Een erotische massage als voorspel: Magisch!

Een Erotische Massage als Voorspel, magisch! - Vrijen doe je zo!

Heb je soms van die momenten dat je beide voor de tv hangt, zonder dat er iets interessants voor is? Doe het dan eens anders, en laat je partner genieten van een heerlijke erotische massage. Een magisch instrument voor een perfect voorspel!

Misschien zal je denken dat een massage geven alleen weggelegd is voor professionals, maar niets is minder waar. Ook jij kunt een heerlijke, en vooral opwindende, massage geven door gewoon te doen en naar je hart te luisteren. Een erotische massage heeft niks te maken met medische toepassingen, maar alles met gevoel, verwennen en opwinden. Het contact van je handen op de blote huid van je partner is heel intiem en zal jullie beiden ontzettend geil maken. Veel mensen noemen dit ook wel een sexmassage. In beide gevallen hebben we het over dezelfde handelingen, maar erotische massage klinkt iets exclusiever dan seks massage. Gewoon een keer proberen!

Voorbereiding voor een erotische massage

In feite is er weinig voor te bereiden en kun je heel spontaan een erotische massage geven. Wel heb je lekkere massageolie nodig. Koop dit vooraf, want om 10 uur in de avond zijn er weinig winkels meer open. Verlicht de slaapkamer met een aantal kaarsen en steek een wierookstokje aan voor een lekkere geur. Als je dit aanvult met zwoele muziek, is het helemaal compleet. Je kunt een cd opzetten met love songs , maar er zijn ook cd’s te krijgen die speciaal voor dit doel bestemd zijn. Een goed idee is om new-age muziek te proberen, bijvoorbeeld van de groep Enigma.

Verder heb je nodig: een handdoek en eventueel extra kussens. Wat je beslist niet nodig hebt is televisie en telefoon. Zet deze dus uit, zodat je niet gestoord wordt.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe te starten

Laat je partner zich helemaal uitkleden, of je doet dit zelf natuurlijk. Je partner gaat dan comfortabel, op de buik, op het bed liggen. Als je wilt voorkomen dat er massage olie op het dekbed komt, leg dan eerst een handdoek op het bed. Kleed jezelf ook helemaal uit en ga naast je partner zitten. Nog beter is om op je partner te gaan zitten, vlak onder de billen. Reken maar dat de opwinding direct al stijgt!

Doe een beetje massage olie in je ene hand, en wrijf de olie warm tussen je beide handen. Dit is erg belangrijk, want een paar koude handen zal de opwinding en het genot beslist niet bevorderen. Daarna kan de erotische massage beginnen!

De erotische massage

Maak niet de klassieke fout om vrijwel direct te beginnen met het masseren van de geslachtsdelen. Het is juist de bedoeling om diegene vreselijk geil te maken door juist de geslachtsdelen in eerste instantie over te slaan. Door te plagen kan de ander ongekende hoogtes bereiken, zonder dat je ook maar iets van een geslachtsdeel aangeraakt hebt.

Niemand is identiek, dus is het belangrijk om goed naar je partner te luisteren wat hij of zij fijn vindt. Tijdens het uitproberen merk je vanzelf hoe het lichaam reageert. Hoe meer je het doet, hoe beter je het lichaam van je partner leert kennen. Toch kunnen we je een aantal tips geven hoe je de erogene zones op een opwindende manier kunt masseren:

Schouders en rug

De rug en schouders masseer je bijvoorbeeld in stevige, lange bewegingen die van de billen naar het hoofd gaan. Ook kun je cirkels maken of de spieren rondom de ruggengraat gaan kneden. Pas daarna ga je meer plagend masseren door bijvoorbeeld heel lichtjes aan te raken met je vingers, als een soort vlinder die over de rug van je partner vliegt. Maak alle bewegingen vanaf de billen tot aan het hoofd. Je kunt zo nu en dan even voorover buigen om de ander een lief kusje in de nek te geven.

De billen

Leg op iedere bil een hand en beweeg je handen in tegengestelde richting. Streel de billen eerst heel zacht en maak masserende bewegingen waarbij beide handen dezelfde knedende bewegingen maken. Varieer van zacht en plagend naar stevig. Vergeet niet om de achterkant van de bovenbenen even mee te nemen, maar blijf van de geslachtsdelen af!

Tepels en de borstkas/borsten

Laat je partner zich omdraaien, zodat je de borstkas kunt masseren. Voor de dames zijn de borsten heel erg gevoelig, met name de zijkanten. Uiteraard de tepels niet vergeten! Voor de heren zijn de tepels en de directe omgeving erg gevoelig, maar ook de zijkant van de borst, vlak onder de oksels.

Navel en buik

Maak al masserend een beweging naar beneden, naar de buik. Dit is ook erg gevoelig omdat we steeds dichter bij de geslachtsdelen komen. Maak bijvoorbeeld een cirkelende beweging om de navel. Maak de cirkels steeds groter totdat je net niet de geslachtsdelen aanraakt. Daarna maak je de cirkel weer kleiner. Voor beide seksen is dit ontzettend opwindend

Binnenzijde van de benen

Ook de binnenkant van de bovenbenen ligt vlakbij de geslachtsdelen, dus heel erg gevoelig. Streel heel zachtjes van boven naar beneden en weer terug. Let er op dat je geen geslachtsdelen aanraakt. Dit maakt de ander helemaal gek!

De plooien rondom de schaamstreek

Begin heel voorzichtig de plooien rondom de schaamstreek te masseren. Doe dit erg zacht en erotisch, maar raak de geslachtdelen zelf nog niet aan. Misschien moet je even wat extra massage olie op je vingers doen, zodat het lekker en soepel glijdt.

Zijn geslachtdelen

Zodra je aan zijn geslachtdelen gaat beginnen, zorg dan dat je voldoende olie op je handen hebt. Streel zijn testikels, de stam van de penis en de eikel heel zacht. Vergeet ook niet het plekje tussen de testikels en de anus. Voor de meeste mannen een heel gevoelig plekje!

Je kunt je ook concentreren op de aanhechting van de voorhuid aan de eikel. Dit gevoelige plekje kun je zachtjes masseren met je duimen, en afwisselen door met je hand over de eikel en de penis te glijden.

Een andere techniek is om de penis met beide handen tussen duim en wijsvinger vast te pakken en zachtjes van boven naar beneden te masseren.

Haar geslachtsdelen

Zorg dat je ruim massage olie gebruikt om haar geslachtsdelen op een fijne manier te masseren. Werk vanuit de plooien rondom de schaamstreek steeds verder naar binnen toe. Als je bij de grote schaamlippen bent, maak je een voorzichtige beweging van boven naar onder, waarbij je de schaamlippen iets uit elkaar drukt. Masseer dan de binnenkant hiervan en de clitoris. Je kunt hierbij ook de vagina penetreren met één of twee vingers. Ga lekker op je gevoel af, maar ga niet te snel!

Het is belangrijk om tijdens de massage te kijken naar de lichaamstaal en te blijven communiceren. Degene die gemasseerd wordt kan prima aangeven wat lekker is of wat minder lekker is. Laat je lekker sturen voor een maximaal genot voor allebei!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tsja, en dan?

Dit artikel zou gaan over erotische massage. Dus wat er daarna gebeurt mag je lekker zelf verzinnen!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *