De Ontdekking van het Spuitend Klaarkomen of Squirten

De ontdekking van het spuitend klaarkomen - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

“Ik las laatst een artikel over vrouwelijke ejaculatie,” zei Dylan.

“Echt?” antwoordde Cara. “En wat stond erin?”

Ze hadden net een behoorlijk intensieve seksuele workout achter de rug en lagen nu naakt op haar bed. Ze voelden zich een beetje lui, en lagen nog even lekker na te genieten.

“Nou,” vervolgde Dylan. “Er stond dat vrouwen iets hebben dat de G-spot heet, en wanneer deze op de juiste manier gestimuleerd wordt, kan ze heel hard klaar komen. Sterker nog, er stond dat ze zo hard kan klaarkomen dat ze zelfs kan ejaculeren, bijna zoals een man.”

“Serieus?” vroeg Cara.

“Ja, dat stond er.”

“Oh, weet je!” riep Cara uit. “Ik geloof dat ik daar iets over heb gehoord!”

“Het schijnt dat er ook specifieke standjes zijn voor de G-spot waarmee ze spuitend kan klaarkomen.”

“Ja, ja, nu weer ik het weer. Sommige mensen geloven niet dat het echt bestaat.”

“Dat stond inderdaad ook in het artikel,” antwoordde Dylan. “Maar er is meer bewijs dat het bestaan ervan aantoont dan ontkracht. De meeste mensen denken dat er gewoon heel vrouwen zijn die hun G-spot niet kunnen vinden, waardoor ze denken dat het allemaal maar een mythe is.”

“Nou, ik moet toegeven dat ik er nooit een bij mezelf heb gevonden, maar ik heb dan ook nooit echt gezocht.”

“Wil je er naar zoeken?” vroeg Dylan.

“Bedoel je of ik wil kijken of ik een G-spot heb?” vroeg Cara.

“Ja. Ik bedoel, als je dat wil.”

“Dat zouden we wel kunnen doen,” zei Cara langzaam. “Maar zou je het niet vies vinden als ik spuitend klaarkom?”

“Um, nee,” zei hij. “Helemaal niet. Ik denk zelfs dat het best wel opwindend kan zijn.”

“Okee, als je zeker weet dat je het wil proberen, dan ben ik voor. Ik ben er nu wel nieuwsgierig naar. Je kunt me al heel hard laten klaarkomen dus ik kan me haast niet voorstellen dat het nog beter zou kunnen.”

Dylan wierp haar een trotse glimlach toe.

“Het doet me goed je dat te horen zeggen,” antwoordde hij, “en als ik het voor jou nog beter kan maken, dan wil ik het doen.”

“Je bent zo lief, schatje,” kirde Cara. “Dat is een van de vele redenen dat ik van je hou.”

“We kunnen nu beginnen als je wil,” bood hij aan.

“Oh Dylan, je hebt net het uiterste van jezelf gevergd. Weet je zeker dat je nu al klaar bent voor een nieuwe sessie?”

“Nou,” zei hij terwijl hij het laken terugsloeg. “Zeg jij het maar.”

“Oh mijn god!” riep Cara uit toen ze zag dat zijn lul behoorlijk stijf was. “Dit windt je inderdaad op!”

“Ik zei het toch,” grinnikte hij. “Kijk, we kunnen het gewoon proberen en als het niet werkt of je vindt het niet prettig, dan stoppen we.”

“Mmmm, nou, ik geloof niet dat je ooit iets met me hebt gedaan dat ik niet helemaal geweldig vond,” zei ze terwijl ze langzaam naar hem toe schoof.

Terwijl hij voorover boog om haar te zoenen, liet Dylan zijn hand over haar naakte borsten glijden, voordat hij ze naar haar gespreide dijbenen bracht. Hij bleef haar zoenen terwijl hij met haar klitje speelde. Binnen no time kreunde ze zachtjes. Haar kutje werd steeds natter terwijl hij zijn vingers in kleine cirkeltjes rond bewoog en haar steeds meer opwond.

Langzaam bewoog hij zijn handen richting haar kutje, en kwam erachter dat deze nat en open was voor hem. Hij liet zijn wijsvinger bij haar naar binnen glijden en probeerde zich ondertussen te herinneren wat er in het artikel stond over het vinden van de G-spot. Hij was erg opgewonden over het zien van een vrouwelijke ejaculatie. Hij had alleen nog maar over dit fenomeen gelezen en hij vond het erg opwindend dat hij dit misschien nu van dichtbij zou mogen aanschouwen.

Terwijl Dylan zijn wijsvinger verder bij Cara naar binnen liet glijden, probeerde hij zich te herinneren wat hij nu moest doen. Het was iets met zijn vinger krommen. Hij speelde er een paar minuten mee en raakte uiteindelijk een plekje dat aanvoelde als sponsachtig weefsel. Op hetzelfde moment begon Cara luidruchtig te kreunen. Dat moedigde hem aan. Hij bleef zijn vinger over het plekje heen bewegen en was verrukt dat Cara er positief op reageerde.

Terwijl hij met haar vagina bezig was, begon hij haar te zoenen. Ze begon onder hem te wriemelen en te kronkelen. Hij besloot zijn mond tegen haar klitje aan te leggen om het nog intenser te maken. Op het moment dat zijn mond haar klitje raakte, begon Cara nog harder te kreunen en ze draaide haar heupen richting zijn gezicht. Binnen een mum van tijd smeekte ze hem om haar te laten klaarkomen.

Dylan bleef dezelfde bewegingen maken met zijn vingers, terwijl tegelijkertijd hij razendsnel aan haar klitje likte.

“Oh god, oh god,” schreeuwde Cara. “Wat doe je met me?”

Dylan stopte niet om haar te antwoorden. In plaats daarvan voerde hij het tempo op om haar op het randje van haar genot te laten balanceren. Het versnellen van zijn tong en zijn vinger leken haar dichter en dichter bij haar point of no return te brengen. Plotseling liet Cara een schreeuw uit zoals hij nog nooit van haar had gehoord. Op hetzelfde moment werd hij recht in zijn gezicht geraakt door een golf van vloeistof.

Hij rukte zich van haar af en was net op tijd om te zien hoe een boog van vloeistof uit haar lichaam schoot.

Oh mijn god! Cara was echt aan het squirten! Ze was gewoon spuitend aan het klaarkomen! Op dat moment realiseerde hij zich hoe hard zijn lul was. Hij was zo dicht bij zijn orgasme dat hij een druppeltje sperma in zijn kleine derde oog kon zien zitten. Hij greep zijn lul vast, streek er een keer stevig overheen en dat was alles wat wat hij nodig had. Hij explodeerde over Cara’s buik heen en ze kwamen samen klaar.

“Holy fuck!” bracht Cara ademloos uit. “Wat was dat?”

“Nou, ik kan het niet met zekerheid zeggen, maar ik denk dat je net spuitend bent klaargekomen,” zei Dylan, die ook buiten adem was.

Cara tilde haar hoofd een beetje op en keek neer op haar lichaam.

“Ben je net op me klaargekomen?” vroeg ze.

“Ja, soort van,” zei hij schaapachtig. “Ik kon niet meer wachten.”

“Oh, dat is goed,” zei Cara. “Dat had je al een tijdje niet meer gedaan.”

“Als we dit nog eens gaan doen, kan je er maar beter aan wennen,” lachte Dylan.

“Ik weet wel zeker dat we dit nog eens gaan doen,” antwoordde Cara. “Nooit geweten dat ik dat kon!”

“Ja toch? Hey, misschien kunnen we daarna anale seks proberen!”

“Eén ding tegelijk, Grote Jongen,” zei Cara. “Eén ding tegelijk.”

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *