Grotere Penis? 5 Tips voor Snelle en Werkende Penisvergroting

Penislengte: een onderwerp waar elke man zo nu en dan wel eens mee bezig is, en waar ook elke man waarschijnlijk wel eens een keer onzeker over is geweest. Niet alleen mensen met een hele kleine piemel dromen van een grotere lul, maar zelfs mannen met een relatief lange en dikke penis dromen er wel eens van dat hij nét iets groter zou zijn.

Waarschijnlijk heb je je inmiddels echter wel neergelegd bij de penis die je hebt. Je hebt geaccepteerd dat het niet mogelijk is om een grotere penis te krijgen. Maar wat nou als ik je zou vertellen dat dat helemaal niet nodig is? Er zijn genoeg manieren om een aardige groei van je penis voor elkaar te krijgen, zonder dat er een operatie of iets dergelijks aan te pas hoeft te komen.

In dit artikel zal ik enkele manieren behandelen waarop jij ervoor kan zorgen dat je een grotere en dikkere erectie krijgt. Deze tips zijn niet alleen handig voor mannen met een kleine penis, maar ook voor mannen met een gemiddelde penis. Want waarom zou je genoegen nemen met gemiddeld als je ook meer kan hebben?

Zelfs mannen met een gigantische penis kunnen wellicht nog iets aan deze tips hebben. De tips die ik zal gaan bespreken zijn de volgende:

 • Gebruik l-arginine
 • Rek je penis uit met een stretching-apparaat
 • Gebruik het kruid ginkgo biloba
 • Train je pc-spier
 • Gebruik een penispomp

Tip 1: Gebruik l-arginine

L-arginine is een aminozuur dat gewoon als voedingssupplement verkrijgbaar is (dus zonder recept). Veel mensen gebruiken deze capsules omdat ze goed zouden zijn voor je immuunsysteem, en je weerstand zouden verbeteren. Hoewel dit volgens de meeste wetenschappelijke onderzoeken klopt, zitten er nog meer voordelen aan dit supplement. Een aantal hiervan zijn relevant op seksueel gebied.

L-arginine bevordert namelijk de bloedsomloop, wat helpt om je penis groter en dikker te maken tijdens een erectie.

Een erectie is zo groot als het bloed dat erin kan stromen.

Een goede bloedsomloop zorgt er dan ook voor dat een stijve penis groter en dikker wordt. Dit maakt l-arginine een extreem geschikt middel als je je penis wil vergroten.

Er is ook wetenschappelijk onderzoek dat de penis vergrotende werking van l-arginine ondersteunt. Een studie, uitgevoerd door Israëlische wetenschapper, toonde namelijk aan dat veel mannen bij het gebruik van l-arginine hardere erecties en een grotere penis kregen. Bovendien is wetenschappelijk aangetoond dat l-arginine ook het libido verhoogt. Ofwel: je krijgt er meer zin van in seks.

De aanbevolen dosering van dit middel is 1 gram, drie keer per dag. Dit middel is vrij onschuldig, en brengt geen noemenswaardige bijwerkingen met zich mee. Het kan dus door vrijwel iedereen gebruikt worden. Alleen als je hartproblemen hebt, mag je niet zomaar l-arginine slikken. In dat geval moet je eerst je huisarts benaderen, om te kijken of dit veilig is.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Rek je penis uit met een stretching-apparaat

Nog een manier om je penis uit te rekken, is door deze te “stretchen”. Stretchen is het Engelse woord voor uitrekken, en dat is dan ook precies wat je met deze techniek doet. De stretchtechniek lijkt misschien heel ingrijpend ingrijpend, maar is wel volkomen veilig. In mijn ervaring is het een van de meest effectieve manieren om een grotere penis te krijgen.

Bij het stretchen van je penis gebruik je een zogeheten stretching-apparaat. Met behulp van dit apparaat rek je je penis langdurig uit, om deze uiteindelijk blijvend te vergroten. Deze methode levert je uiteindelijk enkele extra centimeters aan penislengte op. Dus met deze techniek zal je penis echt daadwerkelijk een merkbaar stuk groter worden.

Het is door de Europese Commissie erkend dat het stretching-apparaat geen schadelijke bijwerkingen heeft.

Tot nu toe lijkt dit apparaat dus een ideale oplossing, maar helaas zit er ook één groot nadeel aan deze manier van penisverlenging. Je moet dit stretching-apparaat namelijk maar liefst tien uur per dag dragen, en dat dan ook nog eens voor minimaal 4 maanden. Stretching kan bovendien enigszins pijnlijk zijn. E is dus er enige discipline vereist om dit lang genoeg vol te houden.

Als je bereid bent dit allemaal te doorstaan, is het stretchapparaat een goede optie voor penisvergroting.

Tip 3: Gebruik het kruid ginkgo biloba

Er is een goede kans dat je nog nooit van dit hulpmiddel hebt gehoord, maar het heeft wel degelijk de potentie om je seksleven te verbeteren. Dit kruid is oorspronkelijk afkomstig uit Japan. Ginkgo biloba wordt al duizenden jaren gebruikt in Azië, voor een heleboel verschillende kwalen. Zo helpt het bijvoorbeeld bij

 • Ademhalingsproblemen
 • Gehoorverlies
 • Problemen met de spijsvertering
 • En nog een hele waslijst aan andere kwalen

Wat het echter ook doet, is het bevorderen van de bloedsomloop, en meer specifiek de bloedsomloop naar de penis. Dit zorgt ervoor, zoals ik eerder al uitlegde, dat de penis in erectie een stuk groter en dikker wordt dan normaal. Dit effect is tijdelijk, maar dit is toch een hele goede optie om je penis te vergroten. Dit komt doordat ginkgo biloba zo makkelijk te gebruiken is – je kan het immers wanneer je wilt innemen.

Ginkgo biloba werkt niet alleen om je penis te vergroten, maar ook tegen erectieproblemen.

Ginkgo biloba kun je direct als kruid opeten, maar erg lekker is dat niet. Je kan het gelukkig daarnaast ook als thee krijgen, of als voedingssupplement in de vorm van een capsule. Al deze varianten zijn in veel normale voedingswinkels te verkrijgen. Als je ze daar niet kan vinden, zijn ze erg makkelijk te vinden op het internet.

Let wel op als je bloedverdunners slikt, want dan kan het gebruik van dit kruid gevaarlijk zijn. In dat geval kun je het er dus beter eerst even met je huisarts over hebben.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 4: Train je pc-spier

De pc-spier, ook wel je bodembekkenspier genoemd, is een spier die zich in je bekken bevindt (zoals de naam wellicht al wel doet vermoeden). De pc-spier is voor een heleboel verschillende lichamelijke functies van groot belang. Zo zorgt hij ervoor dat je je plas kan ophouden, en houdt de spier een heleboel belangrijke organen in de buik op hun plek.

Maar het doet ook nog iets anders, en wel iets dat veel interessanter is voor mannen die graag iets aan hun penislengte willen doen. De pc-spier is namelijk van essentieel belang voor de bloedsomloop, met name de bloedsomloop naar de penis. Ik heb al eerder uitgelegd waarom dat zo belangrijk is voor een grote penis.

Als je de pc-spier traint, zal deze meer bloed naar de penis kunnen sturen, waardoor deze harder, dikker, en meestal ook langer zal worden. Reden genoeg dus om de pc-spier zo sterk mogelijk te willen maken. Maar hoe doe je dit dan precies?

De meest gebruikte manier om de pc-spier te trainen is door middel van zogeheten kegeloefeningen. Deze heet zo omdat hij is bedacht door de Amerikaanse gynaecoloog Dr. Arnold Kegel. Kegeloefeningen helpen niet alleen om betere erecties te krijgen. Ze zijn daarnaast goed om vroegtijdig klaarkomen tegen te gaan, dus eigenlijk sla je met deze oefening twee vliegen in één klap.

Hoe voer je Kegeloefeningen uit?

Kegeloefeningen zijn erg simpel om uit te voeren. Allereerst moet je weten waar je pc-spier zich bevindt, en hier kun je heel eenvoudig achter komen tijdens het plassen. Als je tijdens het plassen de straal stopzet, is de pc-spier de spier die je hiervoor gebruikt. Het aanspannen van je pc-spier is dus hetzelfde als het stopzetten van je straal tijdens het plassen.

Als alle spieren zo makkelijk te trainen waren als de pc-spier, dan was iedereen bodybuilder.

Nu je weet hoe je je pc-spier moet aanspannen, kun je beginnen aan de kegeloefening. Deze bestaat uit het enkele secondenlang aanspannen van je bekkenbodemspier. Als je zo snel mogelijk resultaat wil zien, dan doe je dit zo lang en vaak mogelijk per dag. Je kan jezelf bijvoorbeeld aanleren om dit 20 keer te doen elke keer als je de wc-bezoekt. Je zult dan binnen korte tijd resultaat gaan merken.

Als je de kegeloefening nog effectiever wil doen, doe deze dan niet staand, maar liggend. Zo zorg je ervoor dat je niet per ongeluk ook je buikspieren aanspant, maar écht alleen maar je bekkenbodemspier traint.

Bovendien geeft dit het voordeel dat je niet tegen de zwaartekracht in hoeft te werken. Zo wordt de oefening nog net een stukje effectiever, waardoor je nog sneller resultaat zal zien en een grotere penis krijgt.

Tip 5: Gebruik een penispomp

De penispomp is een hulpmiddel waar je misschien wel eens van hebt gehoord. Dit is een apparaat dat in de eerste plaats meestal wordt gebruikt door mensen met erectieproblemen. Het kan er echter ook voor zorgen dat de gebruiker een grotere erectie krijgt dan normaal. Dus als jij een grotere penis wil krijgen, is dit apparaat daar zeker voor geschikt.

Een penispomp bestaat uit een harde plastic buis, met daaraan een pompje of knijpzakje. Om de penispomp te gebruiken, moet je je penis in de plastic buis schuiven. Vervolgens moet je aan het pompje trekken of in het zakje knijpen om de buis vacuüm te trekken. Dit wil zeggen dat je alle lucht uit de buis pompt, en daarmee luchtdruk creëert.

Als de buis vacuüm wordt getrokken, neemt de druk in de buis toe. De ruimte die eerst werd opgevuld door het lucht, moet nu worden opgevuld met iets anders. Omdat jouw penis het enige is dat verder in de buis aanwezig is, wordt je penis gedwongen om deze ruimte in te nemen. Je penis moet hiervoor opzwellen – dus wordt er meer bloed naar de penis getrokken en krijg je een erectie.

Deze erectie is echter niet helemaal hetzelfde als een normale, natuurlijke erectie. De groei van je penis komt door factoren van buitenaf. Hierdoor is een erectie door een penispomp maar tijdelijk. Na ongeveer een halfuurtje zal je erectie waarschijnlijk weer weg zijn, als je lichaam verder geen reden heeft om al dat bloed in je penis te houden.

Hoe goed werkt een penispomp?

Of een penispomp je penis ook permanent groter maakt, of alleen maar tijdelijk, is op dit moment nog onduidelijk. In ieder geval komt er met een penispomp meer bloed in je penis terecht dan normaal het geval zou zijn. Daardoor heb je een grotere erectie dan gewoonlijk, in ieder geval tijdelijk.

Als je verder geen erectieproblemen hebt, zou je ook geen problemen moeten hebben met het in stand houden van deze erectie tijdens de seks. Het is wel mogelijk dat hij na verloop van tijd weer wat krimpt.

Wat ook nog belangrijk is om te noemen, is dat het gebruik van een penispomp (in tegenstelling tot het stretchapparaat) enkele risico’s met zich meebrengt. Meestal gaat het wel goed, maar in sommige gevallen beschadig je je penis met de penispomp. Er zijn zelfs gevallen bekend waarin dit tot permanente impotentie heeft geleid.

Die kans is klein, maar hij is wel aanwezig. Daarom zou ik je adviseren om de penispomp echt alleen als laatste redmiddel te gebruiken.

Het kan zijn dat je, door een grotere erectie te proberen te krijgen, nooit meer een erectie kan krijgen.

Daarnaast kan schaamhaar er soms voor kan zorgen dat de penispomp niet goed afsluit, waardoor je deze niet kan gebruiken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid schaamhaar die je hebt en de penispomp die je gebruikt. Veel mannen zullen zich dus wel moeten scheren voordat ze de pomp succesvol kunnen gebruiken.

Dat waren ze dan, vijf onmisbare tips als je graag je penis wil vergroten. Ik wil je nogmaals aanraden om te beginnen met de natuurlijke methoden, en daarna pas overweegt om apparaten te gaan gebruiken. Hoe dan ook moet er in dit artikel wel een tip te vinden zijn die jou gaat helpen met het vergroten van je penis. Ik wens je dan ook veel succes met het toepassen van deze tips, en veel plezier met je grotere penis!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

1 reactie op "Grotere Penis? 5 Tips voor Snelle en Werkende Penisvergroting"

 1. Davy

  says:

  Ik heb bij deze een vraagje om trend mijn vriendin deze is echt overgevoelig ik kan haar bijna niet aanraken bij het begin van onze vrij partij tepels nog clitoraal zelfs gewoon haar borsten vastnemen is genoeg om ze even teggen het plzfont te late hangen .is dit normaal en kan ik of zij zelf hier iets aan doen xant leuk is het niet alvast mijndank voor de aandacht

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *