De Rapper

De Rapper - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Ik was vastbesloten naar de show te gaan. Ik hou van rapmuziek , mijn vriendinnen niet bepaald, behalve Annemieke. Ik wilde er niet alleen naartoe, want dat was niet gezellig. Annemieke wilde wel mee, gelukkig. We hadden hadden allebei een oogje op Frits. Frits was een van de deelnemers aan de wedstrijd: rapper van de maand. Annemieke en ik wisten dat hij zich heel lang had voorbereid, en we hadden vaker horen rappen op school als hij met zijn vrienden stond. Zijn teksten waren scherp, politiek incorrect,maar eerlijk. Hij was niet bepaald een knappe jongen, maar toch aantrekkelijk voor de meeste meisjes op school.

Bovendien had hij nog geen vriendin, dat dachten we tenminste. want hij had geen gebrek aan vrouwelijk gezelschap. Er liepen altijd tenminste twee meiden naast hem, maar niemand had hem kunnen strikken, en geloof me dat ze het probeerden.

Ik was een van de vele stille aanbidders van Frits, ik wilde niet dat iemand het merkte,want ik was vast van plan zijn vriendin te worden en de concurentie zou mij kunnen dwarsbomen.

Annemieke had ook een oogje op Frits, dat vond ik niet erg, want Annemieke had op haast iedere jongen een crush. Wat heeft die mooie ogen, wat een grappig neus, o die heeft zo een mooie mond, om te kussen. En zo kon je doorgaan. Echt een jongensgek die Annemiek, maar ze was niet dat type dat maar met jan en alleman in bed sprong. Frits sprak zelden tegen mij.

Ik was daarom dolgelukkig toen hij me vroeg of ik ook naar de show kwam. Ik zei : ja hoor, het lijkt me leuk. Jij doet toch mee met de wedstrijd? Vroeg ik. Jawel zei Frits, en ik ben van plan te winnen,

maar ik heb natuurlijk de steun nodig van het publiek. Hoe meer mensen er voor mij zijn, hoe beter mijn kansen. Ok zei ik snel, ik kom met Annemiek. O cool zei Frits. Mijn hart ging tekeer maar ik

kon me nog net beheersen. Wow ik voelde me gewoon opgewonden om het feit dat Frits tot me had gesproken. Op de dag van de show belde Annemieke mij om af te zeggen. Ze had vreselijke pijnen, en krampen in haar buik. Dat gebeurde iedere maand bij haar als ze menstrueerde.

Ach wat vervelend, nu moest ik alleen naar de show, en bovendien had ik Frits beloofd met iemand te komen om hem aan te vuren.

Toen ik bij de zaal aankwam waar de rapshow gehouden zou worden, was er een lange rij voor de ingang. Ik zag heel wat meisjes van de school, die waarschijnlijk voor Frits kwamen, maar ik had geen zin me bij hun aan te sluiten, ze waren geen rap fans en ik zou me vreselijk ergeren aan hun stomme opmerkingen.

Ik zocht snel een plek vooraan, de deejay was al begonnen om de zaal op te warmen met hip-hop en rap. Toen werden de rappers opgeroepen om zich voor te stellen. Frits was de 2e.

De meisje joelden toen hij opkwam, hij zag er vandaag extra sexy uit, zijn trui hing open en

Je kon duidelijk zijn 6 pack zien. De show was goed en de rappers waren tegen mekaar opgewassen.

Frits won uiteindelijk de 2e prijs, waar hij duidelijk niet echt blij mee was. Ik liep snel naar buiten,

Tot mijn verassing zag ik plotseling Frits op me afkomen. Kan ik met je meelopen?

Natuurlijk, zei ik, en gefeliciteerd met de 2e prijs, ik stak mijn hand uit om hem te feliciteren.

Hij pakte mijn hand vast en liet het niet meer los. Ik had liever de eerste prijs zei hij glimlachend, maar de winnaar was ook heel goed. Ik vond je beter hoor zei ik een beetje verlegen. Hij lachte en gaf me een snelle kus op mijn wang. Dat is lief van je, zei hij. Ik wist niet wat me overkwam, ik voelde me dolgelukkig en vleide mij steeds dichter tegen hem, we spraken niet maar ons lichamen waren verhit. Plotseling stopte Frits, en begon mij te kussen, en ik beantwoordde zijn vurige kussen, met evenveel hartstocht, ik voelde zijn handen overal.

Ik woon vlakbij, fluisterde hij, kom en hij liep een zijstraat in. Het was het tweede huis in de straat,

Snel pakte hij zijn huissleutel uit zijn zak en deed de deur open. Kom zei hij en trok me een kamer in.

Hij deed de deur dicht en tilde me op, en legde me op een bed . Hij knielde naast me en trok mijn bloes en bh uit, en kuste mijn borsten, zijn handen bleven me strelen terwijl hij mijn borsten kuste.

Ik werd er bijna gek van, en voeld dat ik elk moment mijn hoogtepunt zou bereiken.

In een roes voelde ik dat hij op me kwam liggen, en hij stopte zijn penis snel in mij. We hijgden, en zuchten en het werd steeds heter totdat we beiden klaar kwamen. Ik voelde mij happy. Frits glimlachtte en zei: nou dat was lekker, vind je niet? Schaterlachend knikte ik. Vanaf die dag zijn Frits en ik onafscheidelijk.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *