Beter Worden in Sexting? Lees Hier 10 Tips Voor Sexting!

Sexting staat eigenlijk voor alle seksueel getinte zaken die je via de telefoon kunt doen. Het gaat dus niet alleen maar om het sturen van geile berichtjes, maar bijvoorbeeld ook foto’s of filmpjes sturen. Sexting kan een hele goede manier zijn om je dag extra spannend te maken, en om jezelf en je partner al klaar te maken voor een heerlijke nacht.

Maar gewoon naar je partner sturen “ik ben zo geil” heeft niet zoveel zin. Iedereen kan wel seksueel getinte dingen sturen, maar weet je al hoe je het echt leuk maakt? Waarschijnlijk niet! Daarom geef ik je in dit artikel 10 tips om nog beter aan sexting te doen. Wedden dat jullie niet meer kunnen wachten tot jullie thuis zijn?

sexting

Tip 1: Wees heel plagerig

Met sexting wil je niet dat je partner direct gaat klaarkomen. Nee, je wilt hem of haar juist voorbereiden voor een hele spannende avond. Dat kun je dus het beste doen door niet te direct te zijn, maar juist een beetje plagerig en flirterig te doen. Je wilt dat de ander intens naar je gaat verlangen, zonder dat je al te veel prijsgeeft.

Dit geldt ook voor het sturen van foto’s. Maak niet gelijk in vol ornaat een naaktfoto, maar hou het iets meer bescheiden. Een beetje inkijk, een bobbel in je broek, rokje even omhoog… Net genoeg zodat het spannend wordt, maar waardoor de ander verlangt naar meer. En dat geef je natuurlijk pas de avond zelf.

Niet: “Ik wou dat je hier was, dan zou ik je even keihard nemen”

Wel: “Ik mis je, je handen over m’n lichaam, mijn mond op de jouwe…”

Tip 2: Doe aan sexting op onverwachte momenten

Stel: jouw partner zit in een belangrijke vergadering op zijn/haar werk. Hij/zij voelt de telefoon trillen in de broekzak: een berichtje van jou. En wat is het? Een pikante foto of spannend berichtje, op zo ongeveer het slechtst denkbare moment! Dat is juist wat dit berichtje zo extra opwindend maakt.

Omdat je partner nu eigenlijk niet op seksuele wijze aan jou mág denken, wordt het des te geiler. Waarschijnlijk komt hij/zij half boos, en half opgewonden thuis die avond. Wedden dat je dan gegarandeerd een leuke avond beleeft? Hoe slechter het moment uitkomt, hoe beter je kunt sexten…

ee5ee56437966011e781e6def4b71f6444

Tip 3: Geef wat ‘spoilers’ voor vanavond

Als je op een dag eens even zin hebt in een goede vrijpartij, wat is er dan beter dan je partner even op de hoogte stellen van wat je van plan bent? Als jouw partner weet dat je aan hem of haar denkt, en dat je in een geile bui bent, kan hij of zij niet wachten tot de avond zelf. Laat dus via sexting weten wat je partner iets leuks te wachten staat.

Ook hier geldt weer: wees een beetje cryptisch. Als je bijvoorbeeld een nieuw lingeriesetje hebt gekocht, of juist een romantisch avondje met leuke afloop hebt gepland, zeg dat dan niet direct! Het is voor jouw partner veel leuker als hij/zij erover kan fantaseren. Je zorgt er dan namelijk voor dat jouw partner de hele dag nog aan jou denkt…

Niet: “Vanavond heb ik een heerlijk diner bij kaarslicht voor je, en daarna gaan we eens lekker het bed in…”

Wel: “Jij gaat vanavond de avond van je leven hebben. Ik verklap niets, behalve dat we alleen zijn…”

Tip 4: Sexting komt van twee kanten

Je kunt je voorstellen dat sexting heel opwindend en spannend is… totdat het eenrichtingsverkeer wordt. Als jij telkens degene bent die iets spannends stuurt, maar er nooit iets voor terugkrijgt, is de lol er snel af. Andersom geldt dat ook: wanneer jouw partner veel seksueel getinte berichtjes stuurt, en jij daar als een droogkloot op reageert, is het snel afgelopen.

leren-flirten

Reageer dus op elkaar. Maak de ander ook opgewonden, ga mee in het spelletje. Niets is vervelender dan iemand die serieus reageert op een sexting bericht. Juist door goed op elkaar te reageren, maak je het sexting spelletje nog veel leuker. En hoe beter de sexting, hoe interessanter jullie relatie wordt!

Niet: “Oh? Wat gaan we vanavond doen dan?”

Wel: “Ik weet wat je denkt… Ik denk precies hetzelfde”

Tip 5: Laat weten dat je opgewonden wordt door de ander

Voor veel mensen is het niet zozeer de inhoud van de sexting zelf die opwindend is. Nee, het gaat juist om het feit dat jij opgewonden raakt door de ander. Wetend dat je iemand anders helemaal gek maakt van geilheid en verlangen, is veel opwindender dan die ene foto in lingerie die je gestuurd had.

Laat dus vooral weten hoe erg jouw partner je opwindt. Niet alleen is het een goede ‘boost’ voor het ego van je partner, het is ook een soort ‘selffulfilling prophecy’. Wanneer jouw partner weet dat hij/zij jou opwindt, zal hij/zij ook harder werken om dat te bereiken. Je geeft je partner een duwtje in de rug om meer moeite voor jou te doen.

Niet: “Ik wou dat je hier was, om je eens lekker te grazen te nemen”

Wel: “Ik weet niet wat het is, maar ik werd zo opgewonden toen ik net aan je dacht…”

Tip 6: Wissel het af

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Dat is vaak ook het geval bij sexting; veel mensen vinden het leuker om een geile foto te ontvangen dan wat spannende berichtjes. Maar het is juist de truc om deze twee af te wisselen. Want of je nu vaak foto’s stuurt of juist berichten; op een gegeven moment is ook daar de lol wel vanaf.

Wees daarom een beetje creatief. Als je iemand bent die vooral houdt van berichten sturen en goed bent met woorden, maak je je partner nog veel gekker door ook eens een sexy foto te sturen. En als je juist houdt van hele fotoshoots maken van jezelf, hou het dan eens bij spannende chats. Je partner zal nog meer naar je verlangen!

Tip 7: Daag je partner uit

Het is natuurlijk leuk als jij veel dingen naar je partner stuurt. Maar daar wil je wel wat voor terug; en waarschijnlijk heb je ook daar je voorkeuren in. Probeer eens je partner uit te dagen om iets te versturen waar jij helemaal stapel van wordt. Wat dat precies is, hangt natuurlijk geheel van jou af.

Know-Your-Partner

Misschien vind je het wel heel opwindend om te lezen wat hij/zij allemaal met jou zou doen, wanneer je hem/haar alles zou laten doen. Of je vindt foto’s in een bepaalde situatie heel opwindend, bijvoorbeeld wanneer je partner op werk is. Door aan elkaars behoeftes te voldoen, blijft de sexting leuk en kun je elkaar beter bevredigen.

Tip 8: Ook voor sexting geldt: alles met mate

Je hebt nu wel door hoe geil goede sexting kan zijn. Maar ook hierbij geldt: alles met mate. Zelfs sexting verliest zijn kracht wanneer je het drie keer per dag doet. Juist het exclusieve en het onvoorspelbare van sexting zorgen ervoor dat het opwindend blijft. Pas het daarom toe met mate, en je kunt er meer van profiteren.

Dit geldt ook voor de dingen die je in de sexting gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan vunzige taal, emoticons of het gebruiken van de naam van je partner. Dit laatste kan extra kracht aan je sexting geven, tenzij je het te vaak doet. Wees onvoorspelbaar, wees afwisselend, en bovenal: wees sexy.

Tip 9: Gebruik eerdere ervaringen

Sexting is op zich al erg sexy. Je maakt het echter nog veel beter door het te linken aan eerdere seksuele ervaringen van jullie. Je dwingt je partner daarmee om terug te denken aan die ene geile avond, of dat ene kleine moment van plotselinge geilheid. En niets maakt hem of haar meer ‘in the mood’ dan dat!

Door af en toe te relateren aan eerdere ervaringen, maak je de sexting veel meer beschrijvend. Je partner weet precies waar je het over hebt, en met weinig woorden laat je zijn of haar hoofd op hol slaan. Bovendien geef je je partner ook nog een extra complimentje: je laat weten dat je het toen heel erg naar je zin hebt gehad.

Tip 10: Wees voorzichtig met sexting!

Sexting is dus ontzettend opwindend en een geweldig voorspel. Maar je moet er ook voorzichtig mee zijn; een verdwaalde naaktfoto kan zo op het internet komen te staan. Een idee is dus om hier goede afspraken over te maken met je partner. Bewaar bijvoorbeeld al jullie foto’s in een onzichtbare map, en verwijder ze om de zoveel tijd.

sexting (1)

Ook moet je oppassen met naaktfoto’s waar je gezicht op staat. Ja, dat maakt het extra sexy voor je partner; maar als deze op het internet komen, ben je een heel stuk verder van huis. En je kunt het je misschien niet voorstellen, maar er zijn genoeg exen die naaktfoto’s van hun ex-partner via het internet verspreiden. Wees dus wel een beetje voorzichtig met sexting en maak goede afspraken!

Voor vrouwen: de beste tips om een man te veroveren en te houden – en alleen voor jou!

Heb je slechte en oppervlakkige dates? Wil je een man die je echt leuk vind en bij je blijft voor de lange termijn?

Ontdek dan de beste methode op het internet, namelijk ‘Verover en Houd Hem’. Het leert je om mannen letterlijk verslaafd aan je te maken, waarvoor ze je nooit meer willen verlaten.

Bekijk hier hoe je een man’s hart verovert en hem voor altijd van je laat houden:

Verover en Houd Hem Risicovrij Uitproberen

Voor mannen: date de vrouwen die je altijd al had willen hebben

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies van Jonathan & Oscar om een overvloed aan vrouwen in je leven te krijgen, ook al ben je kort, arm of onaantrekkelijk.

Klik op de link hieronder en leer hoe je vrouwen versiert waar en wanneer je maar wilt zonder er veel moeite voor te hoeven doen:

Super Dating Geheimen voor Mannen + GRATIS Ebook Download

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *