Datingsite Review: Victoria Milan

Victoria-Milan.nl Review Datingsite

Victoria Milan is op dit moment dé opkomende datingsite voor vreemdgaan: Stijlvol, discreet en anoniem! Victoria Milan zegt zelf: ‘Herleef de Passie – Begin een affaire’ Maar is Victoria Milan wel zoals ze zelf aangeven? Ik zocht het voor je uit en liet me een paar weken geleden inschrijven.

Binnen de redactie zijn er altijd leuke en minder leuke klusjes te doen. Ik beschouw het testen van een datingsite als één van de leukere klussen, vandaar dat ik hier erg blij mee was. Als vrouw zijnde is het meestal niet erg moeilijk om contacten te krijgen op een datingsite, zeker als je een leuke foto van jezelf op je profiel zet. Bij het testen van een datingsite kijk ik altijd naar de hoeveelheid reacties van mannen. Hoe meer mannen reageren, hoe schever de verhouding tussen mannelijke en vrouwelijke profielen is. Dus veel reacties betekent weinig vrouwelijke profielen en veel mannelijke profielen. Bij weinig reacties is het andersom.

Natuurlijk is er altijd het streven van de datingsites, in ieders belang, om een bepaald evenwicht te krijgen tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke profielen, maar helaas is de praktijk anders. Wat de datingsites ook beweren, over het algemeen zijn het 70% mannelijke profielen tegen 30% vrouwelijke profielen. Dat wordt dus vechten! Vrouwen zitten dus meestal in een luxepositie wat dat betreft. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de ware er tussen zit!

Victoria Milan in het nieuws

Zeker de laatste tijd zie je Victoria Milan veel in het nieuws voorbijkomen. Soms als gevolg van schandaaltjes door verkeerd gebruikte foto’s in hun campagne, soms naar aanleiding van onderzoeken waaruit blijkt dat de helft van Nederland vreemdgaat, en dan natuurlijk met de andere helft. Maar Victoria Milan zie je vooral in de nieuwsberichten als zijnde één van de snelst groeiende datingsites. Ik ga het ervaren, door me in te schrijven en de proef op de som te nemen. Maar eerst nog even een woordje over het speerpunt van Victoria Milan: Vreemdgaan!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Victoria Milan stimuleert vreemdgaan: is dat verantwoord?

Of vreemdgaan nu ethisch verantwoord is of niet, daar ga ik geen oordeel over vellen. Iedereen heeft daar zijn of haar eigen ideeën over. Persoonlijk denk ik dat iedereen daar ook zelf een keuze in moet maken, iedereen heeft hiervoor een eigen reden of motivatie. Hier is niks mis mee. Prima toch?

Victoria Milan heeft daar een heel eigen filosofie over, waar deels wel een waarheid in zit: Vreemdgaan kan natuurlijk bestaande relaties stuk maken, maar aan de andere kant kan vreemdgaan ook een middel zijn om ‘stoom af te blazen’. In de praktijk blijkt dat potentiële vreemdgangers op datingsites alleen maar flirten en een spannend, wellicht erotisch, contact hebben die zich volledig online afspeelt. Een relatief klein deel van deze mensen neemt ook daadwerkelijk de volgende stap door met iemand af te spreken voor een one-night-stand of voor een langere relatie. Alles is natuurlijk mogelijk, en het is niet aan Victoria Milan, of aan mij, om dit te veroordelen. Het is een deel van de maatschappij, en daar springen datingsites zoals Victoria Milan handig op in.

Victoria Milan zegt er zelf het volgende over:

“Internationaal onderzoek laat zien dat 30% van alle mensen die zich inschrijven op traditionele datingsites voor alleenstaanden, liegt over hun relatie. De meeste mensen die vreemdgaan, willen hun relatie ook niet op het spel zetten. Victoria Milan is een datingsite speciaal ontworpen voor getrouwde, verloofde, samenwonende en anderszins gebonden mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een tweede, ‘buitenechtelijke’ relatie. Het is fijn dat er werkelijk geen enkele reden is om over je relatie te liegen of om deze te verbergen. De meeste members zijn juist op zoek naar iemand die al een relatie heeft! Dus meld gewoon wat voor relatie je hebt als je je bij ons registreert, en laat weten wat voor (tweede) relatie je wilt. Zó start je meteen je zoektocht naar die langverwachte droom!”

Ok, op naar VictoriaMilan.nl

Het inlogscherm straalt wel een mate van vertrouwen uit. Voor mij een bewijs dat het niet een geknutselde site is van iemand die op een zolderkamertje wat aan het rommelen is. Een internationaal en grote organisatie is natuurlijk nooit een garantie voor succes, maar geeft wel vertrouwen in de discretie en de anonimiteit. Ik vind het persoonlijk jammer dat je niet even rond kunt kijken, voordat je sowieso je emailadres afgeeft. Dit wordt volledig geblokkeerd! Maar ja, aan de andere kant: Iedereen kan gratis en zonder enige verplichting proberen, dus mijn gegevens maar ingevuld. In mijn geval: Ik ben een vrouw, en ik zoek een man…

Victoria-Milan-2

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Gratis voor vrouwen, mannen moeten betalen

Na de bevestiging van mijn emailadres, kon ik gaan surfen op de site. Eerste indruk is goed. Om contact te leggen is het belangrijk om het profiel goed in te vullen, samen met een leuke foto natuurlijk. Profiel invullen is vrij standaard en snel gedaan. Moest wel even nadenken over het verhaaltje over mezelf, en over wat en wie ik zoek. Is voor iedereen lastig denk ik. Daarna een foto van mezelf opgezocht en geplaatst. De vereisten voor de profielfoto komen helemaal overeen met de termen discreet en anoniem. Je hebt de mogelijkheid om een deel van je gezicht te ‘blurren’, dus onherkenbaar te maken. Een profielfoto zonder hoofd is ook mogelijk. Ik koos voor een foto van mijn blote voeten in het zand. Altijd leuk voor een grappige opmerking bij een eerste contact. Foto’s worden handmatig gecontroleerd, en de mijne was binnen een half uur online. En tot mijn verbazing kreeg ik ook nog een gratis lidmaatschap aangeboden! Huh? Na wat gezoek, blijkt dat vrouwen niks hoeven te betalen en automatisch PREMIUM VIP MEMBER worden, tenminste als ze in ieder geval een profielfoto uploaden, mijn voeten in het zand in dit geval. Daarentegen zijn het de heren die moeten betalen, willen ze in contact komen met leuke dames zoals ik. =;-)

Dit heeft natuurlijk een aantal voordelen: • Op deze manier wordt de, meestal scheve, verhouding tussen mannelijke en vrouwelijke profielen beter in verhouding gebracht. • De mannen achter de profielen moeten dus serieuze zoekers zijn, anders trekken ze hun creditcard niet. • Voor de betalende mannen is het ook een zekerheid dat ze niet hoeven te wedijveren met allemaal fake-profielen. Voor mij, als vrouw, was dit een zeer aangename verrassing.

PANIEK!

Een nieuwsgierige knop rechts bovenin het scherm trok mijn aandacht. Vierkant, rood en de tekst ‘paniek!’ Ik kon de weerleiding niet weerstaan, en klikte er op terwijl ik mijn handen voor mijn ogen hield, niet wetende wat er zou gaan gebeuren. Toen ik weer naar mijn scherm keek, was ik netjes uitgelogd en zat ik op YouTube. De bedoeling is dus duidelijk: Mocht de baas langskomen, of je partner eerder thuiskomen dan gepland, kun je deze knop gebruiken om snel uit te loggen en naar het ‘onschuldige’ YouTube te gaan.

Jouw privacy en keuzes zijn belangrijk

Victoria Milan heeft er veel moeite voor gedaan om jouw privacy te garanderen en te zorgen dat JIJ bepaald wat de ander ziet. Jij stelt je eigen grenzen in wat je laat zien in het openbaar, of wat je laat zien aan geselecteerde leden, of wat je helemaal niet laat zien. Het is helemaal aan jou. Dit was een zeer aangename verrassing voor mij, omdat dit soort verregaande instellingen niet vaak voorkomen.

Bij een contact van je keuze, kun je een flirtend knipoogje achterlaten, of direct de stoute schoenen aantrekken en een privébericht sturen. Ook zijn er mogelijkheden om te chatten.

De profielen en foto’s, ook de mijne, worden direct handmatig gecontroleerd. Een vereiste om te voorkomen dat de site volgestouwd wordt met fake profielen, iets waar niemand op zit te wachten.

Mijn resultaat

De inbox begon vanaf het eerste moment langzaam maar gestaag vol te stromen. Natuurlijk zaten er vervelende reacties tussen, of reacties die ietsje té direct waren (Je bent een lekker ding, zullen we een afspraakje maken voor vanavond?). Deze waren snel verwijderd. Gelukkig was het overgrote deel wel aardig, soms erg verlegen, niet wetend wat ze moeten zeggen. (lief! wind me ontzettend op!). Hoewel het niet mijn bedoeling was, heb ik toch één fysieke date gehad met iemand die ik beslist niet kon weerstaan. Was erg gezellig, en dan druk ik me erg zachtjes uit!

Ik was zeer aangenaam verrast door Victoria Milan, met name door het feit dat de dames niet hoeven te betalen. Net als bij een eerste afspraakje. Tsja, wat dat betreft ben ik een beetje behoudend. Vind het ook wel opwindend als de man de leiding neemt…

Al met al een echte aanrader voor die mensen, mannen én vrouwen, die serieus werk willen maken van discreet en anoniem vreemdgaan.

Ik wens je ontzettend veel succes, en vooral nog meer plezier!

P.S. Wil jij dit ook proberen? Klik dan op onderstaande banner, en ontdek hoe het is om stijlvol, discreet en anoniem vreemd te gaan:

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *