Kiekeboe!

Kiekeboe - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

“Daar is ze!” fluisterde Jason opgewonden.

Hij verschoof zodat hij wat comfortabeler zat in zijn stoel bij het raam. Hij positioneerde zijn telescoop zodat deze geheel gefocust was op de mooie vrouw in het huis tegenover het zijne.

Ze was er net een paar weken geleden komen wonen. Het was lastig in te schatten hoe oud ze was, maar hij wist dat ze ten minste twee keer zo oud als hij moest zijn. Hij was 19. Haar leeftijd maakte hem echter niets uit. Ze was heet!

Het had niet lang geduurd voordat Jason haar avondroutine door had, en hij maakte goed gebruik van de telescoop die zijn ouders hem voor zijn laatste verjaardag hadden gegeven. Hij zorgde dat er geen lichten achter hem aan waren en plaatste alles in de juiste positie. Zo kon hij haar bekijken zonder dat hij bang hoefde te zijn dat iemand hem zou betrappen. Hij had zijn jeans al losgeknoopt, helemaal klaar voor wat hij De Show noemde.

Haar naam was Celia. Ze had zichzelf aan hem voorgesteld op de dag dat ze haar nieuwe woning betrok. Ze had gezegd dat ze op zoek was naar iemand die wat werk in de tuin voor haar kon doen in de lente en zomer. Ze was blijkbaar gescheiden, wat het allemaal nog beter maakte.

Diezelfde avond had Jason opgemerkt dat ze de gordijnen in de meeste kamers van het huis open hield. Dat gold ook voor haar slaapkamer. Die nacht, terwijl hij toekeek hoe zij zich helemaal uitkleedde voordat ze in de douche stapte, waande hij zich in de zevende hemel. Hij bleef aandachtig door zijn telescoop turen en werd beloond toen ze uit de douche stapte en haar lichaam in een handdoek wikkelde.

Wat er toen gebeurde ging verder dan hij ooit had durven dromen.

Celia had de handdoek naast haar bed op de grond laten vallen. Ze ging op haar bed liggen, spreidde haar benen en liet haar hand naar haar klitje glijden. Binnen de kortste keren was ze ten minste twee keer klaargekomen. Ze was ongetwijfeld sneller dan ieder ander meisje dat Jason kende.

Hij was zo opgewonden geraakt van dit onverwachte vertoon dat hij zonder erbij na te denken zijn hand in zijn onderbroek had laten glijden en zijn pijnlijk harde penis begon te strelen. Zonder enige waarschuwing kwam hij klaar in zijn hand, die hij vulde met plakkerig zaad. Dat zou hem niet nog een keer gebeuren. Vanaf dat moment zorgde hij dat hij een handdoek bij de hand had.

Het werd een ritueel geworden voor Jason. Elke avond nam Celia een douche, waarna ze op haar bed ging liggen om te masturberen. Soms was het een korte sessie, soms langer. Het maakte hem niet uit. Het resultaat was altijd hetzelfde – hij kwam elke avond klaar in zijn handdoek.

Vanavond, terwijl hij wachtte tot ze zou verschijnen, verbaasde hij zich over hoe erg hij uitkeek naar deze nachtelijke routine. Toen, plotseling, was ze daar. Zoals gewoonlijk kleedde ze zich uit in haar slaapkamer en liet ze haar kleren op de grond vallen. Ze liep geheel naakt haar badkamer in en reikte in de douche om de kraan open te draaien.

Jason bekeek haar stevige lichaam met haar grote, ronde borsten, die een beetje stuiterden terwijl ze liep. Ze had brede heupen en lange, gespierde benen. Celia’s kont was prachtig. Alleen al toekijken hoe ze liep was puur genot.

Hij kon nauwelijks wachten tot ze klaar was met haar douche en op haar bed zou gaan liggen, met haar benen wijd en haar hand er tussen. Zijn penis was al hard en hij moest zich inhouden om zichzelf niet te betasten. Hij wilde op haar wachten. Voor hem was het net alsof ze het samen deden en die gedachte plezierde hem.

Vanavond was er echter iets anders. Celia klom zoals gewoonlijk op haar bed, maar legde meer kussens achter haar neer, zodat het net leek alsof ze hem direct aan keek. Toen reikte ze naar haar nachtkastje en haalde een groot fallisch voorwerp uit de lade. Hij kreeg al snel door dat ze een vibrator in de vorm van een dildo had die ze van plan was te gebruiken.

Hij voelde een stuiptrekking door zijn lichaam gaan bij deze nieuwe onthulling, en kon zichzelf niet langer tegen houden. Hij vouwde zijn hand om zijn penis heen. Zonder zijn blik van haar af te wenden, begon hij zijn pijnlijk harde schacht te strelen. Zijn gezwollen ballen spanden zich samen.

Hij merkte nog iets anders op. Celia bleef recht naar het raam staren, bijna alsof ze hem kon zien. Maar dat kon niet. Ze had geen telescoop, dus hoe zou ze kunnen weten dat hij haar bekeek? Ondanks deze wetenschap voelde hij zich toch een beetje ongemakkelijk, alsof hij haar blik op zich kon voelen branden.

Ze nam de vibrator in haar hand, zette hem aan en legde hem tegen haar klitje. Ze sloot even haar ogen terwijl ze de sensatie van het speeltje over zich heen liet komen, maar deed ze snel weer open. Ze bewoog haar heupen in het ritme van Jason’s hand, terwijl hij zijn penis streelde. Hij dacht slechts even aan hoe het leek of ze synchroon masturbeerden.

Jason wist het toen ze haar eerste orgasme kreeg. Het wond hem op, maar hij wilde nog even wachten omdat hij wist dat ze ten minste nog een paar keer een orgasme zou krijgen voordat ze klaar was. Hij wilde tegelijk met haar klaarkomen. Hij bleef naar haar kijken terwijl ze de vibrator in haar kutje liet glijden en weer eruit. Deze keer bleef ze zichzelf neuken met het speeltje tot een tweede orgasme onvermijdelijk was.

Jason keek toe terwijl ze haar mond openende en het uitschreeuwde van extase. Hij was onvrijwillig harder gaan masturberen en verloor al zijn controle. Terwijl hij in zijn handdoek explodeerde, beet hij op zijn onderlip om het niet uit te schreeuwen van genot. Het laatste waar hij op zat te wachten was dat zijn ouders hem zouden horen en naar binnen zouden stormen om te zien wat er aan de hand was.

Toen hij terug op aarde was, zag hij dat Celia rechtop zat en uit haar raam keek, in zijn richting. Ze had haar vibrator nog steeds in haar hand maar het leek erop dat ze klaar was voor vanavond. Hij bleef toekijken terwijl ze weer naar haar nachtkastje reikte en iets pakte wat leek op een mobiele telefoon.

Terwijl hij nieuwsgierig bleef toekijken, ging zijn eigen telefoon af. Onbekend Nummer. Hij nam toch op.

“Hallo?” zei hij.

Van de andere kant van de lijn klonk een sexy vrouwenstem.

“Ik zie je,” zei de vrouw.

Jason’s mond viel open terwijl hij een vluchtige blik wierp op Celia in haar slaapkamer.

Terwijl ze haar telefoon terug legde op haar nachtkastje, glimlachte ze.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *