Voorspel is voor vrouwen erg belangrijk!

Waarom een goed voorspel voor vrouwen zo belangrijk is - Vrijen doe je zo!

We weten allemaal dat een voorspel voor vrouwen belangrijker is dan voor een man: Een man heeft redelijk snel een erectie en kan direct beginnen, maar bij een vrouw ligt dit even wat anders. We leggen uit waarom!

Het voorspel in het algemeen is natuurlijk een heerlijk begin van lekkere seks. Elkaar strelen, bekijken, zoenen, en misschien een geile erotische massage. Zowel jij als je partner kunnen hier veel plezier aan beleven. Maar dit is niet de enige reden voor een goed voorspel. Met name voor de vrouwen zijn er ook noodzakelijke fysieke redenen om het neuken sowieso mogelijk te maken.

Natte vagina

Als je ogenblikkelijk begint met de penetratie, zonder enige vorm van opwinding of voorspel, kan dit pijn gaan doen. De reden hiervoor is het ontbreken van vaginaal vocht, waardoor de penis gemakkelijk naar binnen kan glijden. Een droge vagina betekent een pijnlijke penetratie, niet alleen voor de vrouw, maar ook voor de man.

Naarmate je steeds geiler wordt tijdens een voorspel, wordt je vagina natter. Bij sommige vrouwen gaat dit vrij snel, bij anderen kan het wat langer gaan duren. In extreme gevallen kan het zijn dat je maar heel erg weinig vaginaal vocht aanmaakt, waardoor het neuken iedere keer weer erg lastig is. In dat geval is het aan te raden om een goed glijmiddel te gebruiken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Geil worden

Op het moment dat je opgewonden raakt, gebeurt er van alles in je lichaam. Grote hoeveelheden bloed worden naar de schaamstreek gestuurd waardoor de grote schaamlippen gaan opzwellen en de omliggende spieren lichtjes aan gaan trekken. Dit is een proces wat vergelijkbaar is met het krijgen van een erectie voor de man. De schaamlippen worden, met name door het aangevoerde bloed, een flink stuk gevoeliger. Het vaginale vocht begint haar werk te doen, en stimulatie in en rond de vagina begint nu pas plezierig te worden voor de vrouw. Zodra je het geil met je vingers kunt voelen, kun je zonder problemen en pijn penetreren. Met je vingers of met je penis.

Neem de tijd voor een heerlijk voorspel

Als je voldoende tijd neemt om je lichaam zowel geestelijk als lichamelijk voor te bereiden op de lekkere seks die gaat volgen, zal de beloning voor beiden groot zijn. Nagenoeg iedere vrouw zal toegeven dat een voorspel voor haar belangrijk is, terwijl een voorspel voor mannen vaak ‘optioneel’ is. Vrouwen zitten gewoonweg anders in elkaar, maar helaas is dit niet altijd bekend bij de mannen. Natuurlijk is een vluggertje heerlijk, maar ook daar is een voorspel aan voorafgegaan door elkaar op te geilen op momenten dat je geen fysiek contact kunt hebben.

Als vrouw is het dus belangrijk om duidelijk aan te geven dat je tijd nodig hebt. Tijd die overigens helemaal niet verloren is, want een lekker voorspel met bijvoorbeeld een heerlijke erotische massage is een genot voor beide!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

1 reactie op "Voorspel is voor vrouwen erg belangrijk!"

  1. Armand says:

    Tik wil nu wel eens echt goed kunnen beffen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *