De beste openingszinnen komen recht uit je hart!

De beste openingszinnen komen recht uit je hart! - Vrijen doe je zo!

Openingszinnen zijn al sinds het begin der tijden een onderdeel van het ritueel der hofmakerij. Het is een manier om het ijs te breken wanneer je iemand ziet die je leuk vind. Hoewel vrouwen ook enkele openingszinnen kunnen gebruiken bij mannen die ze aantrekkelijk vinden, zijn het meestal de mannen die de eerste stap zetten. Daarom richten we ons hier op openingszinnen voor mannen.

Het lastige aan openingszinnen is dat ze vaak bedrieglijk overkomen en niet het gewenste effect op je doelwit hebben. Hoe vaak heb je wel niet de veelbeproefde zin “Wat is je sterrenbeeld?” voorbij horen komen? Of nog erger: “Mooie benen, hoe laat gaan ze open?” Dit zijn natuurlijk afschuwelijke openingszinnen waarmee je geen schijn van kans maakt. En iedere keer dat je een blauwtje loopt, kan dit je zelfvertrouwen beschadigen.

Het is echter wel van belang om te weten dat wanneer je de aandacht van een vrouw wil trekken, woorden één van de meest verleidelijke methodes zijn om te gebruiken. Daarom moet je je doelwit benaderen met iets dat uit het hart komt, in plaats van uit een ander deel van je lichaam. Bedenk wat je hart wil dat je tegen deze vrouw zegt. Op die manier is het een stuk makkelijker om de beste openingszinnen te vinden.

Ideeën voor de beste openingszinnen

Als je wel wat inspiratie kunt gebruiken, bekijk dan eens onze lijst van ultieme openingszinnen. Zodra je hier eenmaal mee aan de gang gaat en je zelfvertrouwen toeneemt, kun je waarschijnlijk zelf ook wel een lijstje maken met beste openingszinnen.

 • “Excuseer mij, maar kennen wij elkaar? Zo’n mooie dame als jij zou ik namelijk nooit kunnen vergeten!”
 • “Hallo, volgens mij heb je iets laten vallen.” Wanneer ze vraagt wat ze heeft laten vallen, zeg je “mijn telefoonnummer.” Wees voorbereid om haar je visitekaartje of een stukje papier met je naam en telefoonnummer erop te geven.
 • “Hi, je hebt schitterend haar! Daar krijg je vast heel veel complimentjes over!”
 • “Ben je er klaar voor?” Wanneer ze vraagt “Waarvoor?” antwoordt je met “De meest memorabele ervaring van je leven.”
 • “Hallo, mag ik je wat vragen?” Ze zal vrijwel zeker ja zeggen. Dan glimlach je en zeg je “Ben je eenzaam vanavond? Want daar kunnen we wat aan doen!”
 • “Hi, ik ben meestal wat verlegen met vrouwen, maar jij hebt iets dat me vertelt dat dat helemaal niet nodig is.”
 • “Je ouders zullen wel heel trots zijn.” Als ze vraagt, “Waarom?” Dan is je antwoord “Omdat ze een hele mooie dochter hebben gemaakt!”
 • “Weet je, ik denk dat jij en ik al ons hele leven over elkaar dromen. Denk je ook niet dat het tijd is om onze dromen uit te laten komen?”
 • Excuses, ik ben hier nieuw. Ik ben op zoek naar een goed restaurant met lekker eten en misschien een date met jou?”
 • Sorry, ik weet dat dit wat brutaal klikt, maar vanochtend stond er in mijn horoscoop dat ik vanavond een beeldschone vrouw zou ontmoeten. Jij voldoet aan die beschrijving. Mag ik je een drankje aanbieden?”
 • “Ik heb een erg stressvolle dag achter de rug. Ik heb gehoord dat dansen een goede manier is om te ontspannen. Zou je me willen helpen om te ontspannen?”
 • Sorry, maar jij hebt iets waar ik al de hele avond naar op zoek ben.” Als ze vraagt wat dat is, zeg je “een mooie glimlach!”
 • “Hallo, ik geloof dat dit perfect bij je outfit past!” En geef haar dan een lange roos. Dit moet je natuurlijk wel voorbereiden. Dit werkt ook door haar de roos aan te bieden en te zeggen “Een roos voor de mooiste dame hier.”
 • “Hallo, ik hoop niet dat je dit verkeerd opvat, maar als je ooit in de stemming bent voor romantiek, dit is mijn telefoonnummer.”
 • “Hoi. Ik zou graag een keer voor je koken. Maar je moet weten dat mijn favoriete maaltijd om voor een dame te bereiden het ontbijt is!”

Met sommige van deze openingszinnen moet je een beetje voorzichtig zijn, maar je kunt er ook je eigen draai aan geven. Dit zijn echter wel de beste openingszinnen om je in de goede richting te helpen. Je hoeft slechts een paar keer succes te hebben om je zelfvertrouwen een boost te geven!

Voor vrouwen: de beste tips om een man te veroveren en te houden – en alleen voor jou!

Heb je slechte en oppervlakkige dates? Wil je een man die je echt leuk vind en bij je blijft voor de lange termijn?

Ontdek dan de beste methode op het internet, namelijk ‘Verover en Houd Hem’. Het leert je om mannen letterlijk verslaafd aan je te maken, waarvoor ze je nooit meer willen verlaten.

Bekijk hier hoe je een man’s hart verovert en hem voor altijd van je laat houden:

Verover en Houd Hem Risicovrij Uitproberen

Voor mannen: date de vrouwen die je altijd al had willen hebben

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies van Jonathan & Oscar om een overvloed aan vrouwen in je leven te krijgen, ook al ben je kort, arm of onaantrekkelijk.

Klik op de link hieronder en leer hoe je vrouwen versiert waar en wanneer je maar wilt zonder er veel moeite voor te hoeven doen:

Super Dating Geheimen voor Mannen + GRATIS Ebook Download

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *