Hoe moet je je vagina scheren?

Hoe moet je je vagina scheren? - Vrijen doe je zo!

Hoewel steeds meer mannen ook hun schaamhaar scheren, is het toch meer een ding voor de dames. Ze zijn toch al bezig met hun benen en oksels, dus dan kan het schaamhaar ook wel ‘even’ meegenomen worden.

Eerst even dit…

Wij willen bij dit artikel graag een instructiefilmpje maken, net zoals we al gedaan hebben met dit filmpje voor het schaamhaar scheren bij mannen.

Zou jij het spannend vinden om gefilmd te worden terwijl je je schaamhaar scheert? Er zal uiteraard geen sprake zijn van seksuele handelingen, je wordt met respect behandeld, en je gezicht komt niet in beeld. Volledig anoniem dus!

Durf jij dit aan? Stuur dan even een berichtje via deze contactpagina.

Ok, dan nu verder met de informatie waar je voor kwam:

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Allerlei modellen

Als je besluit om je schaamhaar te scheren, heb je de keuze uit heel veel modellen. In feite is alles mogelijk, maar het meest toegepast is het verticale streepje. Als je wat meer wilt kun je overstappen op een hartjes of zelfs de naam van je geliefde. (zolang deze niet meer dan 3 of 4 letters heeft natuurlijk). Gebruik je creativiteit! En krijg je toch spijt? Treur niet, want binnen een paar weken is het schaamhaar alweer aangegroeid, en zie je er niks meer van.

Hoe je schaamhaar scheren

Je schaamhaar scheren is dezelfde handigheid en beweging als je je benen en oksels gaat scheren. Het grote verschil is dat je wat minder ruimte hebt, en dat je schaamlippen natuurlijk super gevoelig zijn.

Het is het gemakkelijkst om je onder de douche te scheren, want dan heb je er helemaal geen troep van. Je hebt wel een scherp scheermesje nodig van een goede kwaliteit. Bij voorkeur geen wegwerp scheermesjes, want deze gaan snel irriteren en er is een groter gevaar voor kleine wondjes.

  • Smeer je eerst lekker in met scheerschuim en laat dit even inwerken om je huid zachter te maken.
  • Pak met een hand een schaamlip vast en trek deze strak, waarna je met de andere hand kunt gaan scheren.
  • Scheer altijd met de haartjes mee, om rode bultjes en irritatie te voorkomen.
  • Soms kan het gemakkelijker zijn om één voet op de rand van de badkuip, of op een krukje, te zetten. Zo heb je meer ruimte en kun je beter zien wat je doet.
  • Spoel, na het scheren, alles goed af en controleer of alles naar wens is. Als je nog wat vergeten bent, kun je dit nu alsnog doen.
  • Het kan zijn dat er scheerschuim in je vagina is gekomen. Spoel je vagina dus heel goed, juist ook van binnen, om dit te verwijderen.
  • Het haar wat je laat staan, bijvoorbeeld op je venusheuvel, kun je korter knippen met een klein schaartjes of een tondeuse.

Ben je bang of vertrouw je jezelf niet helemaal? Vraag dan je beste vriendin om je te helpen. Misschien kunnen jullie elkaar hiermee helpen.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Vagina scheren kan ook anders

Je kunt er ook voor kiezen om je schaamhaar te laten verwijderen door te harsen. Dit kun je zelf doen, maar daar zijn risico’s aan verbonden. Het zou niet de eerste keer zijn dat iemand met té warme was werkt, en een stuk huid van de schaamlippen meeneemt. Laat dus het harsen of waxen echt aan een specialist over.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *