De perfecte openingszin bestaat niet!

De perfecte openingszin bestaat niet! - Vrijen doe je zo!

Het is helemaal waar: één van de moeilijkste momenten in het spel van flirten, versieren en verleiden is de openingszin. Het allereerste contact, en dus het allereerste wat je zegt, is een belangrijk moment. Maar hoe bepalend is dit nu uiteindelijk?

Jullie zullen het inmiddels allemaal al ontdekt hebben: Dé perfect openingszin die in alle mogelijke situaties het ijs breekt bestaat domweg niet. In de praktijk gaat het eigenlijk niet om wat je zegt, maar de manier waarop je het zegt. De eerste woorden hoeven niet altijd origineel te zijn, maar moeten vooral eerlijk, gemeend en oprecht zijn.

Schakel even je verstand uit

Als je een gesprek begint met een vriend of met een collega, heb je daar helemaal geen problemen mee. Je begint gewoon lekker te babbelen en de rest volgt vanzelf. Het wordt wat lastiger als je baas je plotseling aanspreekt. Dit ligt aan het feit dat we pas gaan nadenken op het moment dat een contact niet zo vanzelfsprekend is. Op dat moment wordt alles wat we zeggen belangrijk en gaan we té veel nadenken met alle gevolgen van dien. We denken dat we worden afgewezen als er een foute openingszin over je lippen komt. Niets is minder waar!

Mannen die van nature op een gemakkelijke manier contact leggen, denken niet na bij wat ze als eerste zullen zeggen. Niet ingewikkeld doen, maar gewoon contact leggen zonder bang te zijn om afgewezen te worden. En het wonderlijke is, dat het ook nog werkt, ongeacht wat ze zeggen.

De allerbeste openingszin

Uit recent onderzoek is gebleken dat de beste openingszin gewoon ‘Hallo’ of ‘Hoi’ is. De andere partij stelt helemaal geen hoge eisen aan jouw openingszin, zolang deze maar oprecht en eerlijk is.

There’s an App for that!

Het kon natuurlijk niet uitblijven: Een iPhone App die je de perfecte openingszin geeft voor een bepaalde situatie. Natuurlijk gemakkelijk als je de liefde van je leven ziet, maar even zonder inspiratie bent, maar of dit jouw succes garandeert is maar de vraag.

Voor vrouwen: de beste tips om een man te veroveren en te houden – en alleen voor jou!

Heb je slechte en oppervlakkige dates? Wil je een man die je echt leuk vind en bij je blijft voor de lange termijn?

Ontdek dan de beste methode op het internet, namelijk ‘Verover en Houd Hem’. Het leert je om mannen letterlijk verslaafd aan je te maken, waarvoor ze je nooit meer willen verlaten.

Bekijk hier hoe je een man’s hart verovert en hem voor altijd van je laat houden:

Verover en Houd Hem Risicovrij Uitproberen

Voor mannen: date de vrouwen die je altijd al had willen hebben

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies van Jonathan & Oscar om een overvloed aan vrouwen in je leven te krijgen, ook al ben je kort, arm of onaantrekkelijk.

Klik op de link hieronder en leer hoe je vrouwen versiert waar en wanneer je maar wilt zonder er veel moeite voor te hoeven doen:

Super Dating Geheimen voor Mannen + GRATIS Ebook Download

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *