Onze eerste keer

Onze eerste keer - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Karel was het mietje van de klas, maar op een bepaalde manier toch wel leuk. Maar het was natuurlijk niet stoer om hem leuk te vinden. Karel behoorde dus ook niet tot ons groepje, maar hoorde bij de ‘nerds’, een groepje van 4 jongens die allemaal stuk voor stuk pukkels hadden en een hele dikke bril.

We waren met ons ‘groepje’ een avondje uit in de kroeg twee dorpen verderop. We hadden afgesproken om samen de discobus te nemen van 9 uur. Tot onze verbazing was ook de groep nerds, inclusief Karel, inmiddels ingestapt. Maar ja, we hadden niks met elkaar te maken en de bus begon te rijden. Stiekem keek ik zo nu en dan even naar Karel, want ik vond wel dat hij een lieve glimlach had.

Toen de bus arriveerde verloren we elkaar uit het oog. We hebben lekker gedanst en hier en daar wat te veel bier gedronken, maar dat vonden we allemaal niet erg. Veel plezier en nog meer lachen!

Aan het einde van de avond was ik mijn groep kwijt en zag tot mijn verbazing dat Karel ook wat verdwaast rondliep en mij in het oog kreeg. Hij kwam wat twijfelend naar me toe om te vragen of ik de anderen van zijn groep had gezien. Nee, natuurlijk niet had ik die niet gezien, zei ik, terwijl ik verdronk in zijn lach. Heel galant bood hij me aan om samen wat te drinken in afwachting van de rest. Zo gezegd zo gedaan.

De rest van de avond was verbazingwekkend leuk. Karel bleek erg grappig te zijn, heel belangstellend en kon goed luisteren. En och, die bril had hij thuisgelaten waardoor hij er een stuk knapper uitzag. We waren zo aan het praten dat we ieder besef van tijd kwijt waren. Nog maar net konden we de laatste discobus naar ons eigen dorp halen, maar van de rest van de groep was niets te bekennen. Aangekomen in ons eigen dorp, sloeg Karel zijn arm om me heen, en we besloten nog even een stukje te lopen door het park.

Om een lang verhaal kort te maken, we begonnen te kussen en te strelen, op een manier die ik helemaal niet verwacht had. Karel zei dat het de eerste was dat hij een meisje kuste. Misschien was het wel daarom dat het zo lief en teder was. Erg romantisch! Later heb ik Karel verteld dat het ook voor mij de eerste keer was.

Uren hebben we zo doorgebracht, al kussend en strelend. Heerlijk was het!

Later zijn we nog een paar keer uit geweest, ondanks alle commentaar van beide groepen. We vormden gewoon ons eigen groepje, en dat beviel ons best.

We zijn nu 2 jaar verder, en Karel en ik zijn nog steeds bij elkaar. Zijn bril is inmiddels vervangen door lenzen, en de puistjes beginnen al te verdwijnen. Maar het belangrijkste is nog steeds de tederheid en de romantiek van Karel. We zullen nooit die eerste keer in het park vergeten. Die eerste zoen is voor ons bepalend geweest. We zijn vreselijk verliefd.

Eva, 18 jaar

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *