Doggystyle: Heerlijke Seks Op Z’n hondjes!

Waarschijnlijk ken je het standje doggystyle wel; seks op z’n hondjes wordt het ook wel genoemd. Dit standje is, na de standaard missionarispositie, het populairste standje onder stellen. Doggystyle kan een goede afwisseling zijn van je standaard seksleven. En het is ook nog eens een heel lekker standje voor beiden!

In dit artikel ga ik je vertellen over hoe doggystyle in het algemeen uitgevoerd wordt. Daarnaast kun je ideeën opdoen over waar je allemaal seks op z’n hondjes kunt hebben, wat leuke toevoegingen zijn aan de seks en hoe je verschillende variaties op doggystyle kunt proberen. Haal het primitieve wezen in jezelf naar boven en geef toe aan dit standje.

Hoe werkt doggystyle?

De benaming spreekt al redelijk voor zich. Bij doggystyle zit de vrouw op handen en knieën op bed, met haar billen omhoog gebogen. De man zit op zijn knieën achter haar terwijl hij haar (anaal of vaginaal) penetreert. Hij kan ook makkelijk haar heupen vastpakken om de beweging makkelijker te maken. Zo hebben jullie seks als onze trouwe dierenvrienden. Zie ook nog het plaatje:

Kamasutra---Doggy-Style-T-Shirts

Je hebt bij doggystyle weinig oogcontact en je kan niet intiem zoenen, zoals bij sommige andere standjes. Bepaalde mensen vinden op z’n hondjes neuken daarom een beetje afstandelijk. Gelukkig heeft doggystyle ook heel veel voordelen ten opzichte van andere standjes. Laten daar direct eens naar kijken!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Waarom seks op z’n hondjes zo lekker is

Er moet vast een reden zijn dat zo veel mensen aan doggystyle doen, en niet alleen omdat we eigenlijk allemaal primitieve wezens zijn. Nee, er zijn juist veel dingen die doggystyle heel aantrekkelijk maken, voor zowel de man als de vrouw. Ik ga de belangrijkste pluspunten bespreken. Waarschijnlijk kun je niet wachten om het gelijk uit te proberen!

Bij doggystyle wordt er diep gepenetreerd

Dit is voor zowel mannen als vrouwen een voordeel. Bij doggystyle kan de man namelijk veel dieper penetreren dan in bijvoorbeeld de missionarispositie. Dit is voor hem nog aangenamer dan normaal, omdat de vagina ook strakker is naarmate je dieper komt. Dit geeft de man een extra sensatie in zijn penis.

Ook voor de vrouw is de diepe penetratie erg fijn. Als je voor de eerste keer doggystyle probeert, snap je wat ik bedoel. Op z’n hondjes kan de man namelijk bij de g-spot van de vrouw komen. Dit is een gevoelig plekje in de vagina, tegen de buikwand aan. Omdat je bij doggystyle vanachter penetreert, terwijl de vrouw op haar handen en knieën zit, kun je nu wel de g-spot bereiken!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Je kunt doggystyle zo ruig maken als je wilt

Veel vrouwen vinden het opwindend om gespankt (op hun kont geslagen) te worden tijdens de seks. En wat is daar nu een betere positie voor dan doggystyle? De man heeft waarschijnlijk al zijn handen op haar heupen of billen, dus het is een kleine moeite om er een lekker klapje op te geven. In haar billen knijpen kan ze ook heel geil vinden.

1316x500q=90_header_beste_billen_27023_27025_1200x630_90_1_0_c

Begin als man met wat zachte klapjes. Aan haar reactie kun je zien of ze het lekker vindt of niet. Naarmate de seks vordert, kun je harder slaan en afwisselen met knijpen. Iets anders dat je kunt doen en wat heel opwindend is, is zacht aan haar haar trekken. Zeker als de vrouw wel van een onderdanige rol houdt, kan dat haar hartstikke geil maken.

De man kan haar borsten en clitoris stimuleren

Wanneer de man zijn handen niet op haar heupen hebt, kan hij er genoeg andere dingen mee doen. Wat dacht je van de borsten? Deze zijn helemaal vrij en klaar om gemasseerd te worden tijdens de seks. Zeker wanneer de vrouw met haar lichaam meebeweegt, kan de man makkelijk bij haar borsten terwijl hij haar op zijn hondjes neemt.

Een goede tweede is de clitoris. Deze wordt niet heel snel gestimuleerd tijdens doggystyle. Je kunt het als man proberen, maar dit kan lastig zijn. Gelukkig heeft de vrouw zelf ook nog haar handen vrij. Ze kan heel goed klaarkomen, wanneer haar partner haar op z’n hondjes neemt en ze zelf haar clitoris stimuleert.

Er is een duidelijke rolverdeling

Je ziet het al aan het plaatje: doggystyle is duidelijk een standje waarbij de vrouw een onderdanige en de man een dominante rol heeft. De man bepaalt over het algemeen het tempo, terwijl de vrouw in een bijna vernederende positie zit. Voor sommige stellen geeft dit een extra dimensie aan de seks; de onderdanige vrouw die de dominante man een plezier doet.

picture-21_med

Sommige vrouwen vinden het opwindend om in deze rol te kruipen. Je kunt als vrouw ook plat op je buik liggen met je billen omhoog, terwijl de man op het bed zit of ernaast staat. Dit is nog iets vernederender, als je daarvan houdt. De man kan zijn dominante positie bevestigen door bijvoorbeeld te spanken of licht aan haar haar te trekken.

Niet alleen de man, ook de vrouw kan het tempo bepalen

Meestal houdt bij doggystyle de man de heupen van de vrouw vast, terwijl hij haar penetreert. De heupen dienen als een soort houvast voor de man, die zijn onderlichaam van voor naar achter beweegt. Voor de man is het vaak opwindend om zelf zo de leiding te nemen en zijn partner in zijn eigen tempo te neuken.

Wist je echter dat ook de vrouw het tempo kan bepalen? De man zit nu juist stil, terwijl de vrouw het werk doet. Zij beweegt haar billen op en neer, terwijl ze haar lichaam van voor naar achter beweegt. Voor de man is het heel moeilijk om niet zelf het tempo over te nemen. Het voordeel is dat hij minder snel klaarkomt wanneer zij het tempo bepaalt.

Variaties op doggystyle

Zoals je ziet, zijn er meer dan genoeg redenen om doggystyle te proberen. Zeker als jullie wel van een dominante en onderdanige rol houden, is dit een perfect standje. Misschien denk je nu: wordt doggystyle op een gegeven moment ook niet een beetje saai? Zo vernieuwend is het standje nu ook weer niet.

Daar heb je voor een deel gelijk in, ware het niet dat er veel variaties op doggystyle te bedenken zijn. Je kunt zowel in de positie van de man als die van de vrouw bepaalde veranderingen aanbrengen, die een nieuwe dimensie geven aan doggystyle. Bovendien kun je op verschillende plaatsen seks op z’n hondjes hebben.

Een aantal leuke variaties:

 • Benen wijd: De vrouw staat met haar benen wijd, en de man staat met zijn benen tussen die van haar in. Een intieme afwisseling op doggystyle.
 • De sfinx: De vrouw ligt nu op haar buik, en de man ligt eigenlijk bovenop haar terwijl hij haar penetreert. Dit werkt beter met anale seks.
 • Staand: Heel vermoeiend voor de vrouw, maar het zeker waard: de man staat achter de vrouw. Zij buigt zich voorover en leunt op haar handen, terwijl de man haar penetreert. Ze kan ook leunen op een stoel om het minder zwaar te maken
 • De kikker: De vrouw zit nu op handen en voeten, in plaats van handen en knieën. De man kan haar hierbij ondersteunen om het minder zwaar te maken.
 • Op tafel: De vrouw buigt voorover over de tafel en de man neemt haar vanachter. Dit kan hele geile seks opleveren, zeker wanneer het niet op een gepland moment is.
 • Over het aanrecht: Deze lijkt op het vorige standje, maar nu doen jullie het over het aanrecht. Minstens even opwindend!
 • De klem: Jullie zitten in de standaard doggystyle positie, maar nu klemt de vrouw haar benen om het lichaam van de man heen. De man helpt haar om overeind te blijven. Een heel intiem standje.

Je ziet het; je kunt heel veel kanten op met doggystyle. En het leuke is, je kunt het standje bijna overal uitvoeren. Op je werk, in de lift, in de natuur, op het toilet – je kunt het zo gek niet bedenken of je zou er op z’n hondjes seks kunnen hebben. Mijn advies is dan ook om het lekker allemaal uit te proberen. Dat maakt je seksleven een stuk leuker!

Wat als doggystyle niet goed lukt?

Ik heb weleens mensen gehoord die niet zo enthousiast waren over doggystyle. Niet omdat het niet lekker zou zijn, maar omdat het ze niet lukte. Lukt doggystyle bij jou ook niet zo goed? Dan kan dat aan verschillende dingen liggen. Ik bespreek hier de meest gemaakte fouten bij seks op z’n hondjes.

Allereerst zit de vrouw soms in een verkeerde positie. Het vaakst gebeurt het dat de vrouw haar rug niet hol, maar bol maakt. Daardoor kan de man er niet goed bij vanachteren en kan hij haar niet goed penetreren. Zorg dus als vrouw altijd dat je je rug hol maakt. Het helpt om je billen bewust omhoog te duwen.

Aeyt2NWCIAAbsG9

Daarnaast is de man soms erg lang. Als hij dan op z’n knieën zit, kan hij zijn partner niet goed penetreren omdat hij te hoog zit. Het beste is om de man aan de rand van het bed te laten staan, terwijl zijn partner in doggystyle op het bed zit. Hij kan er op deze manier beter bij. Bovendien heeft hij meer controle over het tempo wanneer hij op zijn voeten staat.

Hopelijk lukt het je met deze kleine tips wel om heerlijke doggystyle seks te hebben. Ik wens je veel plezier!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

2 reacties op "Doggystyle: Heerlijke Seks Op Z’n hondjes!"

 1. Eric says:

  Wij zijn stel van 35 doen meerdere keren per week doggy we vinden dit een zalig standje.
  Ik kan zeer diep gaan en met een hand haar clitores goed verwennen
  Zijn komt door doggy veel beter klaar.
  Wij wisselen vaak met standje 69
  Om daarna weer doggy te doen
  Wel merk ik dat ik sneller klaar kom
  Ongeveer na een half uur stoten
  Maar is wel ons genot doggy

 2. Margriet says:

  Nooit Dat Standje Gedaan
  Oh heerlijk zo klaarkomen krijg er zin in

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *