Wat Zijn de Ervaringen met Member XXL? Is het Gevaarlijk?

Een grotere penis is iets waar talloze mannen absoluut geen nee tegen zouden zeggen. Het is dan ook niet gek dat het internet vol staat met websites waarop je allerlei middelen kan kopen die dit voor elkaar zouden krijgen. Het kan echter moeilijk zijn om te bepalen hoe effectief al die middelen zijn, om nog maar te zwijgen over de veiligheid ervan.

Ditzelfde geldt ook voor MemberXXL. Dit is een product dat wordt aangeprezen als een middel waarmee je binnen de kortste keren een grotere penis kan krijgen, maar hoeveel is hier eigenlijk van waar? En als dat dan klopt, is het dan ook veilig om dit middel te gebruiken? Dat alles en meer ontdek je ik je in dit artikel, aan de hand van de volgende punten:

 • Wat is MemberXXL?
 • Is het gebruik van MemberXXL veilig?
 • Wat zegt de wetenschap over MemberXXL?
 • Wat zeggen gebruikers over MemberXXL? 2 ervaringen

Klik hier om korting op Member XXL te krijgen »»

Wat is MemberXXL?

Om te bepalen of MemberXXL een veilig of effectief middel is, zal je natuurlijk eerst moeten definiëren met wat voor middel we te maken hebben. Daarom begin ik dit artikel met een uitleg over het soort product dat MemberXXL is, de werking die het zou moeten hebben, en wat de ingrediënten van dit product zijn.

Laten we beginnen met die eerste vraag: wat is MemberXXL voor soort product? MemberXXL is een voedingssupplement, ofwel een pilletje wat je kan innemen. Voedingssupplementen zijn geen medicijnen, omdat ze relatief onschuldige ingrediënten bevatten. Dit is dan ook de reden dat je MemberXXL gewoon in de winkel of op internet kan kopen, en niet een recept van de dokter nodig hebt.

“Als je ergens niet voor naar de apotheek hoeft, dan is er geen reden om aan te nemen dat het gevaarlijk is.”

Laten we nu eens kijken wat de bestanddelen van MemberXXL precies zijn. Als je wil weten of een middel effectief is, is dat natuurlijk nogal belangrijke informatie. Zoals gezegd, gaat het om vrij onschuldige middelen, maar je kan er natuurlijk wel allergisch voor zijn, dus met het oog op veiligheid is zo’n lijstje wel zo handig. MemberXXL bevat het volgende:

 • Zwarte peper
 • Chinesecitroenextract
 • Saffraan
 • Fenegriekextract
 • Panax-ginseng
 • Zegepalmvruchtextract
 • Tribulus terrestris
 • L-arginine

De enige vraag die ons nu nog rest, is wat MemberXXL nou precies doet, of althans, wat het belooft te doen. Volgens de makers van deze supplementen, krijg je van MemberXXL een grotere penis. Daarnaast zouden ook je seksuele reacties erdoor verbeteren. Die tweede claim is zo vaag dat ik er eigenlijk niks aan kan testen, dus de rest van dit artikel zal zich vooral op de eerste claim richten.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Is het gebruik van MemberXXL veilig?

Voordat ik toekom aan de vraag of MemberXXL effectief is, zal ik eerst ingaan op de veiligheid van dit middel. Online zijn namelijk een hoop middelen te koop die eigenlijk illegaal worden verkocht en/of gevaarlijk zijn om te gebruiken. Het is dus nooit een goed idee om ervan uit te gaan dat een middel van een willekeurige website veilig is.

Gelukkig kan ik je wat MemberXXL betreft geruststellen: dit middel is veilig om te gebruiken. Omdat we precies weten wat de bestanddelen van dit product zijn, kunnen we concluderen dat deze allemaal vrij onschuldig zijn. Er zijn geen wetenschappelijke onderzoeken die uitwijzen dat deze middelen enige noemenswaardige bijwerkingen kunnen hebben.

Dit is dan ook de reden dat MemberXXL legaal verkocht mag worden in Nederland. Je ziet ook dat dit middel niet alleen verkocht wordt op de website van de fabrikant en op andere sites met een bedenkelijke reputatie, maar ook gewoon op Bol.com te vinden is. Dat is op zichzelf al een goede indicatie dat het een veilig middel is.

“Bol.com verkoopt geen pilletjes waar je ziek van wordt.”

Voor de meeste mensen is MemberXXL dus volkomen veilig, maar er zijn uitzonderingen. Allereerst moet je het middel natuurlijk niet gebruiken als je allergisch bent voor één van de eerdergenoemde bestanddelen. Daarnaast kan het gebruik van MemberXXL gevaarlijk zijn als je hartproblemen hebt of bloedverdunners slikt. In dat geval moet je eerst even met je huisarts praten, om te kijken of dit middel voor jou geschikt is.

Klik hier om korting op Member XXL te krijgen »»

Wat zegt de wetenschap over MemberXXL?

Je weet nu dat MemberXXL een veilig middel is, maar dat is natuurlijk niet alles wat je wil weten. Pas als je weet of MemberXXL ook effectief is, kan je beslissen of je er je geld aan wil besteden. Dit zullen we in de rest van dit artikel bekijken, en allereerst ga ik dit doen door te kijken naar de wetenschappelijke onderbouwing.

Het bewijs rondom de bestanddelen van MemberXXL

Omdat we precies weten wat de ingrediënten van MemberXXL zijn, kunnen we kijken of er wetenschappelijk bewijs is voor de werking van die individuele ingrediënten. Als die ingrediënten goed werken, dan ligt het immers voor de hand dat MemberXXL ook goed werkt, en is MemberXXL in elk geval het proberen wel waard.

Allereerst moet ik opmerken dat van veel bestanddelen er geen wetenschappelijk bewijs bestaat dat je er een grotere penis van krijgt. Dat wil niet zeggen dat al die bestanddelen totale onzin zijn, maar er is ook geen bewijs dat dat niet zo is. Van maar liefst zes van de acht bestanddelen kan niet worden bewezen dat ze je penis vergroten.

Het goede nieuws is dat er kennelijk ook twee bestanddelen zijn waarvan wel wetenschappelijk bewezen is dat je er een grotere penis van krijgt Het gaat om de stoffen tribulus terrestris (bron) en L-arginine (bron). Ik moet daar wel bij vermelden dat ze alleen je erecties groter maken, en niet je penis in slappe toestand. Voor seksuele doeleinden maakt dat weinig uit, maar je zal geen hoge ogen gooien in de kleedkamer.

Misschien denk je nu heel negatief over MemberXXL, omdat maar twee van de acht bestanddelen daadwerkelijk iets lijken te doen. Als je denkt dat dat betekent dat dit supplement niet effectief is, heb je het echter verkeerd. Twee werkende bestanddelen is genoeg om aan te nemen dat MemberXXL in ieder geval enig effect zal hebben op de grootte van je erecties.

Het bewijs rondom het gebruik van MemberXXL

We weten nu dat een aantal van de bestanddelen van MemberXXL werken, en daar kunnen we uit afleiden dat MemberXXL in ieder geval enigszins zou moeten werken. Als we echter precies willen weten hoe goed MemberXXL precies werkt, zullen we op zoek moeten naar wetenschappelijk onderzoek over het gebruik van het middel zelf.

Dat onderzoek bestaat, maar het is geen onafhankelijk onderzoek. Het is gedaan in opdracht van de makers van MemberXXL, en dit kan de resultaten beïnvloed hebben. MemberXXL heeft immers baat bij een goed resultaat. Overigens is het onderzoek wel uitgevoerd met een representatieve groep mannen, en zijn wetenschappelijke normen in acht genomen. Het enige inhoudelijke nadeel dat ik aan dit onderzoek kon vinden, was de relatief kleine groep die eraan meedeed (zo’n 90 mannen).

Hoewel je dus vraagtekens bij dit onderzoek kan zetten, kwamen er wel enorm positieve resultaten uit deze studie. Maar liefst 88% van de geteste mannen was tevreden met zijn penisvergroting. De penis van de deelnemende mannen is gemiddeld maar liefst 5 centimeter groter geworden in erectie. Dat is een verschil dat je partner daadwerkelijk merkt in de slaapkamer.

“Voor de gemiddelde Nederlandse man is dat een vergroting van ongeveer 33%.”

Al met al wijst het wetenschappelijk bewijs dus meerdere kanten op. Enkele bestanddelen werken niet, en andere wel. Het wetenschappelijk bewijs rondom het middel zelf is positief, maar dat bewijs is dan weer niet onafhankelijk geleverd. Over het algemeen zou ik zeggen dat MemberXXL voldoende wetenschappelijk onderbouwd is, maar voor de zekerheid gaan we ook nog kijken naar de ervaringen van gebruikers.

Wat zeggen gebruikers over MemberXXL? 2 ervaringen

Tot nu toe lijkt alles erop te wijzen dat MemberXXL een veilig en effectief middel is, al laat het wetenschappelijke bewijs nog wat te wensen over. Als je echter wil weten of MemberXXL écht veilig en effectief is, is er nog een belangrijke bron waar we naar moeten kijken: de ervaringen van gebruikers; mannen die MemberXXL daadwerkelijk hebben geprobeerd.

Tegenwoordig is het enorm makkelijk om als ontevreden klant in het openbaar te klagen op internet. Als er gevaarlijke effecten aan MemberXXL zitten, of als het in veel gevallen niet goed werkt, dan zul je dat dus uit de online ervaringen van gebruikers kunnen opmaken. Ik heb een aantal van die ervaringen opgezocht, en de ervaringen uitgekozen die wat mij betreft een goed beeld gaven van de algemene impressie van gebruikers.

Ervaring #1

De eerste ervaring die ik heb uitgekozen, is die van een man met een iets bovengemiddelde penis. Misschien vind je het gek dat zo iemand überhaupt een middel als MemberXXL is gaan gebruiken, maar iedere man is nu eenmaal wel eens ontevreden over de lengte van zijn penis. Deze man was niet wanhopig op zoek naar een grotere penis, maar hij zei er ook geen nee tegen.

“Niet alleen mannen met een micropenis dromen van een grotere piemel.”

Toen hij MemberXXL zag langskomen op internet, dacht hij dat het vast geen kwaad zou kunnen om het eens uit te proberen. Hier heeft hij meer dan gelijk in gekregen. MemberXXL heeft hem een penisvergroting van maar liefst 4 centimeter opgeleverd! Aangezien zijn penis al bovengemiddeld groot was, en je penis natuurlijk niet oneindig groot kan worden, is dat een heel mooi resultaat.

De man in kwestie heeft geen enkele bijwerking ervaren van het gebruik van MemberXXL. Hij vindt zichzelf eigenlijk heel dom dat hij niet eerst even onderzoek heeft gedaan naar mogelijke bijwerkingen (iets wat ik met hem eens ben), maar in dit geval bleek het niet nodig te zijn. Hij heeft zich geen enkel moment slechter gevoeld door het slikken van deze pillen.

Waar hij echter wel een beetje teleurgesteld over is, is dat alleen zijn erectie groter is geworden door het gebruik van MemberXXL. Hoewel hij dat zeker het belangrijkste vindt, had een wat grotere slappe penis hem ook wel mooi geleken, al was het maar omdat hij dan een wat grotere bobbel in zijn zwembroek zou hebben om mee te pronken. Dit vindt hij echter een klein nadeel, en over het algemeen zou hij MemberXXL aanbevelen.

Ervaring #2

Van iemand met een bovengemiddeld grote penis, gaan we naar iemand met een vrij kleine penis. Aangezien mannen met kleine penissen sneller ontevreden zullen zijn over de grootte van hun penis, leek me dit wel een zinvolle ervaring om te bespreken. De man in kwestie was absoluut wanhopig, omdat hij zich dusdanig schaamde voor zijn penis dat hij het maar een paar keer in zijn leven aangedurfd heeft om seks te hebben.

“Een écht kleine penis kan funest zijn voor je seksleven en je zelfvertrouwen.”

Dit alles veranderde door het gebruik van MemberXXL. Dit middel heeft hem na enkele maanden namelijk een vergroting van 5 centimeter opgeleverd. Hij heeft nu een penis die net wat onder het gemiddelde zit, maar vergeleken met wat hij eerst had, kan die extra 5 centimeter wat hem betreft een godswonder worden genoemd. Sinds die groei heeft hij al vaker seks gehad dan in zijn gehele leven daarvoor.

Ook deze man heeft geen bijwerkingen ervaren als gevolg van het gebruik van dit middel. En deze man kan het weten, want hij heeft in zijn wanhoop al een hoop andere middelen uitgeprobeerd, die vaak voor geen meter hielpen, maar wél enorme effecten op zijn gezondheid hadden. In dat opzicht is MemberXXL in de optiek van deze man dus uniek.

Als enige echte nadeel noemt deze man hetzelfde nadeel als de vorige man die we hier bespraken. Zijn slappe penis is nog steeds erg klein, waardoor deze man zich in de kleedkamer na zijn wekelijkse voetbalwedstrijd met zijn vriendenteam nog altijd schaamt voor zijn penis. Vergeleken met het extra levensgeluk dat hij uit zijn grotere erecties haalt, is dat volgens deze man echter maar een klein minpuntje.

Klik hier om korting op Member XXL te krijgen »»

Unieke Aanpak om Vanavond al een Steenharde Erectie Te Krijgen

Chris Coster heeft een ebook geschreven waarin hij de exacte stappen en specifieke instructies geeft om erectieproblemen compleet te verbannen en eindelijk te genieten van geweldige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over de methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

2 reacties op "Wat Zijn de Ervaringen met Member XXL? Is het Gevaarlijk?"

 1. Marc

  says:

  Ik vraag mij af of deze middelen ook helpen bij mensen die een volledige prostatectomie hebben laten uitvoeren.Zij kunnen ook nog klaarkomen,maar krijgen niet spontaan een erectie.

  Groetjes

  Marc

 2. Kevin

  says:

  Kevin

  Ik vroeg me af dat die member xxl pillen als je penis er groter van word. Voor hoelang blijft je penis die lengte dan?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *