De 6 Beste Seks Standjes voor een Mannelijk Orgasme

De beste seks standjes voor een mannelijk orgasme - Vrijen doe je zo!

Je denkt wellicht dat je geen behoefte hebt aan de beste seks standjes om een orgasme te krijgen. Sterker nog, het is algemeen bekend dat mannen in elk standje een orgasme kunnen krijgen, ongeacht of er iemand is om dit met hen te delen.

De standjes waar we het hier over hebben zijn echter de posities waarmee mannen ongekende, mind blowing orgasmes kunnen ervaren die ze met een speciaal persoon kunnen delen. Deze standjes bieden de mogelijkheid om je orgasmes nóg beter te maken.

De 6 Beste Seks Standjes voor een Mannelijk Orgasme

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Standje 1: Cowgirl

De eerste op de lijst van de beste seks standjes voor een mannelijk orgasme heet de Cowgirl. Dit is een klassiek, veelbeproefd standje voor de man dat maximale penetratie en optimaal genot beloofd. Hiermee krijg je de beste seks die je ooit hebt gehad. Bij dit standje doet de vrouw al het werk. Natuurlijk kan de man meehelpen, maar zij berijdt hem terwijl hij op zijn rug ligt en geniet van het uitzicht op haar stuiterende borsten. De maximale penetratie zorgt dat de man optimaal wordt gestimuleerd. Dit standje kan ook omgekeerd uitgevoerd worden, wanneer de vrouw met haar gezicht de andere kant op gaat zitten.

Standje 2: Around the Bend

Around the Bend is ook één van de beste seks standjes wanneer de man een explosie van ongeëvenaarde proporties wil ervaren. Diep stoten is voor veel mannen een seksuele oerdrang. Helaas is het met veel van de traditionele seks standjes niet mogelijk om heel diep te stoten, wat ervoor zorgt dat mannen soms behoefte hebben aan iets meer. Around the Bend is een standje waarmee de man de vrouw over het dichtstbijzijnde meubelstuk legt en zich vanaf het eerste moment zo diep mogelijk in haar begraaft. Door haar benen te spreiden en haar billen omhoog te brengen, kan de man diep naar binnen stoten zonder dat hij zich zorgen hoeft te maken dat hij haar pijn doet. Wanneer ze meer behoefte heeft aan intimiteit, kan de man simpelweg voorover buigen tot zijn borst haar rug raakt. Dit zorgt ervoor dat het meer als een gedeelde ervaring aanvoelt voor haar.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Standje 3: Inverted Rear

De Inverted Rear is ook één van de beste seks standjes voor een mannelijk orgasme, simpelweg omdat het stoten hierbij zo makkelijk is. De man ligt op zijn rug en de vrouw ligt boven op hem, met haar gezicht naar het plafond toe. Hij duwt haar benen opzij en pakt haar dijen vast, waardoor ze in een omgekeerde schrijlingse positie wordt gebracht. In deze positie is haar bewegingsvrijheid wat beperkt, maar de man kan vrijwel alles doen wat hij wil. Met de Inverted Rear kan de man zo diep en lang stoten als hij wil.

Standje 4: Full Mast

Als de vrouw behoorlijk lenig is, dan kun je de Full Mast toevoegen aan de lijst van beste seks standjes voor een geweldig mannelijk orgasme. De vrouw ligt op haar rug en tilt haar benen op tot deze zich in een hoek van 90 graden met haar lichaam bevinden. De man knielt voor haar. Hij legt haar benen tegen zijn borst aan en houdt ze stevig bij elkaar. De man is niet alleen in staat om diep te stoten, maar het voelt ook een stuk strakker dan normaal omdat haar dijbenen stevig tegen elkaar zijn aangedrukt. De vrouw moet voldoende steun in haar rug hebben, voor het geval de man iets te enthousiast wordt terwijl hij naar zijn hoogtepunt toe werkt.

Standje 5: Lotus

Ook de Lotus behoort tot de beste seks standjes voor het genot van de man. Dat komt omdat hier, net als bij de Cowgirl, de vrouw het meeste werk doet. De man gaat in kleermakerszit op het bed zitten en trekt de vrouw bij hem op schoot. Zij slaat haar benen om zijn middel heen en tilt zichzelf op zijn erectie. Als op en neer bewegen moeilijk blijkt, dan kan ze naar voren en achteren schommelen. Hiermee kan ze net zo’n explosief einde bereiken, terwijl haar onderrug wordt ontlast. Het is nog makkelijk wanneer je tegen een muur of hoofdeinde leunt.

Standje 6: Doggy Style

Het lijkt erop dat het Doggy Style standje op alle lijsten van de beste seks standjes staat, en dat geldt ook voor deze. Doggy Style is niet alleen het meest gebruikte standje in de porno industrie, maar het is ook één van de meest primitieve scenario’s als het op seks aankomt. Dit standje draait helemaal om de man. Het is een heel makkelijk standje om uit te voeren en biedt de man de mogelijkheid om haar diep te penetreren. Sommige vrouwen missen de intimiteit bij dit standje, maar dat kunnen mannen verhelpen door andere delen van haar lichaam te stimuleren terwijl ze naar hun orgasme toe werken.

Dit is slechts een greep uit de beste seks standjes voor een verbeterd mannelijk orgasme. Wanneer stellen eenmaal met deze standjes beginnen te experimenteren, zullen ze ongetwijfeld zelf een aantal standjes kunnen verzinnen waarmee ze nog meer plezier met elkaar kunnen beleven.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *