De beste seks standjes voor senioren

De beste seks standjes voor senioren - Vrijen doe je zo!

Ontwikkelingen op het gebied van technologie en geneeskunde hebben ervoor gezorgd dat mensen tegenwoordig veel langer en gezonder leven dan in het verleden. Mensen leven niet alleen langer, ze blijven ook langer seksueel actief. Daarom hebben we een aantal van de beste seks standjes voor senioren op een rijtje gezet. Deze standjes zijn ideaal voor oudere mensen en bieden hen de mogelijkheid om met volle teugen van seks te genieten zonder last te hebben van eventuele beperkingen. Of een seks standje werkt voor een senioren stel is afhankelijk van de gezondheid van beide partners, maar voor de meeste senioren zullen onderstaande seks standjes prima te doen zijn!

De Beste Seks Standjes voor de Gouden Jaren

 • The Missionary Position: Is het je al opgevallen dat dit standje steeds weer terug komt? De Missionaris staat zowel in de lijst van de makkelijkste standjes voor beginners als de makkelijkste standjes voor senioren. En dat is ook niet zo vreemd. Ten eerste is het standje makkelijk om uit te voeren. Daarnaast biedt het stellen volop intimiteit, omdat ze face-to-face liggen. De Missionaris de simpelste manier om het meeste uit de seks te halen, of je nu 20 of 80 bent. De partners kunnen elkaar zoenen terwijl de vrouw haar handen vrij heeft om tijdens de seks haar clitoris te stimuleren. Dit standje is ook zeer geschikt voor stellen waarbij de vrouw mobiliteitsproblemen heeft, aangezien de man degene is die boven ligt en de touwtjes in handen heeft.
 • Chair Sex: Seks in een stoel is niet alleen leuk voor stellen van alle leeftijden, maar het is ook zeer geschikt voor stellen waarbij de man problemen met bewegen heeft, bijvoorbeeld wanneer hij in een rolstoel zit. Wanneer stellen seks in een stoel hebben, kan de man blijven zitten terwijl de vrouw op zijn schoot plaatsneemt. Terwijl ze het ritme bepaald, kan ze zowel met haar gezicht naar hem toe als met haar gezicht van hem af gaan zitten. Daarbij heeft de man zijn handen vrij om haar overal aan te raken en kan hij haar mond, nek of schouders kussen, afhankelijk van hoe ze zit. Seks in een stoel is makkelijk om uit te voeren en daarom zeer geschikt voor senioren van elke leeftijd.
 • Sex on the Side: De Kamasutra noemt dit “lepelen.” Het is een laagdrempelig standje dat ook oudere stellen de mogelijkheid biedt om van seks te genieten. Beide partners liggen op hun zij, met de man achter de vrouw. Dit is een traditionele positie waarin alle stellen wel eens samen hebben geslapen. Het verschil is alleen dat ze niet slapen. In plaats daarvan glijdt de man van achteren bij de vrouw naar binnen en gebruikt hij zijn lichaam om te stoten, zonder dat hij hierbij intensief hoeft te bewegen. Dit simpele standje biedt beide partners intiem en liefdevol lichaamscontact en zorgt dat ze met volle overgave van de seks kunnen genieten.
Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Nog een paar tips

We hebben nog een aantal suggesties die kunnen helpen om nog meer plezier te beleven aan deze beste seks standjes voor senioren. Ten eerste is het zaak om lekker de tijd te nemen. Mannen zullen, in vergelijking met toen ze jonger waren, wellicht meer controle hebben over hoe snel ze klaarkomen. Maak indien nodig gebruik van glijmiddel. Als beide partners in goede gezondheid verkeren, dan kun je altijd nog andere seks standjes uitproberen en zelf bekijken welke het meeste plezier bieden.

Tot slot: geniet ervan! Of je nu je beperkingen hebt of niet, seks is er om van te genieten. Het zal misschien niet hetzelfde zijn als toen je een twintiger was, maar als je eenmaal de beste seks standjes hebt gevonden zul je ongetwijfeld een zeer bevredigende seksuele beleving ervaren.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

1 reactie op "De beste seks standjes voor senioren"

 1. Bert says:

  Ik ben een man van 61 en heb een vrouwelijke kennis 77 waar ik ook intiem mee ben, iets waar niemand weet van heeft.
  Het favoriete standje van haar is op zijn hondjes,en het voorspel ook graag met speeltjes die zij ook gebruikt als ik er niet ben,
  Wij vrijen ongeveer 2 maal per maand,maar ik kom ook tussen door gewoon op de koffie/borreltje zo is het ook eigenlijk ontstaan.
  Het is dus ook onzin dan sex aan leeftijd gebonden zou zijn.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *