Wat Is een Vallei Orgasme? 6 Stappen voor een Vallei-Orgasme

Seks – als je het voor het eerst doet, lijkt het alsof er niets beters bestaat. Je kunt er geen genoeg van krijgen en je bent op seksueel vlak ontzettend creatief. Op een gegeven moment begint echter de sleur erin te komen, of je het nu wilt of niet. De orgasmes beginnen op elkaar te lijken – als je ze überhaupt al krijgt…

Zeker naarmate je ouder wordt, kan de seks je wat gaan tegenstaan. Je hebt steeds minder zin en het voelt minder fijn dan eerst. Het is tijd voor verandering, tijd dat je op een andere manier tegen seks aan gaat kijken. Het wordt tijd dat je het vallei-orgasme ontdekt. Na dit orgasme zal je je beter voelen dan ooit – met meer libido dan ooit!

Wat is een vallei orgasme?

Een vallei-orgasme komt oorspronkelijk uit China, van de taoïsten. vallei1Zij waren geen monniken met spirituele krachten, maar gewone mensen, die seks op een andere manier hadden ontdekt. Zoals wij het zien, heeft seks eigenlijk één doel: een orgasme bij de man en de vrouw. Niet alleen krijgt de vrouw lang niet altijd een orgasme, maar dit doel is ook nogal achterhaald.

Seks draait om genieten, niet om een orgasme.

Hoe fantastisch zou het zijn als seks niet zo was als nu, maar meer op de volgende manier:

 • Je krijgt meer energie nadat je seks hebt gehad;
 • Je orgasme is niet één hoogtepunt, maar kan urenlang duren;
 • Je voelt je sexyer dan ooit tevoren;
 • Seks draait niet meer om presteren, maar om je goed voelen.

Dit lijken misschien wat zoete woorden, maar met het vallei-orgasme zou je dit kunnen bereiken. De term ‘vallei-orgasme’ is misschien een beetje verwarrend. Wat wordt daar nu precies mee bedoeld?

Je associeert het woord ‘vallei’ misschien met een dal, wat nogal een negatieve connotatie heeft. Een vallei-orgasme is zeker geen diep dal. Met de term ‘vallei’ wordt meer uitgestrekt bedoeld. Het is een langdurig, uitgestrekt orgasme. Waar een normaal orgasme een soort hele hoge piek is, is een vallei-orgasme juist een constant verhoogd niveau.

Een vallei-orgasme duurt dus niet alleen lang, je voelt het ook door je hele lichaam. Vrouwen die weten hoe ze een vallei-orgasme moeten krijgen, omschrijven het als een “intens, gelukkig gevoel, dat de hele dag kan duren en veel voldoening geeft.”

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Waarom zou je een vallei-orgasme willen krijgen?

Als deze beschrijving van een vallei orgasme nog niet goed genoeg klonk, zijn er nog veel meer redenen om een vallei-orgasme te willen krijgen.

vallei2Ten eerste zorgt het krijgen van een vallei-orgasme voor een hoger libido. Vrouwen die eerst bijna geen zin in seks meer hadden, om wat voor reden dan ook, zijn na het krijgen van een orgasme helemaal bijgedraaid. Het orgasme voelt zo goed, dat je steeds meer zin krijgt in seks. Daarnaast helpt een vallei-orgasme je om beter te bonden met je partner.

Ten tweede krijg je van vallei-orgasmes meer energie. Het orgasme is intens en pulseert door je hele lichaam heen.

Tijdens en na een vallei-orgasme heb je het gevoel alsof je de hele wereld aan kunt!

Een vallei-orgasme is eigenlijk het perfecte begin van de dag. Je merkt dat je de rest van de dag lekkerder in je vel zit en meer energie hebt. Je bent fit genoeg om met een brede lach aan je dagelijkse verplichtingen te voldoen.

Ten slotte kan een vallei-orgasme je veel meer zelfvertrouwen geven, zowel tussen de lakens als daarbuiten. Je voelt je goed over jezelf, omdat je het gevoel hebt dat je jezelf (seksueel) beter kent. Je voelt je fijner in je eigen lichaam. Dit straalt uit naar de rest van je leven. Het vallei-orgasme geeft je een energie die je nog nooit gevoeld hebt!

In 6 stappen naar een vallei-orgasme

Ben jij ook benieuwd naar hoe zo’n vallei-orgasme voelt? Zou jij ook willen weten hoe geweldig een vallei orgasme wel niet moet voelen? Dan heb ik hier een stappenplan voor je opgesteld om naar een vallei-orgasme toe te werken. Let wel op:

Het is niet makkelijk om een vallei-orgasme te krijgen.

Het is niet ‘zomaar’ een orgasme, zoals je bij de seks of masturbatie ervaart. Een vallei-orgasme voelt ten eerste heel anders. Het is niet een hoogtepunt, zoals ik net al heb uitgelegd, maar meer een soort state of mind. Je bent soms urenlang in een soort andere wereld van genot en geluk.

Juist omdat een vallei-orgasme zo anders voelt, en het lastig is om te omschrijven hóe het precies voelt, is het belangrijk om geduldig te zijn. Niet voor niets zijn er hele cursussen bedacht voor vallei-orgasmes, zoals op vallei-orgasme.nl. Met deze kennis in je achterhoofd kun je aan de 6 stappen voor een vallei-orgasme beginnen.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Stap 1: Zorg ervoor dat je in de goede stemming bent

vallei3Je kunt geen vallei-orgasme krijgen als je gestrest bent, of als je allerlei andere dingen aan je hoofd hebt. Voor een deel lijkt het opwekken van een vallei-orgasme op mediteren. Kortom, neem eerst de tijd om rustig te worden. Doe bijvoorbeeld wat ademhalingsoefeningen.

Daarnaast is je omgeving van groot belang. Zet even je telefoon uit of op vliegtuigstand, zet een rustig muziekje op, zorg voor wat kaarslicht en geurstokjes, creëer een fijne sfeer in de ruimte. Je kunt dit het beste doen in de slaapkamer – een plek die persoonlijk van jou is en waar je je op je gemak voelt.

Stel jezelf open voor een nieuwe ervaring. Gooi al je ideeën die je eerst over seks en klaarkomen had uit het raam en probeer met een schone lei te beginnen. Hoe rustiger en opener je bent, hoe makkelijker je een vallei-orgasme kunt bereiken. Daarnaast is het belangrijk dat je je eigen lichaam leert waarderen – dat leg ik uit in de volgende stap.

Stap 2: Ken en respecteer jouw seksuele lichaam

Dat mannen masturberen, is een normaal gegeven. Mannen praten onderling ook veel meer over porno kijken en masturberen dan vrouwen. Maar waarom? Rust er onder vrouwen nog een soort taboe op masturbatie? Dat is namelijk nergens voor nodig!

Masturberen en je eigen lichaam verkennen is hartstikke normaal en zelfs goed voor je.

Masturbatie en seks zijn, in tegenstelling tot wat sommige vrouwen nog steeds denken, geen dingen om je voor te schamen. Seks is de normaalste zaak van de wereld en kan je ontzettend veel genot en energie geven. Voordat je leert om een vallei-orgasme te krijgen, is het dus belangrijk dat je seks (en jouzelf als seksueel subject) leert te accepteren.

vallei4

Stel jezelf daarom de volgende vragen:

 • Weet ik wat ik lekker vind tijdens de seks en masturberen?
 • Schaam ik me soms als ik seks heb (gehad) of masturbeer (gemasturbeerd heb)?
 • Praat ik openlijk met mijn vriendinnen over seks?
 • Kan ik op verschillende manieren een orgasme krijgen, of weet ik maar één weg?
 • Voel ik me prettig tijdens de seks?
 • Weet ik hoe ik opgewonden kan worden en blijven?

Pas als je seks en masturbatie als normaal gaat beschouwen, kun je genoeg ontspannen tijdens de seks om een vallei-orgasme te krijgen. Een goede tip hiervoor is vaker masturberen. Hoe vaker je met jezelf speelt, hoe beter je je eigen lichaam leert kennen. Je weet beter wat je prettig en niet prettig vindt bij de seks en hoe je het beste kunt klaarkomen.

Stap 3: Werk niet toe naar een hoogtepunt, maar geniet van het moment

De grootste ‘fout’ die mensen volgens de Taoïsten maken, is het orgasme als een hoogtepunt zien. Zo’n hoogtepunt voelt misschien wel fijn, voor een aantal seconden, maar daarna is al je seksuele energie verdwenen. Het concentreert zich op één punt tijdens het orgasme en gaat daarna weg.

vallei4Een vallei-orgasme is precies het tegenovergestelde. Je seksuele energie bundelt zich niet allemaal op één plek, maar wordt juist verspreid door je hele lichaam. Omdat het geen hoogtepunt is, kun je soms wel urenlang van dit gevoel genieten! Sommige vrouwen omschrijven het als:

“Een heel intens gevoel, als bij een orgasme, dat door mijn hele lichaam stroomt.”

Maar hoe bereik je nu zoiets? Ten eerste moet je het hele idee van een orgasme uit het raam gooien. Je bent niet aan het masturberen of seks aan het hebben om een hoogtepunt te bereiken. Waarom dan wel? Om te genieten!

Probeer dit eens als je de volgende keer masturbeert:

 • Zorg dat je op je gemak bent en de tijd hebt om te masturberen
 • Doe het rustig aan en probeer iedere aanraking en sensatie in je op te nemen
 • Let op hoe elke andere aanraking een ander gevoel teweeg brengt, focus je op wat fijn voelt
 • Neem de tijd om te genieten van elke aanraking, beschouw elk gevoel als iets unieks
 • Probeer in een soort flow te komen; sluit alle andere zintuiglijke waarnemingen buiten
 • Probeer om de gedachte aan het vallei-orgasme ook uit je hoofd te zetten
 • Doe je best om geen orgasme te krijgen – hou het rustig en blijf genieten
 • Zolang je met niets anders bezig bent dan met je sensaties, kan je uiteindelijk een vallei-orgasme krijgen!

 Stap 4: Met je partner het vallei-orgasme bespreken

Natuurlijk gaat het bij een vallei-orgasme om meer dan alleen masturbatie. Het is juist de interactie van seksuele energie tussen jou en je partner die een vallei-orgasme zo bijzonder maakt. Je moet dus op een gegeven moment het vallei-orgasme met je partner gaan bespreken.

USA, New Jersey, Jersey City, Young couple sitting on couch

Het kan echter zo zijn dat hij er niet direct voor open staat. Mannen hebben namelijk vaak last van hun ego. Als jij dan aankomt met een verhaal over een ander soort orgasme, denkt hij al snel dat hij zelf iets verkeerd doet. Hij kan denken dat hij niet goed genoeg is als bedpartner, terwijl dat helemaal niets met jouw interesse voor het vallei-orgasme te maken hoeft te hebben.

Mijn tip hiervoor is om het idee niet direct aan je partner te vertellen. Je hoeft heus niet gelijk met de deur in huis te vallen en te zeggen dat je de seks heel anders aan wilt pakken om een vallei-orgasme te krijgen. Voor hem is dat heel onnatuurlijk, waardoor je waarschijnlijk een averechts effect bereikt.

Hoe moet je het dan wel aanpakken? Door de weg naar het vallei-orgasme stap voor stap te introduceren. Zie het als een soort spannende afwisseling van jullie normale seksleven. In plaats van in één keer 180 graden de andere kant op te gaan, kun je beter per keer 15 graden draaien. Zo is het voor jullie allebei veel natuurlijker om te leren een vallei-orgasme te krijgen.

Stap 5: Een vallei-orgasme tijdens de seks

Uiteindelijk wil je natuurlijk een vallei-orgasme tijdens de seks bereiken. Niets voelt immers zo fijn als een ultiem gevoel van genot in het bijzijn van je partner. Ik kan je verzekeren dat je nog nooit zoiets meegemaakt hebt! Hoe krijg je een vallei-orgasme tijdens de seks?

vallei6Allereerst is lang voorspel heel belangrijk. Eigenlijk is voorspel een verkeerd woord hier. Het impliceert namelijk dat er nog iets na komt – normaal gesproken is dit ‘de’ seks. Voor een vallei-orgasme moet je echter alle seksuele handelingen als gelijk zien. Er is geen ‘belangrijker’ of ‘minder belangrijk’ – zolang het maar fijn voelt!

Neem dus uitgebreid de tijd om met je partner te knuffelen, te zoenen en elkaars lichaam aan te raken. Dit hoeft nog helemaal niet erotisch te zijn.

Het gaat erom dat jullie alle aanrakingen leren te waarderen.

Je moet hiermee vanaf het begin beginnen, dus zonder dat het op seks lijkt. Van daaruit kunnen jullie het langzaam opbouwen naar het strelen van elkaars erogene zones. Let ook hier weer op hoe iedere aanraking voelt en op de reactie van je partner op jouw aanrakingen. Werk niet naar seks toe, maar geniet van het moment.

Ten slotte kunnen jullie aan de penetratie beginnen. De populairste houding voor een vallei-orgasme houdt in dat jullie beiden op bed zitten. Jij zit met je benen om hem heen geslagen terwijl hij je penetreert. Eigenlijk is het prima om zo in deze houding te blijven zitten.

Volgens de Taoïsten zorg je in deze positie namelijk voor een goede stroom van seksuele energie. Dit kun je ook in het plaatje zien. Doordat jullie helemaal ontspannen zijn, kan de energie ongestoord door allebei jullie lichamen vloeien. Zo beleven jullie tegelijkertijd een heerlijk vallei-orgasme, zonder dat daar harde seks voor nodig is!

Stap 6: Blijf oefenen

Het krijgen van een vallei-orgasme is aan het begin niet makkelijk. Je bent dan nog te snel gefocust op het krijgen van een (vallei-)orgasme, waardoor je je niet kunt concentreren op je sensaties. Blijf daarom oefenen! Dit geldt zowel voor het masturberen als voor de seks.

Op een gegeven moment lukt het jou ook om een vallei-orgasme te krijgen. En vanaf dat moment wil je eigenlijk niet meer terug naar hoe het eerst was. Je kunt dan bijna niet meer een dag zónder vallei-orgasme beginnen! Lukt het jou al om een vallei-orgasme te krijgen? Of wil je hulp op je weg naar een vallei-orgasme? Laat het weten in de reacties!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *