Seks Op het Strand: 6 Tips + De 3 Beste Standjes

Het strand is een plek die bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Ik weet niet of het de zilte zeelucht, de woeste of juist kalme zee, de schaars geklede strandgangers of de maagdelijk witte stranden zijn, maar veel mensen fantaseren er weleens over om seks te hebben op het strand. In de praktijk blijkt dit echter vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe kun je goed seks op het strand hebben?

Seks op het strand brengt een aantal complicaties met zich mee, van de mogelijke pottenkijkers tot het zand dat overal inkruipt en kan gaan schuren. Het is daarom raadzaam om van tevoren goed na te denken over hoe je dit precies wil gaan aanpakken.

In dit artikel zal ik de volgende tips bespreken:

  • Neem een strandlaken mee
  • Doe het niet te dicht bij de zee
  • Zoek een enigszins beschutte plek
  • Wacht tot het donker is
  • Kleed je niet helemaal uit
  • Probeer het eens onderwater

Tip 1: Neem een strandlaken mee

strand1Het eerste obstakel dat je moet zien te overkomen als je seks wil hebben op het strand, is het overal aanwezige zand. Het laatste wat je wil is dat al dat ruwe, schurende zand terechtkomt op plekken waar het niets te zoeken heeft, want als dat gebeurt zal de seks vooral pijnlijk zijn in plaats van prettig, spannend en romantisch.

Een manier om dit te voorkomen is door middel van een strandlaken. Neem gewoon zo’n laken mee, en spreid hem voor jullie uit op de plek waar jullie seks willen gaan hebben. Als je vervolgens op het strandlaken gaat liggen of zitten, heb je als het goed is geen last van zand tijdens jullie vrijpartij aan de zee.

Als je seks gaat hebben in het zand, kun je net zo goed een condoom van schuurpapier dragen.

Waar je overigens wel voor moet zorgen, is dat het strandlaken groot genoeg is. Veel van zulke lakens zijn niet eens echt groot genoeg voor één volwassen mens om op te liggen. Zo’n laken zal je natuurlijk ook weinig hulp bieden wat zand betreft, aangezien je veel beweegt tijdens seks, en hiervoor dus wat ruimte nodig hebt.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Doe het niet te dicht bij de zee

Aangezien de zee misschien wel het mooiste deel van een strand is, is het niet heel raar als je de neiging hebt om zo dicht mogelijk bij de zee te gaan liggen. Hier kun je dan genieten van het geluid van de golven en de aanblik van de zee, wat de seks tussen jou en je partner een stukje romantischer maakt.

In de praktijk zal dit echter heel anders lopen. Er is een goede kans dat de zee op een gegeven moment dichter bij jullie zal komen, als het vloed wordt. Daardoor kun je ineens verrast worden door een natte plens water terwijl je bezig bent. Niet alleen zal dit zeer koud zijn, maar het zal ook zand met zich meebrengen, die dan op ongewenste plekken kan blijven plakken.

De zee mag dan romantisch zijn, een koud stroompje water tussen je billen is dat absoluut niet.

Zorg dus dat je niet te dicht bij de zee ligt, dan bespaar je jezelf dit soort ongemakkelijke onderbrekingen. Overigens is het zand ook veel zachter als je wat verder van de zee af gaat, dus dat zal ook een stukje comfortabeler zijn tijdens de seks.

Tip 3: Zoek een enigszins beschutte plek

strand2Misschien is het voor jou en je partner wel onderdeel van de spanning dat je elk moment betrapt kan worden. Midden op het strand, in het volle zicht seks hebben is echter niet zo’n goed idee. Dan weet je namelijk wel zeker dat mensen je zullen vinden, en die mensen kunnen ook keurige ouderen of gezinnen met kleine kinderen zijn.

De mogelijkheid om betrapt te worden mag dan opwindend zijn, maar dat gevoel trekt snel weg als een tienjarig jongetje jullie staat aan te staren.

Om te voorkomen dat dit soort mensen je betrappen, kun je dus maar beter een iets beschutte plek uitkiezen. Als je op het strand waar je je bevindt de duinen in kan, dan is dat de ideale plek om wat beschutter seks te kunnen hebben. Let wel op dat je niet bij het lange helmgras in de buurt gaat zitten, want dat kan vervelend prikken als je er tegenaan komt.

Als je het een beetje spannender wil houden, kun je kijken of er een zandheuvel is waarachter je kan gaan liggen, of een plek met ongebruikte strandstoelen waartussen je niet zo zal opvallen. Op dat soort plekken is er nog wel een kans dat mensen je betrappen, maar de kans is wat minder groot dan wanneer je gewoon op het strand bezig gaat.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 4: Wacht tot het donker is

’s Nachts zijn er vrijwel geen mensen op het strand, en de mensen die er wel zijn kunnen je moeilijker zien. Daarom kan het slim zijn om even te wachten tot het donker is, want dan is de kans dat je wordt betrapt een stuk minder groot. Seks in het openbaar is in beginsel strafbaar, dus alleen dat is al een goede reden om niet gevonden te willen worden.

Zorg wel dat je niet te ver het strand op of de duinen in loopt, tenzij je het strand heel goed kent. In het donker herken jij zelf ook minder, en je wil natuurlijk niet de weg kwijtraken, niet meer weten waar je vandaan komt, en vervolgens een uur lang op zoek moeten naar je auto.

strand3

Tip 5: Kleed je niet helemaal uit

strand4Ook deze tip heeft te maken met het eventuele gevaar om betrapt te worden. Als je iemand hoort aankomen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weg kunnen zijn of normaal kunnen overkomen. Als je volledig naakt bent, zul je echter waarschijnlijk nog ontkleed zijn als de eventuele voorbijgangers je bereikt hebben, of zul je helemaal naakt weg moeten rennen.

Een tip van mij is daarom om je niet helemaal uit te kleden. Als vrouw kun je makkelijk een strandjurk aanhouden tijdens de seks, zodat je het voor de buitenwereld kan laten lijken alsof je al die tijd gewoon aangekleed was.

Een man kan zijn zwembroek op zijn enkels houden, maar aangezien een zwembroek makkelijk aan en uit te trekken is, kun je ook gewoon zorgen dat hij binnen handbereik ligt.

Op die manier kun je jezelf als je iemand hoort aankomen heel snel weer aankleden, en lijkt het voor hen net alsof jullie gewoon een onschuldig stelletje zijn dat op het strand ligt te zonnen. Zodra de voorbijgangers vertrokken zijn, kun je gewoon weer beginnen met de seks, zonder je weer helemaal uit te hoeven kleden.

Tip 6: Probeer het eens onderwater

Seks op het strand spreekt bij veel mensen dus erg tot de verbeelding, maar er zijn weinig mensen die eraan denken dat je ook seks kan hebben in de zee. Als je dit doet op een plek waar niet al te veel mensen aan het zwemmen zijn, hoeft niemand door te hebben wat jullie onderwater allemaal aan het doen zijn.

Je kan dit staand doen, maar je kan ook de vrouw “optillen” tot een houding waarin zij met haar armen om de nek en met haar benen om het middel van de man zit. In de zee gaat dit makkelijker dan op land, want door een verschijnsel dat “opwaartse kracht” genoemd wordt wegen dingen minder onder water. Bij zout water (zoals in de zee) is dit effect nog sterker.

Bij seks komt sowieso al een hoop nattigheid kijken, dus waarom zou je niet meteen de zee in gaan?

De 3 beste standjes voor seks op het strand

Je kent nu enkele tips voor het hebben van seks, die je ongetwijfeld zullen gaan helpen om al te veel gedoe te vermijden. Hiermee ben je er echter nog niet. Niet alle standjes zijn per se even makkelijk uit te voeren op het strand, terwijl andere standjes er juist weer uitermate geschikt voor zijn. Het is dus zinvol om het verschil hiertussen te weten.

Daarom zal ik nog even enkele standjes uitlichten die het altijd goed doen op het strand. De volgende standjes zal ik even kort bespreken:

  • Staand
  • De lapdance
  • Doggy style

Standje 1: Staand

strand5De naam van dit standje spreekt eigenlijk al wel voor zich: als je op deze manier seks hebt, staan beide partners rechtop, en gaat de man schuin van onderen bij de vrouw naar binnen. Dit kan echter op verschillende manieren.

De vrouw kan met haar rug naar de man toe staan, maar ze kan ook met haar gezicht naar hem toe staan en een been en/of haar armen om hem heen slaan. Hier kun je zelf een keuze in maken afhankelijk van wat jullie fijn vinden.

Een voordeel van dit standje is dat je het makkelijk met een groot aantal kleren aan nog kan doen. Als de vrouw een strandjurk draagt die je een beetje optilt, kun je vanuit de meeste hoeken niet eens echt zien wat jullie aan het doen zijn. Ook heb je in deze positie geen last van zand, omdat je voeten de enige lichaamsdelen zijn die de zanderige grond aanraken.

Een nadeel is dat je al snel vrij zichtbaar bent voor eventuele pottenkijkers als je rechtop staat, al hoeft dit geen probleem te zijn als je een rustig plekje in de duinen weet te vinden, of als je bijvoorbeeld in de zee seks hebt. Verder is dit een lastig standje voor koppels die erg verschillen in lengte.

Standje 2: De lapdance

strand6Bij deze positie gaat de man in kleermakerszit zitten, of anders met zijn benen voor hem uit gestrekt. De vrouw gaat met één been aan elke kant van de man op zijn schoot zitten, en laat zich als het ware op zijn penis zakken. Vervolgens gaat ze op en neer alsof ze de man een lapdance geeft. De man kan haar bij haar middel pakken om haar te ondersteunen, of zij kan haar armen om zijn nek heen slaan.

Ook bij dit standje zul je weinig last hebben van zand, omdat jullie genitaliën ver genoeg boven de grond zitten om er in principe niet mee te maken te hoeven hebben. Bovendien wordt dit standje vaak als romantisch gezien, wat bijdraagt aan de al romantische sfeer op het strand. Daarnaast kan een strandjurk in dit standje ook een hoop verbergen voor eventuele nieuwsgierige strandgangers.

Verder is dit een standje dat de vrouw de controle geeft over de diepte, de snelheid en voor een groot deel de hoek van de penetratie.

Standje 3: Doggy style

strand7Doggy style, ook wel “op z’n hondjes” genoemd, is een standje dat bij de meeste mensen wel bekend zal zijn. Hierbij gaat de vrouw op haar handen en knieën zitten, en knielt de man achter haar. Vervolgens gaat hij vanuit die positie bij haar naar binnen. Tijdens het stoten heeft de man de handen vrij om bijvoorbeeld aan de clitoris of de tepels van de vrouw te zitten.

Wederom is dit een standje waarbij je makkelijk je kleren voor het grootste deel aan kan houden, en een standje waaruit je makkelijk kan “herstellen” op het moment dat je betrapt denkt te worden.

Verder is dit een standje waarbij, in tegenstelling tot bij de lapdance, de man degene is die de controle heeft. Of jij graag degene bent die het meest dominant is, kan je dus laten meespelen in je keuze voor een standje.

Nu je gewapend bent met de kennis uit dit artikel, staat niets je meer in de weg om een keer een fijn potje seks op het strand te proberen te hebben. Je zal geen last hebben van zaken als zand en andere strandgangers, en je zal optimaal van elkaar kunnen genieten in deze spannende en romantische setting.

Seks is vooral leuk als er niet te veel geregel en moeilijkheden bij komen kijken, en met deze tips zal je al die moeilijkheden makkelijk kunnen vermijden.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *