De beste seks standjes bij zwangerschap

De beste seks standjes voor tijdens je zwangerschap - Vrijen doe je zo!

Een zwangerschap is één van de gelukkigste momenten in het leven. Jullie zijn bezig met het inrichten van de kinderkamer en je stelt je voor hoe jullie levens eruit zullen zien wanneer de kleine er eenmaal is. Zeker wanneer je in verwachting bent van je eerste kindje, zul je graag seks willen. Want als de baby er eenmaal is, zullen jullie een poosje geen tijd meer hebben voor ontspannen of spontane seks.

De beste seks standjes tijdens je zwangerschap

Naarmate je buik groeit, zul je merken dat de seks standjes waarbij de man bovenop zit niet zo comfortabel meer zijn. In plaats daarvan kun je de volgende seks standjes proberen:

  • Reverse Missionary: Dit is één van de beste seks standjes voor zwangere vrouwen. De vrouw bepaald hoe diep de penetratie is en er rust geen gewicht op de buik.
  • Lie on your Side: In dit standje, waarbij de vrouw op haar zij ligt, kan de man het grootste gedeelte van zijn gewicht van de baarmoeder afhalen.
  • Let the Bed Aid You: Dit standje is wellicht beter geschikt voor de eerste paar maanden van de zwangerschap, omdat de vrouw wel enigszins flexibel moet zijn. Ze gaat op de rand van het bed op haar rug liggen, met haar knieën gebogen en haar voeten en achterste op de rand van het matras. De man kan dan tussen haar knieën gaan zitten of staan.
  • Side-by-side Spoons Position: De penetratie bij dit standje is slechts oppervlakkig, maar het werkt wel heel goed. Een diepe penetratie kan namelijk erg oncomfortabel zijn tijdens de latere stadia van de zwangerschap.
  • Doggy Style: Seks hebben in de latere stadia van de zwangerschap werkt erg goed wanneer de vrouw op handen en knieën gaat, oftewel in Doggy Style. Hierbij komt er namelijk geen gewicht op haar bekken. Omdat bij Doggy Style een diepe penetratie mogelijk is, moet de vrouw wellicht haar partner waarschuwen om niet te diep te gaan. Om te voorkomen dat hij te diep gaat, kan ze een kussen tussen haar billen en zijn onderbuik houden.
  • Sitting Down: Dit standje is een andere manier om te voorkomen dat er gewicht op de baarmoeder komt tijdens de seks. De man gaat op een stevige stoel zitten en de vrouw komt bij hem op schoot. Op die manier kan ze de controle houden over zowel het ritme als de diepte van de penetratie.

Dit zijn enkele zeer goede seks standjes voor zwangere vrouwen die toch willen blijven genieten van seks. Eén ding om in gedachten te houden als je lekkere en bevredigende seks wil tijdens deze periode is dat vrijwel elk standje waarbij de man de vrouw van achteren neemt wel werkt. Bij elk standje waarbij de man achter de vrouw staat, zit of ligt, wordt er in ieder geval geen gewicht op haar buik geplaatst. Dit werkt voor heel veel stelletjes en er is geen enkele reden waarom het voor jou niet zou werken. Het belangrijkste is om te kijken welk standje voor jullie het meest comfortabel is. Dat je het niet in een handboek kan vinden betekent nog niet dat het niet zal werken!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *