De beste seks standjes met de vrouw boven

De beste seks standjes met de vrouw boven - Vrijen doe je zo!

Zodra stellen wat meer bekend zijn met het hebben van seks zullen ze wellicht op zoek gaan naar de beste seks standjes om uit te proberen. Na het Missionaris standje zullen ze vaak wat nieuwe dingen willen proberen. Dit kunnen bijvoorbeeld seks standjes zijn waarbij de vrouw boven zit. Er zijn heel veel variaties om uit te kiezen zodra je klaar bent om dit uit te proberen!

Een paar van de beste seks standjes zijn die met de vrouw bovenop. Ze kan hierbij dan de snelheid en diepte van de penetratie en de hoek van haar lichaam bepalen. Hierdoor kan ze de plekjes stimuleren die haar het meest doen genieten. Dit geldt vooral voor stimulatie van de clitoris. De clitoris zorgt bij de meeste vrouwen voor orgasmes, maar voor andere vrouwen zorgt de G-spot juist weer voor het meeste genot. Welk standje ook het beste werkt, met seks standjes met de vrouw boven zullen beide partners van explosieve orgasmen kunnen genieten.

De beste seks standjes met de vrouw boven

Een aantal bekende standjes zijn het Missionaris standje met de vrouw boven, de Cowgirl en de reversed Cowgirl. Vrijwel alle stellen zijn wel bekend met deze seks standjes, en daar zijn goede redenen voor. Ze zijn allemaal makkelijk te beheersen en het vereist niet veel vaardigheid om ze uit te kunnen voeren. Aan de andere kant zijn er ook andere standjes met de vrouw boven die misschien niet zo bekend zijn maar evengoed behoorlijk effectief kunnen zijn om je partner te bevredigen.

Eén van deze seks standjes heet de Andromatique. Om dit standje uit te voeren gaat de man op zijn rug liggen en klimt de vrouw boven op hem. Ze kan knielen of hurken terwijl ze haar rug recht houdt, zodat ze de snelheid en diepte van de penetratie kan bepalen. Tegelijkertijd kan ze haar clitoris stimuleren. Dit is één van de beste seks standjes om een vrouw van een intens orgasme te laten genieten.

Vervolgens is er het Scorpion standje. Om deze uit te voeren gaat de man weer op zijn rug liggen. De vrouw gaat weer op hem zitten, dit keer met haar gezicht de andere kant op. Langzaam laat ze zich achterover op zijn borst zakken. Hierdoor kan de man haar lichaam volledig strelen en tegelijkertijd haar clitoris stimuleren. Dit standje is wellicht wat moeilijker om uit te voeren, maar het is de moeite zeker waard.

Verder heb je ook nog het leuk klinkende See Saw standje. Voor dit standje moet de man op zijn rug gaan liggen. De vrouw klimt op hem en laat zijn penis bij haar naar binnen glijden. Ze gebruikt haar voeten om zichzelf te ondersteunen, maar ze kan ook simpelweg knielen aan weerszijden van de heupen van de man om van extra stimulatie te genieten. Dit is niet alleen één van de beste seks standjes voor de vrouw om een hoogtepunt te bereiken, maar de man heeft ook een goed uitzicht vanaf zijn positie. Veel mannen houden ervan om die borsten te zien stuiteren!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Geniet ervan!

Nu je bekend bent met een aantal standjes met de vrouw bovenop, is het tijd om je nieuwe kennis in de praktijk te brengen. Het kan erg leuk zijn om de vrouw af en toe ook eens de leiding te laten nemen.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *