De beste seks standjes om zwanger te raken

Proberen om zwanger te raken is één van de meest spannende, frustrerende en stressvolle momenten in het leven. Dit geldt vooral voor stellen die heel graag een baby willen maar waarbij het, om wat voor reden dan ook, niet wil lukken. Bij sommige stellen hoeft de man alleen maar zijn sleutel in het gat te steken en zijn partner is zwanger. Aan de andere kant zijn er ook veel stellen die maand na maand teleurgesteld worden als het weer niet gelukt blijkt te zijn.

De beste seks standjes om zwanger te raken

Als jullie al een tijdje bezig zijn om zwanger te raken en het is nog steeds niet gelukt, maak je dan geen zorgen. Hieronder hebben we de beste seks standjes om zwanger te raken op een rijtje gezet. En ze zijn nog leuk om uit te voeren ook!

  • Missionary Position: Zelfs seksueel onervaren mensen zijn bekend met dit standje! Het wordt bij vele gelegenheden gebruikt en het is dan ook niet zo verrassend dat de Missionaris één van de meest optimale seks standjes om zwanger te raken is. De reden dat dit standje op nummer één staat is omdat je hierbij de zwaartekracht in je voordeel kunt laten werken. Hoewel het voor sommigen wellicht wat saai zal lijken, kun je het natuurlijk altijd wat leuker maken door creatief te zijn tijdens het voorspel.
  • Hands and Knees: Dit standje, dat ook wel bekend staat als “Doggy Style,” biedt de diepste penetratie en is daarom zeer geschikt voor stellen die proberen om zwanger te raken. De vrouw gaat op handen en knieën terwijl de man achter haar knielt en bij haar naar binnen glijdt. Men is in de veronderstelling dat wanneer we tijdens de seks dichter bij de baarmoederhals kunnen komen, het sperma meer kans heeft om naar het eitje te zwemmen voor bevruchting. Maar sperma zwemt zeer snel, dus ze zullen hoe dan ook hun bestemming wel bereiken. Een andere theorie stelt dat dit één van de beste seks standjes om zwanger te raken is wanneer de vrouw een gekantelde baarmoeder heeft. Als het niet lukt met de Missionaris, wil het wellicht met dit standje wel lukken!
  • Woman on Top: Hoewel je bij dit seks standje niet kunt profiteren van de zwaartekracht, zijn er een aantal experts die menen dat dat niet uitmaakt omdat het sperma toch zo snel zwemt. Daarbij zijn er veel vrouwen die dit een prettig standje vinden, en dat is misschien nog wel het belangrijkste – wanneer vrouwen zich comfortabel voelen en echt van de seks genieten, hebben ze meer kans om zwanger te raken.

Deze beste seks standjes om zwanger te raken zijn ideaal om mee te beginnen. Echter het comfort en plezier van de vrouw zijn het belangrijkste! Als zij ontspannen is en een orgasme bereikt, dan is de kans groter dat zij in verwachting raakt van de baby die jullie zo graag willen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

1 reactie op "De beste seks standjes om zwanger te raken"

  1. DICKSMILDA says:

    BLONDDAMES LEKKER NU

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *