Anaal Vingeren: De Brug Tussen Orale en Anale Seks

Fabel of werkelijkheid? Bestaat de G-Spot bij vrouwen? - Vrijen doe je zo!

Anaal vingeren kan gebruikt worden om het gat tussen orale seks en anale seks te overbruggen. Dit is iets om te proberen wanneer een vrouw niet zo enthousiast is over anale penetratie als haar mannelijke partner. Veel vrouwen moeten even aan het idee wennen voordat ze er mee akkoord gaan. We hebben een aantal vingertechnieken voor je op een rijtje gezet. Deze zullen er wellicht voor zorgen dat je partner je praktisch zal smeken om anale seks!

Anaal Vingeren: De brug tussen Orale Seks en Anale Seks

 • See Saw: De man moet een beetje glijmiddel op zijn handen doen. Vervolgens legt hij zijn handen met de palmen tegen elkaar aan, met de buitenste rand tussen de billen van de vrouw, tegen haar anus aan. Door een op en neer zagende beweging te maken, kan hij zorgen dat het plekje ontspant en de spieren op de juiste manier gestimuleerd worden.
 • Teeter Totter: Hierbij wordt de See Saw herhaald, alleen dan wiebelt de man met zijn polsen heen en weer terwijl hij op en neer beweegt met zijn handen. Het kan geen kwaad om wat extra glijmiddel te gebruiken, zodat de vrouw nat genoeg is voor anale penetratie.
 • Passing the Time: Dit is een veel betere manier om de tijd te doden dan duimen. De man gebruikt zijn knokkels om de billen van de vrouw lichtjes te spreiden. Vervolgens draait hij rustig zijn duimen om elkaar heen, zodat deze haar anus lichtjes raken als ze erlangs glijden. Door veel glijmiddel te gebruiken kun je het tempo opvoeren.
 • Making an Entrance: Zodra de vrouw zo opgewonden is dat ze meer wil, kan de man een met glijmiddel ingesmeerde middel-of wijsvinger gebruiken om langzaam en zachtjes druk op haar anus uit te oefenen. Bij dit onderdeel van anaal vingeren is het belangrijk dat hij niet te hard duwt. Door een gelijkmatige druk uit te oefenen kan hij een klein stukje naar binnen komen. Daarna moet hij stoppen om haar de mogelijkheid te geven aan het gevoel te wennen. Ze moet diep ademhalen zodat ze zo ontspannen mogelijk is.
 • The Waiting Room: Wanneer de man met zijn vingers tussen de eerste en tweede anale sluitspieren zit, is het een goed moment op even te stoppen en de vrouw te laten wennen aan het gevoel dat ze een vinger in zich heeft. Als ze het niet prettig vind, moet de man zijn vinger eruit halen en opnieuw beginnen, maar dan met meer glijmiddel. Zodra ze klaar is voor meer, kan de man dezelfde zachte druk op haar sluitspier uitoefenen en deze stil houden. Hij moet slechts een klein beetje druk zetten en haar reactie afwachten voor hij verder gaat. Als ze het nog steeds niet fijn vindt, is het beter om te stoppen en het een andere keer opnieuw te proberen.
 • Hit the Spot: Veel mannen en vrouwen weten dit niet, maar het is mogelijk om haar G-spot te stimuleren door middel van anaal vingeren. Op ongeveer 7 centimeter in haar rectum kan de man zijn vinger krommen, in de richting van haar vagina. Dit biedt hem een makkelijke toegang en kan haar een ongelofelijk intens G-spot orgasme geven.
 • The Five Finger Surprise: Bij deze techniek moet de man beide handen gebruiken. Met zijn ene hand gebruikt hij de Hit the Spot positie om haar G-spot anaal te stimuleren. Hij buigt de duim van diezelfde hand, zodat deze in haar vagina glijdt en tegen de achterste vaginawand en haar perineum aan drukt. Vervolgens kan hij de wijs- en middel vingers van zijn andere hand in haar vagina brengen. Nu kan hij tegelijkertijd de G-spot en de A-spot stimuleren. Daarna drukt hij zijn duim tegen haar clitoris, terwijl hij de andere hand heen en weer beweegt. Als dit allemaal te ingewikkeld is, kun je beginnen door één hand tegelijk te gebruiken.
Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Van anaal vingeren naar anale seks

Het kan wat overredingskracht kosten om een vrouw zover te krijgen dat ze vrijwillig aan anale seks zal deelnemen, maar anaal vingeren kan hier zeker bij helpen. Vooral wanneer het gecombineerd wordt met orale seks. Vrouwen vinden het heerlijk om oraal bevredigd te worden en als ze zich concentreren op het orale aspect, kan dit al snel overgaan in anale penetratie.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

7 reacties op "Anaal Vingeren: De Brug Tussen Orale en Anale Seks"

 1. Joost

  says:

  Beste Karel,

  Bedankt voor dit behulpzame artikel. Ik zou graag anale seks met mijn vrouw proberen, maar ze is er nog wat huiverig voor. Met deze tips kan ik haar denk ik langzaam overtuigen van het genot dat anaal vingeren (en anale seks) kan brengen!

  Groet,

  Joost

 2. Rasha

  says:

  Misschien ongerelateerd. Maar mannen kunnen anaal vingeren ook heel lekker vinden!! Mijn vriend vindt het heerlijk als ik hem anaal vinger terwijl ik hem pijp, dan komt hij super hard klaar!

  • Reinier

   says:

   Klopt Rasha, ik vinger mijzelf ook weleens anaal tijdens het masturberen. Niets om je voor te schamen, het is zelfs heel lekker! Kom er altijd schitterend door klaar.

   Reinier

 3. Mart

  says:

  Even nog wat meer tips van mij. Heb best vaak anaal gevingerd dus ik weet wel waar ik het over heb.

  Allereerst zorg dat je vingers schoon zijn. En haar anus ook trouwens. Je wilt niet nog meer viezigheid overdragen dan je al doet. Het kan snel fout gaan dus je moet wel om hygiene denken.

  En je moet ook je nagels knippen. Dat is voor normaal vingeren al belangrijk, maar bij anaal vingeren nog meer. Anders kun je wondjes veroorzaken die snel ontsteken en dat wil je allemaal niet hebben.

  Glijmiddel mag ook niet ontbreken. Je kunt je vinger nat maken door erop te likken maar glijmiddel werkt beter. Droogt minder snel uit. Je wilt denk ik ook niet je vinger nog likken nadat ie in haar kont is geweest.

  En belangrijkste is wel denk ik: ga niet te snel. Je wilt dat ze klaar is voor anale seks dan moet je het echt heel rustig aan doen. Zodra ze pijn krijgt wil ze het nooit meer namelijk moet je niet hebben.

  Joe,
  Mart

 4. alisia

  says:

  ik vind het echt doodeng, ben zo bang dat er iets mis gaat en dat het heel erg veel pijn doet, maar ik wi het wel voor mijn vriend doen, hij pusht me echt niet of zo, hij is zo lief, maar ik weet dat hij het wel erg lekker vindt hij deed het ook met zijn ex) dus ik wil het wel proberen... Ik hoop dat deze tips mij gaan helpen ..

 5. Erno

  says:

  Zo lekker!
  Anus is zo gevoelig!
  Ik wil het doen en voelen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *