Maria

Maria - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Ik keerde me voor de zevende keer om, ik kon me niet concentreren op de les want ze zat vlak achter mij. Maria was een exotisch meisje dat erg opviel met haar donkere huid, haar mooie ogen, en haar volle lippen die ze af en toe tuitte alsof ze zich vreselijk verveelde.

Ze was fijn gebouwd, maar had in verhouding tot haar lichaam toch lange benen en volle borsten. Als ze liep was het alsof ze alle tijd van de wereld had, rustig, en sierlijk, ze keek strak voor zich uit, en lachte nooit. Trouwens tegen wie zou ze moeten lachen, want ze was al twee maanden op deze school, en ik had haar zelf nooit met iemand zien praten.
Ik had haar eigenlijk steeds alleen gezien, wat erg vreemd was voor zo’n mooie meid. Van de andere kant, was ze zo afwijzend en keek soms bijna boos, waardoor niemand haar durfde aan te spreken. Zelfs in de klas was ze altijd stuurs, en zei alleen het hoognodige.

Maria, alledaagser dan die naam kan niet. Er deden allerlei wilde verhalen over haar de ronde . Ze was een door de politie bevrijdde seks-slavin, ze was Braziliaanse, geadopteerd door een Nederlands gezin. Het kon me eigenlijk weinig schelen, ik wilde haar beter leren kennen.

ik had me nooit eerder zo aangetrokken gevoeld tot een meisje, ik wilde weten wat het gevoel te betekenen had, en waarom ze iedere nacht weer in mijn droom verscheen, een droom die uitbundig en zeer sensueel was.
Het was iedere keer weer dezelfde droom:

Maria liep glimlachend naar me toe, pakte mijn hand en fluisterde: kom mee…. ik ging mee en ze liep steeds sneller, sneller we holden zo, dat we bijna vlogen zoals een vliegtuig vóór het opstijgen. Plotseling stonden we op een uitgestrekt veld met hele hoge grashalmen, Ze stootte mij voorzichtig neer en begon me langzaam uit te kleden, ik liet haar begaan, terwijl ik bijna in trance in het gras lag. Ik was spiernaakt, terwijl zij nog gekleed was. Ik trok haar tegen me aan en rukte haar bloesje uit. Nu kon ik haar prachtige borsten bewonderen, ze sloot haar ogen terwijl ik haar streelde, en we elkaar hartstochtelijk kusten. Snel trok ik haar slipje uit….

Ik werd wakker op hetzelfde moment als de dag tevoren: Ach, alweer een natte droom. ik stond kordaat op, liep naar de spiegel en sprak tot mijn spiegelbeeld: Lummel! Ik begon mijn tanden te poetsen en voelde de adrenaline door mijn hele lichaam stuwen. Vandaag ga ik met Maria praten!

Toen ik die dag op school aankwam, zag ik Maria in de verte . Wat zag ze er weer fantastisch uit, een strak grijs met roze pakje, haar figuur was echt perfect. Ik zag dat de jongens stiekem omkeken als ze voorbij was.
Stel dat één van ze haar vóór mij kon veroveren. Ik liep steeds sneller, om haar in te halen, en ineens stond ik naast haar. Hallo zei ik, ze schrok duidelijk, heel even leek ze onzeker en betrapt, ze herstelde zich snel en daar was weer dat poker gezicht.
“Ja?” Zei ze kort. Ik liet me niet uit het veld slaan. “Ik ben Ivo”. “Ja, dat weet ik”, zei ze, “we zitten toch in dezelfde klas?”. “Ja, maar ik wil je graag beter leren kennen”.  “Eh… “ stamelde ze, dit had ze duidelijk niet verwacht. “Wel, ik ben Maria en verder niks bijzonders”. Ze was duidelijk niet op haar gemak, maar ik was vast van plan om wat meer over haar te weten. “Eh.. ik denk dat we naar de klas moeten”, zei ze, en liep snel weg.

Ik ging rustig in de klas en voelde me een stuk zelfverzekerder. Ik zou het niet pushen, ik wilde haar niet het gevoel geven dat ik me aan haar opdrong. Ik bleef haar elke dag aanspreken, en tenslotte ging ik gewoon naast haar zitten in de klas. Ze werd steeds toegankelijker, en tenslotte vroeg ik haar mee naar de film. Ze stemde toe, en ik was dolgelukkig. Na de film zijn we wat gaan drinken en ze genoot zichtbaar van de date.
Ik vertelde haar dat ik me erg tot haar aangetrokken voelde, al een hele tijd. “Ja”, Zei ze lachend, “ik zag je wel vaak omkijken als ik achter je zat”. Wat hebben we gelachen die avond. Maria kwam helemaal los. Toen we langzaam naar huis liepen pakte ik haar hand vast. Ze protesteerde niet, dus trok ik haar tegen me aan en probeerde haar te kussen.

“Neen!”, zei ze kort.

“Oh, ik dacht dat je ook wat voor mij voelde”, zei ik verward. “Dat is het juist”, zei ze, “ik wil niks voelen, ik wil niemand”. “Hoezo?”, vroeg ik, “waarom ben je bang voor de liefde? Heeft iemand je pijn gedaan?”. “Ja”, zei ze, “letterlijk en figuurlijk!”. “Hoezo letterlijk?”.

“Ja Ivo, ik ben precies een jaar terug uit Suriname naar hier gekomen. Ik ben als jongen geboren, maar voel me een meisje, ik ben geslagen en verstoten door mijn familie toen ik erop stond me als meisje te kleden. Gelukkig wilde mijn tante me helpen en heeft me in haar gezin opgenomen hier in Nederland. Zij is de enige die me begrijpt, die me accepteert zoals ik ben”

Ik was in shock! Ongelooflijk, Maria was een kerel! “maar.. je borsten”, zei ik. ”Die zijn nep!”, zei ze snel.

Ik voelde me toch een beetje bedrogen, hoewel dat onredelijk was. “Zie je wel, dit bedoel ik nou. Nu ken je mijn geheim, ik hoop dat je het niet verder verteld” zei ze en liep vlug weg.

Ik heb na die dag nooit meer met Maria gesproken. ik schaamde me diep.

 

Ivo, 17 jaar

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *