4 Tips Voor Hem en Haar Voor De Beste Orgasmes

Je orgasme is zowel letterlijk als figuurlijk het hoogtepunt van de seks. Dit is waar je samen naartoe werkt: een heerlijk orgasme dat door je hele lichaam siddert. Met je partner kun je ook nog een veel beter orgasme bereiken dan in je eentje! Het liefst zou je elk moment van de dag wel zo’n orgasme willen ervaren…

Helaas lukt het niet iedereen om eenvoudig een orgasme te krijgen. Bij andere mensen valt het orgasme juist erg tegen en is het niet zo spectaculair als ze misschien verwacht hadden. Er zijn echter een heleboel manieren om je orgasmes beter te maken en je hoogtepunt nóg hoger te maken. Lees dit artikel voor orgasme tips voor mannen én vrouwen!

Algemene tips: als je geen orgasme krijgt

Herken je dit scenario? Jij en je partner zijn al redelijk lang seks aan het hebben, en je geniet er ontzettend van… maar je komt gewoon niet klaar. Of je nu een man of een vrouw bent, dit kan iedereen overkomen. Het stereotype is dat alleen vrouwen soms geen orgasme hebben tijdens de seks, maar dat is niet geheel waar! Het kan net zo goed bij mannen gebeuren.

De belangrijkste oorzaak hiervan is stress. Stress kan met name aan het begin van een seksuele relatie een rol spelen. Je bent nog zenuwachtig om met je partner seks te hebben; straks vindt hij of zij het tegenvallen, straks ben ik niet aantrekkelijk genoeg, straks doe ik iets verkeerd… Dit soort gedachten kunnen in zo’n situatie door je hoofd schieten.

orgasme1

Het kan ook zijn dat je juist heel erg gericht bent op het klaarkomen. Je wilt graag een orgasme krijgen, omdat het lekker is, of om je partner het gevoel te geven dat hij of zij het goed heeft gedaan. Maar juist als je je heel erg focust op je orgasme, kan het zijn dat die maar niet komt. Stiekem is dat maar goed ook; seks draait namelijk niet om het orgasme alleen!

Om deze druk tegen te gaan, is het belangrijk dat jij en je partner goed bij elkaar kunnen ontspannen. De seks heeft maar één doel, en dat is genieten van elkaar. Probeer niet te denken aan je prestaties, of je het wel goed doet, of juist dat je tijdig wilt klaarkomen. Relax, neem de tijd, en verleg je focus naar de ander. Niet zozeer om hem of haar een orgasme te laten krijgen, maar om je partner te laten genieten.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

4 tips voor betere orgasmes voor mannen

Mannen komen in de meeste gevallen eenvoudiger klaar dan vrouwen. Stimulatie van de penis en eikel zijn vaak al voldoende voor een orgasme. Jouw orgasmes kunnen misschien, zeker als je vaak seks hebt en/of masturbeert, op den duur gaan tegenvallen. Of je bent gewoon op zoek naar manieren om lekkerder klaar te komen! In elk geval heb ik hier 5 tips voor je.

Tip 1: Stimuleer je perineum en/of je prostaat

Je perineum is het gebied tussen je balzak en je anus. Misschien wist je het niet, maar dit gebied is bezaaid met zenuwen en ligt ook nog eens tegen de prostaat aan. Het perineum is dus een ideaal plekje om te stimuleren! Duw vlak voordat je klaarkomt, en tijdens je orgasme, met een vinger op het perineum en je zult je orgasme voelen verbeteren.

zone3

Het perineum mag dan wel tegen de prostaat aanzitten; wat nog stimulerender is, is de prostaat direct aanraken. Dit kun je doen door een vinger in je anus te doen en te duwen. Hierdoor raak je nog directer het perineum aan, waardoor je orgasme des te heftiger wordt. Misschien vind je jezelf anaal vingeren een vies idee, maar ik kan je garanderen dat het niet zo is. Kijk zelf of je je hierbij op je gemak voelt.

Bonustip: gebruik glijmiddel als je jezelf anaal vingert!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 2: Je penis ‘afknijpen’

Op je penis zitten veel aderen en bloedvaten. Dat is niet zo gek, want tijdens de erectie vullen de zwellichamen van je penis zich met bloed. Door deze bloedtoevoer tijdelijk te verhinderen, ontstaat er een bepaalde druk op je penis. Die druk zorgt ervoor dat je een intenser orgasme krijgt.

orgasme2

Je verhindert de bloedtoevoer naar je penis door met je duim en wijsvinger een ring te maken aan de basis. Knijp als je je orgasme voelt naderen. Waarschijnlijk zie je ook de aderen op je penis nog meer zichtbaar worden. Een leuke afwisseling is om je partner je penis af te laten knijpen; dat geeft hem of haar ook een goed gevoel!

Tip 3: Masturbeer niet te vaak en niet te snel

Te vaak masturberen zorgt ervoor dat je orgasmes minder intens worden. Om beter klaar te komen, is het verstandig niet elke dag tweemaal te masturberen, maar bijvoorbeeld een keer per dag of eens in de twee dagen. Je krijgt zo niet alleen lekkerdere orgasmes, maar leert ook meer beheersing te krijgen over je masturbatiegedrag.

Bovendien moet je van masturberen geen snelle sessies maken. Hoe sneller je tijdens het masturberen klaarkomt, hoe sneller je dit ook tijdens de seks doet en hoe minder lekker je orgasme is. Neem dus goed de tijd, laat jezelf dichtbij je hoogtepunt komen, maar neem dan even pauze. Als je dit een paar keer doet (ook tijdens de seks!) voelt je uiteindelijke orgasme een stuk beter!

Tip 4: Aan je ballen trekken

Je sperma wordt geproduceerd in je teelballen, zoals je waarschijnlijk weet. Tijdens het orgasme verplaatst het sperma zich door de zaadleiders en de urinebuis, om vervolgens met kracht uit je penis te schieten. De weg van het sperma van teelballen naar buiten geeft een lekker gevoel. Maak die weg daarom zo lang mogelijk!

orgasme3

Dit doe je door tijdens je orgasme zachtjes je ballen naar beneden te trekken. Je sperma moet nu een langere weg afleggen om naar buiten te kunnen, waardoor jouw orgasme intenser wordt. Pas natuurlijk wel op dat je niet te hard trekt. Je kunt jezelf lelijk zeer doen als je niet voorzichtig met je teelballen omgaat!

4 tips voor vrouwen om een beter orgasme te krijgen

Vrouwen komen misschien minder snel klaar dan mannen, maar hun orgasmes zijn vaak wel intenser. Wil je als vrouw weten hoe je nóg lekkerder kunt klaarkomen? Lees dan deze 4 tips!

Tip 1: Wees niet bang om je partner te helpen

Jij weet precies wat je wel en niet lekker vindt tijdens de seks. Je weet waardoor je heerlijk klaarkomt en wat er juist voor zorgt dat je gelijk niet meer in de stemming bent. Wees daarom niet bang om je partner een (letterlijk) handje te helpen. Begeleid hem zachtjes met woorden (‘harder’, ‘ohhh ja zo’, ‘hmm ietsje lager’) en gebruik je handen om hem te sturen.

orgasme4

Dit betekent voor hem niet per se dat hij het verkeerd doet, integendeel. Jij weet wat je lekker vindt en dat weet hij nu ook. Je helpt dus zowel jezelf als je partner hiermee. Jij komt lekkerder klaar, en je partner weet precies hoe hij jou heerlijk klaar moet laten komen!

Tip 2: Versterk je bekkenbodem

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat het versterken van je bekkenbodem voor betere orgasmes kan zorgen. Deze spieren vertonen namelijk contracties (snel aan- en ontspannen) tijdens je orgasmes. Hoe meer je je bekkenbodemspieren traint, hoe sterker ze samentrekken en hoe intenser jouw orgasme wordt.

orgasme5

Je versterkt je bekkenbodem door zogenaamde kegeloefeningen. Deze houden in dat je je anus en je vagina volgens bepaalde oefeningen samenknijpt en weer ontspant. Na enkele weken merk je al resultaat. Probeer eerst de effecten uit tijdens het masturberen!

Tip 3: Richt je op veel erogene zones

Bij de seks komt meer kijken dan alleen je vagina en je clitoris. Natuurlijk zijn ze belangrijk voor je orgasme, maar ze zijn niet de enige erogene zones! Door jezelf of je partner meer te focussen op andere intieme plekjes op je lichaam, kom je lekkerder klaar.

Een idee is om je tepels te strelen of je partner aan ze te laten likken tijdens de seks. Terwijl hij jou penetreert en jij met je clitoris speelt, likt hij ook nog aan je tepels. Je wordt nu op zo veel manieren gestimuleerd, dat je orgasme ontzettend heftig wordt! Andere erogene zones zijn de mond, de nek, de anus en de oren.

Tip 4: Besteed veel tijd aan het voorspel

Voorspel is sowieso belangrijk voor vrouwen om een orgasme te kunnen krijgen. Goed voorspel zorgt dat je lichaam warmloopt voor de seks. Je vagina wordt vochtiger, de hormonen gieren door je lichaam en je kunt heerlijk klaarkomen. Kortom: hoe meer tijd je aan het voorspel besteedt, hoe lekkerder je orgasme uiteindelijk is!

orgasme6

Tijdens het voorspel kun je je ook lekker van elkaar genieten. Je raakt meer ontspannen, wat je orgasme ook ten goede komt. Ten slotte kun je proberen om meerdere orgasmes achter elkaar te krijgen. Laat je partner, nadat je bent klaargekomen, met zijn vingers op je vagina liggen zonder te bewegen. Zo blijf je opgewonden genoeg om door te gaan!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *