Sex Tips voor Beginners en gevorderden

Seks tips voor beginners en gevorderden - Vrijen doe je zo!

Seks is zoveel meer dan alleen maar zoenen, pijpen, beffen en neuken. Hoe vaker je het doet, hoe meer je zult ontdekken dat het plezier hebben in romantiek en erotiek een perfecte combinatie is voor een perfect seks leven. Of je nu beginner of gevorderde bent, deze seks tips zullen altijd van pas komen!

Seks tips 1: Blijf je best doen voor elkaar!

Na een paar jaar is de nieuwigheid er af, en in veel gevallen zie je dat de stellen die zo hartstochtelijk konden vrijen, beetje bij beetje afzakken naar routinematige seks. Elkaar lekker verwennen en experimenteren met allerlei seks standjes is er niet meer bij. Alles gaat op automatische piloot. Zonder de aandacht voor elkaar en voor waar je mee bezig bent, verliest de seks haar hele betekenis waar het voor bedoelt is: De uiting van de liefde en passie voor elkaar. Misschien zijn er verschillen in wat jullie lekker vinden, of willen jullie toch graag wat anders proberen, wat spannender. Erken dat de ander ook wensen heeft, en speel daar op in. Lekker vrijen zal daarna weer de overhand nemen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Seks tips 2: Praten, praten praten…

Het ligt misschien voor de hand, maar als je samen aan het tuinieren bent, overleg je met elkaar over de aanpak en over wie wat gaat doen. Waarom dan niet hetzelfde doen tijdens de seks? Deel elkaars fantasieën en stoute dromen. Misschien niet altijd even gemakkelijk om te beginnen, maar je zult zien dat het wonderen doet voor je seks leven.

Seks tips 3: Wind elkaar op, de hele dag door

Je hoeft niet de hele dag met elkaar in bed te liggen om vreselijk opgewonden te raken van de ander. Tijdens het koken of andere werkzaamheden kunnen jullie elkaar lieve woordjes toefluisteren, even haar billen aanraken, of plagend een kus in de nek geven. Het zijn maar kleine dingetjes, maar wel met het resultaat dat je vreselijk naar elkaar verlangd. Reken maar dat de vonken er diezelfde avond vanaf zullen spatten!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Seks tips 4: Vermijd iedere vorm van sleur

Dit geldt niet alleen voor het dagelijkse leven, maar zeker ook voor lekker vrijen. Als het iedere keer dezelfde vrijpartij is, met dezelfde posities en meestal ook nog binnen 10 minuten, is de lust vaak snel weg. Resultaat: De frequentie wordt steeds lager en uiteindelijk hou je er maar mee op. Hou het seksleven spannend en uitdagend, ook al moet hiervoor soms grenzen overschrijden die je nooit had durven dromen. Uit een recent onderzoek is gebleken dat je meer van seks geniet als je ‘de schaamte voorbij bent’. Dat wil zeggen dat je niet meer de angst hebt om te praten, te experimenteren en om je te verplaatsen in de ander. Zodra je de angst voorbij bent, gaat er een wereld voor jullie open.

Hou dus de vrijpartijen boeiend en spannend. Ga samen eens een erotische film kijken, of koop een paar leuke seks speeltjes.

Seks tips 5: Een erotische massage

Wel eens aan een erotische massage gedacht? Als je direct denkt dat je dat niet kunt, heb je het helemaal mis. Natuurlijk ben je geen professionele masseur of masseuse, maar daar gaat het niet om. Het gaat om het lichamelijke contact, en het geven van liefde. Koop dus een flesje heerlijke massageolie, en probeer het gewoon uit. Een lekkere erotische massage resulteert altijd in een hoge mate van opwinding met alle gevolgen van dien…

Seks tips 6: Voel je mooi en wees mooi voor je partner

Blijf altijd aandacht besteden aan je lichaam en aan je voorkomen. Natuurlijk is niet iedereen hetzelfde, en ongeveer 99% van de mensen voldoen niet aan het modebeeld wat tijdschriften ons opdringen. Wees dus lekker jezelf, verzorg jezelf goed en voel je mooi. Als je dat uitstraalt, bén je ook mooi! Met name door die uitstraling!

Seks tips 7: Doe ook dingen zonder elkaar

Samen leuke dingen doen, is één van de grote voordelen van een relatie. Maar als je echt alles samen doet, wordt het té vertrouwd en wordt alles gewoontjes. Ga individueel dingen ondernemen, zonder je partner. Voel ook hoe het is om alleen te zijn. Het samenzijn wordt er dan alleen maar leuker op, en de begeerte naar elkaar zal alleen maar stijgen.

Seks tips 8: Lekker klaarkomen

Klaarkomen kan voor sommigen het allesoverheersende einddoel zijn, maar voor lekker vrijen is dat eigenlijk helemaal niet nodig. Met name voor vrouwen is het niet altijd noodzakelijk om klaar te komen. En soms zijn er van die momenten, door wat voor oorzaak dan ook, dat het gewoon even niet lukt. Niks mis mee, want dat overkomt iedereen wel eens. En als je dan toch klaar wilt komen, experimenteer dan met andere manieren. Aftrekken terwijl je partner je streelt, of elkaar verwennen in standje 69 zijn maar een paar alternatieven voor het klaarkomen tijdens het neuken. Creatief zijn is het sleutelwoord!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *