Seks in het Openbaar: De 10 Beste Plaatsen voor Buitenseks!

Voor veel mensen is het een fantasie, maar slechts weinigen hebben het ook echt gedaan: seks in het openbaar. De spanning van het eens ergens anders doen, de kick die je krijgt omdat je weet dat je betrapt kunt worden… Het is sowieso een bijzondere ervaring! Misschien heb jij er ook weleens over nagedacht…

Maar waar moet je dan seks hebben? Je kunt heus wel dingen bedenken zoals het bos of het strand, maar er zijn toch wel meer plekken waar je buitenseks kunt hebben? Natuurlijk! Daarom deel ik in dit artikel de 10 geilste locaties om seks in het openbaar te hebben met je partner! Pas op dat je niet gesnapt wordt… 😉

Help! Durf ik wel seks in het openbaar te hebben?

Buitenseks hebben is niet iets waar je zomaar mee begint. Het is toch wel een grotere stap dan van orale seks overgaan naar echte seks, of van het bed naar de keukentafel. In het openbaar is er namelijk altijd een kans dat je betrapt wordt. Ik kan me voorstellen dat je dat heel spannend vindt – maar dat maakt het juist extra opwindend!

Waarschijnlijk zit je nu nog met je hart in je keel als je denkt aan neuken in het openbaar, maar je zou het wel heel graag willen proberen. Of jij vindt het wel interessant, maar je partner durft nog niet. Hoe pak je dat dan aan? Met andere woorden: hoe maak je je klaar voor buitenseks? Het is allemaal een kwestie van langzaam opbouwen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Deel de fantasie op een geil moment

openbaar2Als jij vooral degene bent die buitenseks wilt hebben, moet je op een goed moment deze fantasie delen met je partner. Je kunt dat het beste doen op het moment dat hij/zij geil is. Je partner is dan sowieso al in de juiste stemming. Hij of zij raakt dan eerder overtuigd door je en wil sneller seks in het openbaar proberen.

Wees daarin specifiek met wat je wilt. Alleen zeggen: “ik wil eens seks in het openbaar hebben”, is niet voldoende. Vertel bijvoorbeeld waar je het zou willen doen, op welke manier, en hoe dat dan zou zijn voor jullie… Hoe meer details je gebruikt, hoe beter jouw partner het zich gaat inbeelden en hoe geiler hij of zij wordt.

Maak je seks langzaam ‘openbaarder’

Ik neem aan dat je op dit moment met name in bed seks hebt. Misschien dat je het eens verplaatst naar de bank of de badkamer, maar het blijft op een intieme plek waar niemand jullie kan zien. Daar kun je verandering in brengen! Doe eens de gordijnen open als je seks hebt, zodat andere mensen jullie zouden kunnen zien als ze even de verkeerde kant op keken.

Of heb seks met je partner vlakbij een raam of een gemeenschappelijke gang, met het raam of de deur open. Jullie kunnen dan niet te veel geluid maken, want anders trek je ongenode gasten aan… Ik weet zeker dat jullie dit allebei heel opwindend vinden. Natuurlijk ook spannend, maar vooral ontzettend geil!

openbaar3

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

De beste plaatsen voor buitenseks

Hoe plan je dat nou, seks in het openbaar? Je kunt het op twee manieren aanpakken; ofwel je besluit van tevoren samen om ergens seks te hebben, ofwel je gaat erheen en maakt je partner ter plekke opgewonden en vertelt dat je wilt neuken. Het is aan jou waarvoor je kiest, maar dring bij de tweede manier niet aan als jouw partner niet ‘in the mood’ is.

Op dit moment weet je het zeker: jullie zijn klaar om buitenseks te hebben. Dan komt de volgende vraag om de hoek kijken: waar gaan jullie het doen? Eigenlijk kan ik je alvast zeggen: overal waar jullie willen! Zolang de kans dat je betrapt wordt niet té groot is, kun je van alles proberen. Neem dus vooral niet aan dat deze lijst compleet is!

Locatie 1: De auto

Seks in de auto is eigenlijk niet één plek, want je kunt de auto neerzetten waar je maar wilt! Op een parkeerplaats, ergens in het bos, bij de zee… Het maakt niet uit! Zorg er wel voor dat het een beetje donker is en dat er niet toevallig een ander stelletje vlak naast jullie hetzelfde idee had… Check ook dit artikel voor de beste seksstandjes in de auto!

Locatie 2: Het bosopenbaar4

Dit is misschien wel de meest populaire plek om buitenseks te hebben. Bossen zijn groot, hebben een eigen atmosfeer, en bovenal: weinig kans om pottenkijkers tegen te komen. Wijk lekker ver af van de wandelpaadjes en ga jullie gang! Je kunt in het bos ook nog snel zien of er mensen aankomen, zodat je je op tijd kunt verstoppen.

Het is wel handig om van tevoren iets van een deken of kleed mee te nemen. Zanderige of vieze ondergronden kunnen je ervaring van seks in het openbaar toch redelijk verpesten. Of je hebt natuurlijk gewoon staand seks!

Locatie 3: Het strand

Heerlijk in de zomer, als het lekker weer is en er een fijn windje staat… Zoek wel een rustig duinpannetje op! Je kunt je voorstellen dat het in de zomer heel druk is op het strand, dus soms moet je goed je best doen om iets te vinden. Zorg ook hier zeker voor een handdoek. Je kunt het ook van een andere kant bekijken en seks hebben in de zee!

openbaar5Locatie 4: Op kantoor

Je kantoor is nou niet de meest opwindende plek… Tot je er seks hebt! Er zijn natuurlijk heel veel plekken op het kantoor waar je seks zou kunnen hebben. Van het toilet tot je eigen werkplek, tot het kantoor van de baas… Alleen al in dit gebouw kun je je hart op als je van buitenseks houdt! Bonuspunten voor als je seks hebt tijdens de drukste uren.

Locatie 5: In de bioscoop

Oké, misschien niet de meest geschikte locatie om écht seks te hebben. Maar wie zegt dat hand- of mondwerk niet tellen? Je kunt heel onopvallend elkaar vingeren of aftrekken als het niet al te druk is in de bioscoop – maar wel muisstil! Je kunt ook nog kiezen voor een plek op de achterste rij op een heel rustig moment, en gewoon lekker je gang aan.

Locatie 6: In een steegje

Dit klinkt allesbehalve romantisch, maar daar gaat het hier ook niet om. Je wilt snelle, spannende seks waarbij het vooral gaat om de thrill van het betrapt kunnen worden. In dat geval klinkt een steegje opeens een stuk aantrekkelijker! Werkt vooral goed als zij een rok aanheeft, dan hoef je nauwelijks kleren uit te doen om buitenseks te hebben.

Locatie 7: Het vliegtuig

Ooit gehoord van de ‘Mile High Club’? Dit is een zogenaamde club voor mensen die seks hebben gehad… in het vliegtuig! Je denkt dan misschien gelijk aan het vliegtuigtoilet – dat is één optie, maar zeker niet de meest comfortabele. Als je een nachtvlucht maakt, kun je ook zo’n dekentje pakken en elkaar daaronder stiekem verwennen terwijl de rest van het vliegtuig slaapt…

openbaar6

Probeer eens een van deze manieren uit in het vliegtuig!

Locatie 8: Openbaar vervoer

Hoe ‘openbaar’ kun je het hebben? Het zit zelfs in de naam! Ik denk dat er meer mensen in het openbaar vervoer seks hebben gehad dan jij zou denken. ’s Avonds is het meest geschikte moment hiervoor, omdat er dan veel minder mensen met het ov gaan. Je hebt dan minder kans om betrapt te worden tijdens jullie vrijpartij in het openbaar.

Doe het bijvoorbeeld eens achterin de bus, wanneer er niemand anders in de bus zit. Als je het goed aanpakt hoeft zelfs de buschauffeur niets door te hebben. Of wat dacht je van een lege treincoupé? Je kunt elk standje gebruiken die je maar wilt, maar pas wel op als je bij het volgende station aankomt…

Locatie 9: Een pashokjeopenbaar7

Dit is eigenlijk een hele handige locatie – niemand kan jullie zien, met wat gelukt vallen de gordijnen of deuren van het pashokje tot op de grond en als jullie stil zijn hoeft niemand te weten wat er aan de hand is. En toch heb je het gevoel alsof je op ieder moment betrapt kunt worden.

Locatie 10: In het zwembad

Het openbare zwembad is misschien niet de beste plek voor echte buitenseks, maar even voelen bij elkaar kan heel onopvallend. Je hebt toch alleen maar zwemkleding aan! Wil je het wat heter maken? Breng dan een bezoekje aan de jacuzzi of een Turks stoombad. Of als je in een groot, tropisch zwembad bent: ergens verstopt tussen de aankleding van het zwembad!

Laatste tips voor seks in het openbaar

Zorg dat je echt alleen bent. 100. Procent. Alleen. Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon bij de hand en kun je zomaar een dag later op Facebook te zien zijn – of zelfs live terwijl je aan het neuken bent! Je kunt begrijpen dat dit wel het laatste is dat je wilt. Wees daarom niet te roekeloos, het moet immers wel leuk blijven.

Wees ook een beetje voorbereid. Denk aan een handdoek, maar ook aan het weer: je wilt niet ergens in de stromende regen proberen om seks te hebben. Het helpt ook om makkelijke kleding aan te doen, vooral voor de vrouw. Met een rok of jurkje ben je binnen een paar seconden buitenseks-klaar. En als laatste: geniet ervan! Daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *