Grotere Penis? 6 Tips om Snel Je Penis te Vergroten

Penislengte: een onderwerp waar elke man zo nu en dan wel eens mee bezig is, en waar ook elke man waarschijnlijk wel eens onzeker over is geweest. Niet alleen mensen met een hele kleine piemel dromen van een grotere, maar zelfs mannen met een relatief lange en dikke penis dromen er wel eens van dat hij nét iets groter zou zijn.

Waarschijnlijk heb je je inmiddels wel neergelegd bij de penis die je hebt. Je hebt geaccepteerd dat het niet mogelijk is om je penis te vergroten. Maar wat nou als ik je zou vertellen dat dat helemaal niet nodig is? Er zijn genoeg manieren om een daadwerkelijke penisvergroting voor elkaar te krijgen, zonder dat er een operatie of iets dergelijks aan te pas hoeft te komen. In dit artikel behandel ik enkele manieren waarop jij ervoor kan zorgen dat je een grotere en dikkere erectie krijgt. Deze tips zijn niet alleen handig voor mannen met een kleine penis, maar ook voor mannen met een gemiddelde penis. Want waarom zou je genoegen nemen met gemiddeld als je ook meer kan hebben? Zelfs mannen met een gigantische penis kunnen wellicht nog iets aan deze tips hebben. De tips die ik zal bespreken zijn de volgende:

 1. Gebruik l-arginine
 2. Rek je penis uit met een stretching-apparaat
 3. Gebruik het kruid ginkgo biloba
 4. Pas de jelqing-techniek toe
 5. Train je pc-spier
 6. Gebruik een penispomp

Tip 1: Gebruik l-arginine

L-arginine is een aminozuur dat als voedingssupplement verkrijgbaar is (dus zonder recept). Veel mensen gebruiken deze capsules omdat ze goed zouden zijn voor je immuunsysteem, en je weerstand zouden verbeteren. Hoewel dit volgens de meeste wetenschappelijke onderzoeken klopt, zitten er nog meer voordelen aan dit supplement. Een aantal hiervan zijn relevant op seksueel gebied.

L-arginine bevordert namelijk de bloedsomloop, wat helpt om je penis groter en dikker te maken tijdens een erectie.

Een erectie is slechts zo groot als het bloed dat erin kan stromen.”

Een goede bloedsomloop zorgt er dan ook voor dat een stijve penis groter en dikker wordt. Dit maakt l-arginine een zeer geschikt middel is voor een natuurlijke penisvergroting (bron). Er is ook wetenschappelijk onderzoek dat de penisvergrotende werking van l-arginine ondersteunt. Een studie, uitgevoerd door Israëlische wetenschapper, toonde namelijk aan dat veel mannen bij het gebruik van l-arginine hardere erecties en een grotere penis kregen. Bovendien is wetenschappelijk aangetoond dat l-arginine ook het libido verhoogt. Ofwel: je krijgt er meer zin van in seks.

De aanbevolen dosering van dit middel is 1 gram, drie keer per dag. Dit middel is vrij onschuldig, en brengt geen noemenswaardige bijwerkingen met zich mee. Het kan dus door vrijwel iedereen gebruikt worden. Alleen als je reeds hartproblemen hebt, mag je niet zomaar l-arginine slikken. In dat geval moet je eerst je huisarts benaderen, om te kijken of dit veilig is.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Rek je penis uit met een stretching-apparaat

Nog een manier om je penis uit te rekken, is door deze te “stretchen”. Stretchen is het Engelse woord voor uitrekken, en dat is dan ook precies wat je met deze techniek doet. De stretchtechniek lijkt misschien heel ingrijpend, maar is wel volkomen veilig. In mijn ervaring is het een van de meest effectieve manieren om een penisvergroting te bewerkstelligen.

Bij het stretchen van je penis gebruik je een zogeheten stretching-apparaat. Met behulp van dit apparaat rek je je penis langdurig uit, om deze uiteindelijk blijvend te vergroten. Deze methode levert je enkele extra centimeters aan penislengte op. Dus met deze techniek zal je penis echt een merkbaar stuk groter worden.

“Het is door de Europese Commissie erkend dat het stretching-apparaat geen schadelijke bijwerkingen heeft.”

Tot nu toe lijkt dit apparaat dus een ideale oplossing, maar helaas zit er ook één groot nadeel aan deze manier van penisvergroting. Je moet dit stretching-apparaat namelijk maar liefst zes tot tien uur per dag dragen, en dat dan ook nog eens voor minimaal 4 maanden. Stretching kan bovendien enigszins pijnlijk zijn.

Er is dus enige discipline vereist om dit lang genoeg vol te houden. Als je bereid bent dit allemaal te doorstaan, is het stretchapparaat een goede optie voor wie zijn penis vergroten wil. Ben je daar echter niet toe bereid, dan kun je de minder ingrijpende tips in dit artikel toepassen. Weet wel dat deze over het algemeen minder effectief zijn dan een stretch-apparaat.

Tip 3: Gebruik het kruid ginkgo biloba

Er is een goede kans dat je nog nooit van dit hulpmiddel hebt gehoord, maar het heeft wel degelijk de potentie om je seksleven te verbeteren. Dit kruid is oorspronkelijk afkomstig uit Japan. Ginkgo biloba wordt al duizenden jaren gebruikt in Azië, voor een heleboel verschillende kwalen. Zo helpt het bijvoorbeeld bij:

 • Ademhalingsproblemen
 • Gehoorverlies
 • Problemen met de spijsvertering
 • En nog een hele waslijst aan andere kwaaltjes

Wat het echter ook doet, is het bevorderen van de bloedsomloop, en meer specifiek de bloedsomloop naar de penis. Dit zorgt ervoor, zoals ik eerder al uitlegde, dat de penis in erectie een stuk groter en dikker wordt dan normaal (bron). Dit zorgt slechts voor een tijdelijke penisvergroting, maar in de praktijk is het helemaal niet zo erg dat dit effect maar tijdelijk is. Dit komt doordat ginkgo biloba zo makkelijk te gebruiken is – je kan het immers wanneer je wilt innemen.

Ginkgo biloba werkt niet alleen om je penis te vergroten, maar ook tegen erectieproblemen.”

Ginkgo biloba kun je direct als kruid opeten, maar erg smakelijk is dat niet. Je kan het gelukkig daarnaast ook als thee krijgen, of als voedingssupplement in de vorm van een capsule. Al deze varianten zijn in veel normale voedingswinkels te verkrijgen. Als je ze daar niet kan vinden, zijn ze erg makkelijk te verkrijgen op het internet.

Let wel op als je bloedverdunners slikt, want dan kan het gebruik van dit kruid gevaarlijk zijn. In dat geval kun je het er dus beter eerst even met je huisarts over hebben. Je penis vergroten is natuurlijk hartstikke mooi, maar het is waarschijnlijk niet iets waarvoor je serieuze gezondheidsproblemen wil riskeren.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 4: Pas de jelqing-techniek toe

De vorige tip is prima als je vooral een grotere erectie wil, maar een échte penisvergroting zorgt er natuurlijk voor dat je penis ook in slappe toestand groter is. Als jij zowel je erecte als slappe penis vergroten wil, zonder dat daar allerlei enge apparaten bij komen kijken, dan is de jelqing-techniek daar uitermate geschikt voor.

Deze techniek moet je uitvoeren met een semi-erecte penis (dat houdt in: een penis die tussen de 50% en de 70% stijf is). De basisgrip die je hand moet hebben, is een grip die ook wel het “oké-teken” wordt genoemd. Je hebt al je vingers in de lucht, behalve je duim en wijsvinger. Deze heb je op elkaar, alsof je het teken wil geven dat alles goed gaat.

“Als je weet dat jelqing ook wel ‘melken’ wordt genoemd, dan weet je waarschijnlijk al wel wat je moet doen.”

Vervolgens pak je je penis vast bij de stam, waarbij je penis dus vrij strak in het gat tussen duim en wijsvinger zit. Duw je penis daarna richting je eikel. Wissel van hand als je de eikel hebt bereikt, en doe dit zo snel mogelijk. Laat je ene hand steeds meteen de andere hand opvolgen, en duw met zoveel mogelijk kracht om de oefening zo goed mogelijk uit te voeren.

Als je genoeg kracht zet, zal het ook echt voelen alsof je je penis uitrekt. Dat is eigenlijk ook precies wat je doet, en als je je penis vergroten wil, is dat misschien ook wel de meest voor de hand liggende manier om dit te doen. Zodra je klaar bent met deze oefening, raad ik je aan om je penis nog een paar keer op en neer te zwaaien. Op die manier zorg je ervoor dat de bloedsomloop goed blijft.

Tip 5: Train je pc-spier

De pc-spier, ook wel je bodembekkenspier genoemd, is een spier die zich in je bekken bevindt (zoals de naam wellicht al wel doet vermoeden). De pc-spier is voor een heleboel verschillende lichamelijke functies van groot belang. Zo zorgt hij ervoor dat je je plas kan ophouden, en houdt de spier een heleboel belangrijke organen in de buik op hun plek.

Maar het doet ook nog iets anders, en wel iets dat veel interessanter is voor mannen die graag iets aan hun penislengte willen doen. De pc-spier is namelijk van essentieel belang voor de bloedsomloop, met name de bloedsomloop naar de penis. Ik heb al eerder uitgelegd waarom dat leidt tot een penisvergroting (maar alleen van je erecte penis). Wil je je penis vergroten, dan kan het dus geen kwaad om een sterkere pc-spier te kweken (bron).

De meest gebruikte manier om de pc-spier te trainen is door middel van zogeheten Kegeloefeningen. Deze zijn erg simpel uit te voeren. Allereerst moet je weten waar je pc-spier zich bevindt, en hier kun je heel eenvoudig achter komen tijdens het plassen. Wanneer je tijdens het plassen de straal stopzet, is de pc-spier de spier die je hiervoor gebruikt. Het aanspannen van je pc-spier is dus hetzelfde als het stopzetten van je straal tijdens het plassen.

Als alle spieren zo makkelijk te trainen waren als de pc-spier, dan was iedereen bodybuilder.”

Nu je weet hoe je je pc-spier moet aanspannen, kun je beginnen aan de Kegeloefening. Deze bestaat uit het enkele secondenlang aanspannen (10 seconden voor beginners) van je bekkenbodemspier. Als je zo snel mogelijk resultaat wil zien, dan doe je dit zo lang en vaak mogelijk per dag. Je kan jezelf bijvoorbeeld aanleren om dit 20 keer te doen elke keer als je de wc-bezoekt. Je zult dan binnen korte tijd resultaat merken.

Tip 6: Gebruik een penispomp

De penispomp is een hulpmiddel waar je misschien wel eens van hebt gehoord. Dit is een apparaat dat in de eerste plaats wordt gebruikt door mannen met erectieproblemen. Het kan er echter ook voor zorgen dat de gebruiker een grotere erectie krijgt dan normaal. Ook voor penisvergrotingen kan dit hulpmiddel dus van pas komen.

Een penispomp bestaat uit een harde plastic buis, met daaraan een pompje of knijpzakje. Om de penispomp te gebruiken, moet je je penis in de plastic buis schuiven. Vervolgens trek je aan het pompje of knijp je in het zakje om de buis vacuüm te trekken. Dit wil zeggen dat je alle lucht uit de buis pompt, en daarmee luchtdruk creëert.

Als de buis vacuüm wordt getrokken, neemt de luchtdruk in de buis af. De ruimte die eerst werd opgevuld door het lucht, moet nu worden opgevuld met iets anders. Omdat jouw penis het enige is dat verder in de buis aanwezig is, wordt je penis gedwongen om deze ruimte in te nemen. Je penis wordt dan geforceerd om zo groot mogelijk te worden, en zo kun je dus je penis vergroten met dit apparaat.

Wat nog wel belangrijk is om te noemen, is dat het gebruik van een penispomp (in tegenstelling tot het stretchapparaat) enkele risico’s met zich meebrengt. Meestal gaat het wel goed, maar in sommige gevallen beschadig je je penis met de penispomp. Er zijn zelfs gevallen bekend waarin dit tot permanente impotentie heeft geleid. Daarom zou ik je adviseren om de penispomp alleen als laatste redmiddel te gebruiken.

Het kan zijn dat je, door een grotere erectie te proberen te krijgen, nooit meer een erectie kan krijgen!”

 Dat waren ze, mijn 6 onmisbare tips voor als jij je penis wil vergroten. Ik wil je nogmaals aanraden om te beginnen met de natuurlijke methoden, en daarna pas overweegt om apparaten te gebruiken. Er zijn genoeg risicoloze manieren om een grotere penis te krijgen, dus er is geen enkele manier om met de meest ingrijpende methoden te beginnen.

Hoe dan ook moet er in dit artikel wel een tip te vinden zijn die jou helpt met het vergroten van je penis. Ik wens je dan ook veel succes met het toepassen van deze tips!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

1 reactie op "Grotere Penis? 6 Tips om Snel Je Penis te Vergroten"

 1. Davy says:

  Ik heb bij deze een vraagje om trend mijn vriendin deze is echt overgevoelig ik kan haar bijna niet aanraken bij het begin van onze vrij partij tepels nog clitoraal zelfs gewoon haar borsten vastnemen is genoeg om ze even teggen het plzfont te late hangen .is dit normaal en kan ik of zij zelf hier iets aan doen xant leuk is het niet alvast mijndank voor de aandacht

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *