De eerste keer seks

De eerste keer seks - Vrijen doe je zo!

Er is voor alles een eerste keer, zo ook voor seks. Ontzettend spannend, maar de eerste keer seks zal ook voor veel jongeren heel veel vragen opwerpen: Ben ik er klaar voor? Doe ik het met de ware? Doet de eerste keer pijn?. Relax en lees eerst even rustig verder!

Iedereen herinnert zich de eerste keer. De eerste keer tongzoenen, de eerste keer écht verliefd zijn, en natuurlijk ook de eerste keer seks. De eerste keer seks brengt heel veel onzekerheid met zich mee. Er gaan zoveel dingen gebeuren waar je vooraf misschien nog geen flauw idee van hebt.

Romantische muziek en kaarsjes, zoals in de film

Je kunt er helemaal bij weg zwijmelen: de beelden die je vaak in romantische films ziet met een stel die de eerste keer seks hebben in een spaarzaam verlichte slaapkamer met zwoele muziek, kaarsjes én de perfecte partner. Jammer genoeg komt, in de meeste gevallen, dit beeld niet overeen met de werkelijkheid. Natuurlijk zijn er stellen die er echt werk van maken, en dat kunnen we alleen maar aanmoedigen. Maar in de meeste gevallen gebeurt het gewoon, en is er niks voorbereid. Daarom is het belangrijk om een beetje nuchter te blijven, ondanks alle vlinders in de buik. Je moet elkaar qua lichaam nog leren kennen en het contact van de blote huid kan eerst erg onwennig aanvoelen. De eerste keer seks zal je dus nooit vergeten, maar zal ook zelden of nooit de beste vrijpartij zijn. Belangrijk is om ontspannen te zijn er ervan te genieten.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Ben je klaar voor de eerste keer seks?

Of je klaar bent voor de eerste keer seks, is sterk afhankelijk van de persoon. Seks is niet leeftijdgebonden, wat het nog belangrijker maakt om naar jezelf te luisteren of je er écht klaar voor bent. Als je wilt autorijden is de keus veel gemakkelijker: Je mag pas autorijden als je 18 bent. Dat heeft niks met een gevoel te maken, maar met een harde leeftijdsgrens. Bij de eerste keer neuken ligt dit even wat anders.

De belangrijkste regel is dat je altijd naar jezelf moet luisteren, en je niet in een situatie laat ‘dwingen’ waardoor de eerste keer seks plaatsvindt. Als je daarna diep in je hart kijkt, heb je spijt. Als je partner steeds aan blijft dringen, moet er een grote alarmbel in je hoofd gaan rinkelen. Als diegene écht iets voor je voelt, zal deze het echt niet erg vinden om even te wachten tot jij er ook klaar voor bent. Bedenk goed dat de eerste keer seks maar één keer plaatsvindt, als een uiting van liefde tussen twee jongeren.

Doet de eerste keer seks pijn?

Natuurlijk zijn het vooral de meiden die deze vraag stellen. De eerste keer neuken betekend dat je maagdenvlies doorbroken zal worden tijdens de penetratie van de penis. De pijn hangt af van de persoon. Sommigen voelen geen pijn, maar de meesten zullen een vorm van pijn voelen. Deze pijn is overigens maar erg kort, maar kan gepaard gaan met een beetje bloed. Schrik dus niet! Het belangrijkste advies is om te ontspannen en heel ruim de tijd te nemen voor het voorspel. Ook moet je er op letten dat de vagina al flink nat is, voordat de penis naar binnen gaat. Is er geen, of te weinig, vocht, zorg dan dat je een glijmiddel gebruikt. Alleen op deze manier kun je de eventuele pijn zoveel mogelijk vermijden waardoor je alleen maar hoeft te genieten van dit speciale moment.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Seks tips voor de eerste keer

Het belangrijkste advies is om je te ontspannen, en je verwachtingen niet té hoog te leggen. We willen je hiermee beslist niet ontmoedigen, maar het is de realiteit. Natuurlijk kun je zelf heel veel doen om er toch een fijne ervaring van te maken door toch die ideeën van de eerder genoemde romantische film toe te passen.

  • Laat je nooit beïnvloeden door je omgeving, ook al zeggen ze dat ze allemaal allang seks hebben gehad. Soms kan dit waar zijn, maar over het algemeen is dit grootspraak. Begin nooit met seks om alleen maar bij die groep te horen. Luister naar jezelf!
  • Ondanks dat seks niet leeftijdsgebonden is: begin niet te jong aan seks, en doe het alleen maar als je er helemaal zeker van bent.
  • Doe het veilig, ook al slik je de pil. Er bestaat altijd een kans om een SOA (Seksueel Overdraagbare Aandoening) op te lopen. Gebruik dus altijd een condoom.
  • Een condoom omdoen is gemakkelijker dan je denkt. Lees dit artikel maar eens: Hoe een condoom omdoen?
  •  Lekker vrijen betekend ook communiceren. Geef aan wat je lekker vindt en wat je vooral niet lekker vindt.
  • Fouten maken tijdens de eerste keer neuken is onmogelijk. Het kan hoogstens wat onhandig gebeuren. Lach er beide gewoon om en ga gewoon verder.

En het allerbelangrijkste: Relax en geniet er gewoon van, want er is altijd maar één eerste keer voor alles, speciaal voor de eerste keer seks.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *