Het Gemaskerd Bal

Het Gemaskerd Bal - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Anya vroeg zich af wat ze aan het doen was terwijl ze haar uitnodiging liet zien aan de beveiliging bij de deur van het landhuis. Ze had zich behoorlijk belachelijk gevoeld toen ze haar huis verliet in haar lange, speciaal gemaakte jurk en masker. Nu voelde ze zich nog lachwekkender. Maar ze was er al, dus ze kon net zo goed even naar binnen gaan.

Op de een of andere manier had ze een uitnodiging ontvangen voor een gemaskerd Halloween bal. Sasha, haar beste vriendin, was hier verantwoordelijk voor geweest, echter had ze Sasha tot nu toe nog niet gezien. Dat was ook niet zo vreemd, want hoe zou ze haar kunnen herkennen wanneer iedereen een masker droeg?

Zodra Anya de grote balzaal betrad, werd ze gegroet door een ober. Hij droeg ook een masker en hield een dienblad met glazen champagne vast. Hij bood haar een glas aan en ze nam het aan, terwijl ze verwonderd om zich heen keek. Mensen waren aan het dansen of stonden in groepjes met elkaar te praten, terwijl ze champagne dronken en zich tegoed deden aan de hapjes die geserveerd werden. Iedereen was gekleed in elegante, kleurrijke kostuums.

Ze begon zich al wat meer op haar gemak te voelen, ondanks het feit dat ze Sasha nog niet gezien had. Terwijl ze aan haar champagne nipte en de menigte bestudeerde, kwam er een lange man in pak op haar af. Hij droeg het masker van de Phantom of the Opera.

Geheel in zijn rol, gaf hij haar een rode roos en boog hij voor haar.

“Mag ik u om deze dans vragen?” vroeg hij.

Anya was zo verbaasd dat ze bijna vergat om te antwoorden. Toen ze haar stem had teruggevonden, besloot ze dat ze graag met deze mysterieuze man wilde dansen.

“Nou, graag,” bracht ze uiteindelijk uit. “Ik wil wel dansen.”

Ze zette haar glas op een klein tafeltje neer en nam zijn arm. De man leidde haar naar de dansvloer en nam haar vakkundig in zijn armen voor de wals die het orkest speelde. Ze keek op in zijn felblauwe ogen en voelde haar adem in haar keel stokken. Deze man moest ongelofelijk knap zijn onder dat masker. Hij leek in elk geval heel sexy, zelfs al kon ze zijn gezicht niet gezien.

De dans ging over in een volgende, en weer in een volgende. Bij iedere dans voelde ze zich steeds meer opgewonden raken. Het lichaam van de man voelde hard en gespierd tegen het hare, dus hij deed vast aan sport, dacht ze. Terwijl ze dansten trok hij zich geleidelijk aan dichter naar zich toe, tot ze het onmiskenbare bewijs van zijn interesse in haar kon voelen.

Ze kon haar tepels harder voelen worden tegen het strakke lijfje van haar jurk.

Dit is belachelijk, dacht ze. Ik ken deze man niet eens en ik ben klaar om hem te neuken, hier op de dansvloer!

Ze besloot dat het tijd was om zichzelf te excuseren, anders zou ze wel eens iets kunnen doen om zich zelf compleet voor schut te zetten. Terwijl ze nogmaals in zijn betoverende ogen keek, glimlachte ze naar hem.

“Dank je wel,” zei ze. “Maar ik ben bang dat ik wat frisse lucht nodig heb.”

“Ik ben vereerd dat ik van je gezelschap heb mogen genieten,” zei hij. “Ik geloof dat het vuurwerk zo begint. Blijf je kijken?”

“Ik denk het wel,” antwoordde Anya. “Ik hou wel van een mooie vuurwerk show.”

“Misschien zien we elkaar dan,” zei hij terwijl hij haar van de dansvloer begeleidde.

“Misschien wel,” zei Anya.

Na nogmaals hoffelijk voor haar te hebben gebogen, verdween de man.

Ze was verwonderd over hoe leeg ze zich voelde in zijn afwezigheid. Zuchtend besloot ze dat ze maar dankbaar moest zijn dat zo’n man haar had gekozen, al was het maar voor eventjes. Ze keek de grote balzaal rond, op zoek naar een uitgang. De vele mensen en de opwinding van de mysterieuze man hadden ervoor gezorgd dat ze het warm had.

Ze besloot de tweede verdieping van het geweldige huis te ontdekken en vond al snel een paar deuren die naar een privébalkon leidden. Verassend genoeg was er niemand anders te vinden. Hoe kon iedereen dit schitterende deel van het huis hebben gemist? Het uitzicht was adembenemend en de frisse nachtlucht was precies wat ze nodig had.

Terwijl ze tegen de stenen muur leunde die het balkon omringde, keek ze naar de bergen en het meer in de verte. Het eerste vuurwerk knalde in de lucht. Ze snakte naar adem, opgewonden over hoe de kleuren het deden lijken alsof ze zich in een soort magisch wonderland bevond.

Plotseling voelde ze een paar sterke armen om zich heen en de sexy stem van een man fluisterde in haar oor.

“Hou je van vuurwerk?” vroeg hij.

Ze deed niet eens een poging om zich om te draaien, want ze wist al dat dit haar mysterieuze danspartner van eerder was.

“Ja,” antwoordde ze. “Zeker.”

“Ik ook,” zei de man. “Er is iets betoverend aan. Ik hou ook van mooie vrouwen. Jij bent zo mooi, je betoverde me vanaf het moment dat ik je zag.”

Anya kon niets uitbrengen. Niet alleen vanwege zijn woorden, maar ook omdat hij, terwijl hij sprak, zijn handen van haar middel omhoog bracht naar haar borsten. Ze was zo overstelpt door de manier waarop hij ze streelde, dat ze haar hoofd achterover op zijn borst liet vallen en haar ogen sloot. Zijn vingers gleden naar de lage halslijn van haar jurk en vonden haar harde tepels. Anya kreunde zachtjes.

“Vanaf het moment dat ik je zag, wist ik dat ik je wilde,” fluisterde hij. Langzaam maar ritmisch begon hij zijn harde penis tegen de achterkant van haar jurk aan te masseren. “Ik ben vanaf dat moment zo ontzettend opgewonden. Ik wilde je nemen, daar op de dansvloer.”

Anya, die zich op een andere planeet bevond, deed geen poging om hem te stoppen terwijl zijn handen de achterkant van haar jurk optilden en naar haar slipje bewogen. Hij liet zijn vinger in haar slipje glijden en begon haar klitje te masseren, terwijl zij tegen zijn hand aan bewoog. Ze was zo nat dat ze kon voelen hoe het vocht langs de binnenkant van haar dijbenen liep.

Binnen enkele minuten schreeuwde ze het uit terwijl ze tegen zijn vingers aan kwam. Intussen had de man zijn stijve penis uit zijn broek gehaald en nu duwde hij haar slipje opzij terwijl het topje haar doorweekte opening op zocht. Terwijl ze opmerkte dat hij een condoom droeg, duwde ze naar achteren en voelde hoe hij bij haar naar binnen kwam. Zijn hardheid vulde haar compleet terwijl hij diep bij haar naar binnen drong.

Hij liet zijn vingers weer naar haar klitje glijden om haar te stimuleren terwijl hij haar hard en snel neukte. Anya kwam weer over zijn hand en voelde hoe hij verstijfde. Vervolgens explodeerde hij in haar. Hij hield haar een paar minuten tegen zich aan terwijl ze beiden weer op adem kwamen.

Ze voelde hoe hij haar jurk weer naar beneden liet zakken en deze recht trok. Daarna hoorde ze de rits van zijn broek.

De man kuste haar voorhoofd.

“We zullen elkaar weer zien,” zei hij.

Toen was hij verdwenen. Anya bleef achter met een zeer bevredigde glimlach op haar gezicht. Haar stralende ogen reflecteerden het vuurwerk dat boven haar de hemel met duizend kleuren vulde.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *