Flirt Tips: 10 Flirtsignalen die Je Niet Kunt Missen

Flirt tips 10 flirtsignalen die je niet kunt missen - Vrijen doe je zo!

Flirten is iets dat de meeste mensen vrij gemakkelijk af gaat, tenzij ze erg verlegen zijn. Hoe goed iemand flirt heeft vooral veel te maken met zelfvertrouwen. Eén van de eerste dingen die je moet weten als je leert hoe je moet flirten is wat de flirtsignalen zijn. Geloof het of niet, er zijn mensen die het niet door hebben als iemand met ze aan het flirten is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn, maar meestal is het omdat ze het niet gewend zijn dat er met ze geflirt wordt en ze het dus helemaal niet doorhebben wanneer het gebeurd.

Zelfs wanneer iemand op een heel discrete manier met je probeert te flirten, is er een goede kans dat ze niet zo goed kunnen flirten dat ze hun flirtsignalen weten te verbergen. Er zijn altijd wel wat signalen waaruit je kunt afleiden dat de persoon in kwestie interesse in je heeft. Daarbij kan enige kennis van flirtsignalen ook heel handig zijn als je zelf iemand duidelijk wil maken dat je hem of haar beter wil leren kennen.

10 overduidelijke flirtsignalen

 1. Veel aanrakingen: Veel onnodige aanrakingen terwijl je met elkaar aan het praten bent zijn een goed teken van flirten.
 2. Dichtbij komen: Als je nieuwe vriend steeds heel dichtbij je komt wanneer je aan het praten bent, is dat een duidelijk teken dat hij of zij met je aan het flirten is. Je merkt het wanneer de persoon in kwestie in je oor fluistert terwijl dit niet nodig is of wanneer zijn of haar handen regelmatig naar je toe reiken.
 3. Je beste kant laten zien: Wanneer dieren paren, gaat er heel wat gepronk met veren aan vooraf. Mensen verschillen daar niet veel in. Vrouwen zullen hun borst naar voren brengen of hun ogen verwijden terwijl mannen hun mannelijkheid zullen laten zien om de aandacht van een vrouw te krijgen.
 4. Sprankelende ogen: Dit is één van de grootste flirtsignalen. Wanneer iemand zich tot je aangetrokken voelt, zullen hun ogen gedurende de hele conversatie expressief en wijd open zijn.
 5. Veel glimlachen en giechelen: Deze flirtsignalen zijn algemeen bekend. Als jij en je vriend om de meest onnozele redenen moeten lachen of de hele tijd een glimlach op jullie gezicht hebben, dan is het flirten.
 6. Niet afgeleid kunnen worden: Iedere man of vrouw die aan het flirten is, zal telefoontjes negeren of gesprekken met vrienden die ze onverwacht tegen komen snel afkappen.
 7. Je van top tot teen bekijken: Als je met iemand praat en je merkt dat die persoon je van top tot teen bekijkt, zeker op de momenten dat ze denken dat jij het niet ziet, dan is dat een niet al te subtiel signaal dat ze aan het flirten zijn.
 8. Het gespreksonderwerp sturen naar daten: Wanneer iemand probeert om het gesprek te laten gaan over wat je plannen voor het weekend zijn of vraagt wat je leuk vindt op het gebied van films of hobby’s, dan is er geen twijfel over mogelijk dat deze persoon geïnteresseerd is in een date. Het flirten wordt gebruikt om de antwoorden op deze vitale vragen te krijgen.
 9. Mannen gedragen zich dominant; vrouwen gedragen zich timide: Wanneer mannen en vrouwen flirten, zullen ze onbewust hun seksuele kenmerken benadrukken. Mannen zullen zich vooral stoer of beschermend gedragen, vrouwen juist verlegen of lief.
 10. Compleet gericht op jou: Wanneer iemand geheel op jou gefocused is als je aan het praten bent, en het net is of ze niemand anders in de kamer zien; dat is één van de grootste flirtsignalen. Als het duidelijk is dat deze persoon opgewonden is om bij je in de buurt te zijn en met je te praten, dan kun je er van uit gaan dat de persoon in kwestie weet hoe hij of zij moet flirten!

Dit zijn de meest overduidelijke flirtsignalen waar mensen regelmatig mee geconfronteerd worden. Natuurlijk zijn er nog veel meer flirtsignalen, maar die kom je op een gegeven moment vanzelf wel tegen. Als het een korte conversatie betreft, dan is er natuurlijk niet veel tijd om deze flirtsignalen te herkennen. Maar je zult er sowieso een aantal kunnen opmerken, hoe kort het gesprek ook is. Bij langere gesprekken zul je waarschijnlijk alle tien de flirtsignalen wel tegenkomen.

Het leuke aan flirten is dat het nieuwe stellen de mogelijkheid biedt om elkaar op een leuke manier te leren kennen. Het laat zien dat je interesse hebt in de ander en dat je je aangetrokken voelt. Weten hoe je moet flirten zal flink wat deuren openen in de wereld van het daten en het is een belangrijke vaardigheid om te ontwikkelen als je zeker wil weten dat je je tijd goed benut.

Voor vrouwen: de beste tips om een man te veroveren en te houden – en alleen voor jou!

Heb je slechte en oppervlakkige dates? Wil je een man die je echt leuk vind en bij je blijft voor de lange termijn?

Ontdek dan de beste methode op het internet, namelijk ‘Verover en Houd Hem’. Het leert je om mannen letterlijk verslaafd aan je te maken, waarvoor ze je nooit meer willen verlaten.

Bekijk hier hoe je een man’s hart verovert en hem voor altijd van je laat houden:

Verover en Houd Hem Risicovrij Uitproberen

Voor mannen: date de vrouwen die je altijd al had willen hebben

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies van Jonathan & Oscar om een overvloed aan vrouwen in je leven te krijgen, ook al ben je kort, arm of onaantrekkelijk.

Klik op de link hieronder en leer hoe je vrouwen versiert waar en wanneer je maar wilt zonder er veel moeite voor te hoeven doen:

Super Dating Geheimen voor Mannen + GRATIS Ebook Download

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

5 reacties op "Flirt Tips: 10 Flirtsignalen die Je Niet Kunt Missen"

 1. Jeroen says:

  dag mensen van deze website ik heb een vraagje

  ik vind een meisje uit me klas heel leuk (zit in 3 havo) en ik wil dus dat ze mij ook leuk vint en dat we gaan daten enzo. maar ik ben super verlegen durf niet met haar te praten ze is ook super populair dus nooit dat ze met mij wilt ik ben maar een saaie jongen. maar ik vind haar echt heel leuk dus ik wil met haar flirten en zorgen dat ze me leuk gaat vinden.

  nou is het probleem dat ik eigelijk nooit echt met haar gepraat heb alleen maar van een afstantje gekeken enzo. dus ik kan niet deze flirt tips gebruiken omdat ik nog nooit gepraat heb. hebben jullie tips voor als je niet met een leuk meisje durft te praten om haar mee uit te vragen?? ik ben egt heel wanhopig!!

  • Warner says:

   Dag Jeroen,

   Je hebt geluk dat ik jou reactie lees. Ik was namelijk vroeger precies zoals jij. Maar nu ben ik een meidenmagneet. Ik ga je vertellen hoe je dat meisje voor je gaat winnen.

   Als eerste ga je een reden vinden om met haar te praten. zorg dat je eens "toevallig" naast haar zit, of loop gewoon een keer naar haar toe om haar iets te vragen. Alles om maar een gesprek aan te knopen! Ze heeft je vast wel eens zien kijken naar haar dus ze weet wel dat je interesse hebt.

   Als je dan met haar praat, dan wil je haar complimenten geven. Niet over haar uiterlijk, daar kan ze niks mee, maar over dingen die ze doet. Misschien doet ze wel vrijwilligerswerk of is ze heel slim. Daarnaast zoek je naar interesses die jullie allebei hebben, zodat je een reden kunt vinden om haar op date te vragen. Het belangrijkste advies is: loop gewoon op haar af! Je hebt niets te verliezen! Suc6!

 2. Dion says:

  Zijn die signalen voor mannen en vrouwen hetzelfde? Ik kan me voorstellen dat daar best wel een verschil tussen zit (behalve wat je zegt bij puntje 9 dan). Maar dat weet jij vast beter dan ik.

 3. Elisa says:

  er zit dus een jongen in mijn vriendengroep (ben een meisje van 19) en ik ben nooit echt megaclose met hem geweest of zo. Maar ik vind hem wel aardig en megaknap, heb verder nog niet heel veel met hem 1 op1 gepraat. Maar laatste tijd geeft hij mij steeds van die megahugs en toen ik hem pas iets aangaf hield hij mijn hand best wel (onnodig) stevig en iets langer dan nodig vast. Maar ik weet dus niet zo goed of hij het nou met opzet deed of dat het gewoon gewoon was....

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *