeeltje

Als man heb je geen hulpmiddelen nodig om de vrouw te bevredigen. Toch raden wij jou aan om een keer hulpmiddelen in te schakelen. Een vibrerend seksspeeltje roept een gevoel op dat je als man op geen enkele manier kunt nabootsen. Je hoeft het seksspeeltje ook niet de klus te laten klaren, maar als hulpmiddel komt het zeker van pas. De speeltjes kunnen een goede aanvulling zijn op jouw skills en vaardigheden. Het zal haar opwinden en het vingeren zal hierdoor nog intenser worden.

Vingertechniek # 4: Probeer de ultra combinatie techniek

Laten we beginnen door te zeggen dat je het vingeren in een rustig tempo moet opbouwen. Als je al goed bezig bent en er nog een stapje bovenop wilt doen, kun je de ultra combinatie techniek proberen. Dit is een combinatie van verschillende handelingen die het ultieme genot moet oproepen. Het is een combinatie van vingeren gericht op de G-spot, beffen en het stimuleren van het perineum (huid tussen de vulva en de anus).

Het beffen is volledig gericht op de clitoris. Met de ene hand ga je jouw vinger inbrengen tot je de G-spot voelt. Deze moet je stimuleren door de “kom hier” beweging te maken. Je moet je vinger dus strekken en weer terugbrengen naar je handpalm. Deze handeling moet je blijven herhalen. Met de andere hand ga je voorzichtig het perineum masseren. Op deze manier verwen je haar op 3 verschillende plekken. Je zult aan haar reacties merken dat je de juiste snaar geraakt hebt. Met deze techniek kun je niet meer stuk.

Hoe-moet-je-jezelf-vingeren

4 tips om de vrouw nog heftiger te laten genieten

De technieken kun je nog beter toepassen door ook nog de 4 volgende tips in je achterhoofd te houden. Door deze tips komen de eerder besproken technieken beter tot hun recht. Je moet deze tips zien als aanvulling op de technieken.

Vingertip # 1: Leer door naar haar te kijken als ze zichzelf vingert

Voor mannen is het zeer opwindend om de partner met zichzelf bezig te zien. Je kunt haar vragen hoe ze gevingerd wil worden, maar het is slimmer om het in de praktijk te zien. Laat haar zichzelf vingeren. Zij gaat het doen op de manier waarop zij het vingeren het lekkerst vindt. Op deze manier kan zij jou leren hoe jij met haar lichaam om moet gaan. Ga er even rustig voor zitten en observeer zoveel mogelijk hoe zij het graag wenst. Let vooral op hoe ze een orgasme opwekt. Zij heeft het vaker gedaan, dus zij weet precies hoe het moet.

Vingertip # 2: Let op het voorbereidende werk voorafgaand aan het vingeren

Je moet niet te snel willen. Gelijk je vingers in de vagina inbrengen kan zeer pijnlijk zijn. Je moet haar lichaam voorbereiden. Ze moet eerst geil zijn om een vochtige vagina te krijgen. Dit gaat redelijk snel, maar houd er wel rekening mee dat je zeker niet te snel gaat. In het begin moet je niet gelijk naar de vagina grijpen. Ter voorbereiding op het vingeren moet je eigenlijk een soort voorspel inbouwen. Eerst met je hand wrijven over voor haar gevoelige delen. Vervolgens zak je pas in een rustige tempo af naar haar slipje. Ga de vagina eerst stimuleren buiten het slipje en ga stapje voor stapje steeds verder.

Vingertip # 3: Voer het tempo langzaam op

Ook als het vingeren begonnen is, moet je zorgen voor een goede opbouw. Je gaat dus niet gelijk op volle kracht proberen om een orgasme op te wekken. Zo werkt het namelijk niet. Verken de vagina eerst met je vingers. Ga niet gelijk voor de clitoris of de G-spot. Vergeet vooral de schaamlippen niet. Bij het vingeren zelf moet je eerst voorzichtig beginnen om de spanning op te bouwen. Bij het toenemen van de opwinding, neemt ook de intensiteit van jouw handelingen toe. Blijf wel zorgen voor de nodige afwisseling.

Vingertip # 4: Stel jezelf tot doel om haar klaar te laten komen

Als man kun je snel klaarkomen. Voor de meeste vrouwen duurt het aanzienlijk langer en ze komen alleen klaar bij een goede combinatie van handelingen en bij voldoende opwinding. Door te vingeren kun je haar klaar laten komen, maar het zal bij sommige vrouwen het uiterste vragen aan inspanning en het toepassen van technieken. Haar vingeren tot ze een orgasme krijgt, kan inclusief voorbereidingen met gemak een half uur tot drie kwartier duren. Je moet haar lichaam goed leren kennen om te ontdekken hoe je jouw missie het beste kunt aanpakken. Overleg met haar en pas de besproken technieken en tips toe, en het gaat je zeker lukken.

Wat zijn de fouten bij het vingeren?

Een vrouw kan het ene moment bloedgeil zijn en door een afknapper kan het gevoel in één keer weer weg zijn. Dit moet je zien te voorkomen. Niets is zo dodelijk voor je seksleven als een afgebroken vrijpartij. Zo’n afknapmoment kan ook ontstaan bij het vingeren. Door erop voorbereid te zijn, zal het jou ook minder snel overkomen.

Fout # 1: Probeer niet om drie of meer vingers in te brengen

Door opwinding kun je als man het idee hebben om iets extra’s toe te voegen om haar nog meer te laten genieten. Dit is een goed streven, maar je moet wel goed nadenken wat je doet. Een grote afknapper voor veel vrouwen is het voelen van pijn door onhandigheden of stomme acties. Een keer hard op de kont slaan, kunnen vrouwen opwindend vinden, maar pijn door verkeerde handelingen niet. Met 2 vingers haar vingeren kan ze prettig vinden, maar probeer het niet met nog meer vingers. Wees ook voorzichtig met vunzige voorstellen.

Fout # 2: Denk goed om de hygiëne en uiterlijke verzorging

Een zweetlucht, vuil ondergoed of onverzorgde nagels zijn dodelijk. Bij het vingeren moet je goed letten op de verzorging van je handen. Ze moeten schoon zijn en ook onder de nagels moet er geen vuil zitten. Pas vooral op met haakjes aan je nagels. Hier kun je zelfs een wondje mee veroorzaken aan de binnenkant van de vagina. Ga voor het vrijen altijd eerst douchen. Een frisse man met een goed verzorgd uiterlijk zal voor de vrouw veel prettiger aanvoelen.

nagels

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

13 reacties op "Hoe Moet Je Vingeren? 4 Technieken om Haar te Verwennen"

 1. Anoniempje says:

  Hallo

  Kheb vandaag voor de eerste keer met mn vriend gepland om seks te hebben.

  Door mn nerveusiteit is het niet gelukt. We hebben tussen door even gepraat waardoor hy mij wel heeft kunnen vingeren. Ook voor de eerste keer.
  Hy is diep gegaan en ik voelde wel pijn maar niet om te zeggen dat het rampzalig pijn deed .

  Na het vingeren heeft hij alles geprobeerd om zijn penis in mn vagina te steken maar het is niet gelukt.
  Ik was wel nerveus maar ik weet niet of het daardoor kwam

  • Elvera says:

   Het kan zijn dat hij je te kort heeft gevingerd, waardoor je nog niet opgewonden en 'nat' genoeg was. En dat in combinatie met (lichtelijk) aangespannen spieren in je vagina door de spanning, zorgt ervoor dat het niet zal lukken om zijn penis in jouw vagina te krijgen. Vraag hem of hij ook zijn tong wil gebruiken (zie vrijendoejezo.nl/seks-tips/hoe-moet-je-beffen
   ), misschien dat je daar sneller opgewonden van wordt, en dus natter, zodat de seks minder pijnlijk wordt. Maar bovenal kan je seks misschien maar beter niet plannen, laat het gewoon zijn gang gaan en laat het spontaan gebeuren. Juist door die afspraak om seks te hebben, komt er veel meer druk om te presteren en dan is de kans dat het juist niet loopt zoals je zou willen veel groter. Succes!

 2. Teun says:

  Mijn vriendin vindt het heel ongemakkelijk om zichzelf te vingeren waar ik bij ben. Ik wil wel graag leren hoe zij het doet zodat ik het beter kan doen bij haar. Want ze zegt dat ik het niet goed doe en ik zie dat ze niet geniet, maar ik weet niet wat er fout gaat. Zij kan het ook niet uitleggen. Hoe kan ik haar overtuigen om toch zichzelf te vingeren terwijl ik meekijk?

  Groetjes Teun

  • Kelly says:

   Hoi Teun ik had dat ook vroeger bij mn vriend. Ik vond het heel gek en ongemakkelijk om met mezelf te spelen als hij keek. Hoe hebben we dat opgelost nou door stapje voor stapje te doen. Eerst gewoon uitkleden en alleen maar naar elkaar kijken. Dan langzaam opbouwen en je eigen lichaam strelen enzo. Tegelijk masturberen is al minder ongemakkelijk als wanneer maar 1 iemand het doet en de ander kijkt. Dus doe dat eerst en daarna kan ze het wss wel alleen.

 3. Astrid says:

  Zeg gerust hoe jongens wel de clitoris moeten vingeren, dat is immers wat meiden/vrouwen het liefst willen. Ik zie nu nergens staan hoe ze dat moeten doen. Over het algemeen willen bijna alle vrouwen het op min of meer dezelfde manier dus er had best uitgelegd kunnen worden hoe dat moet en welke bewegingen ze dus het beste kunnen maken en waar ze verder op kunnen letten qua nagels e.d. Dit is echt veel tekst zonder veel concrete tips!

  • Willemijn says:

   Ja klopt, maar er staan ook goeie tips in. Tenminste als de helft van de jongens waar ik mee ben gegaan dit artikel had gelezen was ik wel een paar keer vaker klaargekomen!! Je wilt niet weten hoe veel gasten denken dat je al je vingers erin moet proppen omdat ze dat in porno ook doen...

 4. Auke says:

  Ik probeer de g spot bij mijn vriendin te vinden om haar daar te stimuleren, maar het lukt mij niet om deze te ontdekken. Ligt het aan mij en doe ik iets verkeerd, of heeft niet iedere vrouw een herkenbare g spot? Kunnen jullie mij helpen?

 5. Laurens says:

  kep me vriendin gwn gevraagd of ze zichzelf wou vingeren en dat ik keek. nou weet k precies wat ze lekker vind en dan doe ik dat ook beste tip van allemaal

 6. Wiske says:

  Meisjes, het is helemaal niet erg als je je vriend een beetje moet helpen! Jij moest ook je vagina ontdekken voordat je ging masturberen en om te leren wat je wel en niet lekker vindt. Laat hem eerst een beetje zijn gang gaan en beweeg gewoon voorzichtig zijn hand met de jouwe om aan te geven welke plekjes hij moet hebben. Zo deed ik het ook bij mijn vriend.

  Hij zat telkens net niet op mn clit, en dat is wel gewoon heel lekker. Dus ik zei niets, legde eventjes mijn hand op de zijne en bewoog hem naar mn clit. Nou, toen zat hij goed hoor.... ik word gewoon weer geil als ik eraan denk hihi. Hij kon opeens heel lekker vingeren hmmm. Beetje helpen dus!

  • lies says:

   ja indd! Gewoon aanwijzingen geven, kan miss wat awkwarder zijn in het begin maar andrs wordt de seks nooit lekker voor je. Denkt hij dadelijk dat hij het goed doet terwijl jij alleen maar ligt te faken ,nou lekker dan. GEWoon zeggen wat je wel en niet wilt!

 7. Giulia says:

  Ik vind het genieten om lekker met mijn tepels te spelen als ik mezelf vinger. En dan het liefst lekker ruw, zodat ze de volgende dag nog steeds gevoelig zijn. Klinkt misschien een beetje gek, maar als het niet ruig gaat dan voel ik er niets van. Dus ik zeg tegen mijn vriendjes ook altijd dat ze niet rustig aan hoeven te doen.

 8. P says:

  Hoe je een vrouw kunt verwennen? Nou eigelijk gewoon door van alles en nog wat te doen, zoveel mogelijk sensaties tegelijkertijd creeëren is echt de ultieme manier om haar te verwennen, dan maak je haar helemaal gek van genot

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *